Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #72042496 #184 üzenetére
Ami a beszámolóból kimaradt, pedig igencsak emelte az esemény fényét: a tömegrajt, ill. hogy a célban mindenki tapssal fogadta a beérkezőket. 3 féle oklevélből lehetett választani, s kitűző helyett is egy választása szerinti, festett követ vihetett haza az ember, ami szerintem sokkal szebb és személyesebb emlék a túráról.
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
válasz #72042496 #184 üzenetére
Köszi!
Lehet veszek majd valamilyen GPS trackert vagy foot padet a Suunto-mhoz és akkor tudom mérni a sebességet meg a távot is. Csak picit drága extra beruházás lenne, annyit azért most nem ér meg.
Egyébként nekem is ki vannak akadva, amikor eltűnök hajnalban és előkerülök valamikor késő este, de felnőtt vagyok vagy mi.Az a 200 Forint nevezési meg tényleg csak jelképes összeg, pláne ilyen ellátmányért.
Én már annak örülök, amikor 1000 Ft alatt van egy nevezési.A Kinizsiről én is érzek egy kis hype-ot, sok túrással beszélgettem már róla és elmondások alapján nem tűnik annyira vészesen nehéznek, főleg nem a rész szakaszok. Azoknak nem 3000 Ft a nevezésije, viszont lefáradsz a sok kirándulóalkat kerülgetéstől, ezért óva is intettek hogy ~20-as távot próbáljam.
Tömegrajtot viszont nem szeretem. Az eleje olyankor csak kerülgetésről szól ahogy észrevettem. Taps az tényleg jó, de olyat csak videón láttam eddig vagy inkább futóknál.
A választható oklevél ötlete nekem fura. Azt szeretem, amikor kinézetben van eltérés és tréfásan irigykedve mutogatják a másiknak, de nem biztos, hogy szeretnék választani.
A jelvény helyett más ötlete határozottan tetszik.
Például tavaly az egyik helyi túrán egy ellenőrzési ponton mindenki nyakba akasztható érmet kapott. Illetve ott van a kedvencem a Fjallraven Classic ahol felvarrót kapsz célbeéréskor (igaz, annak meg átszámítva 50k körül van a nevezésije).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Competizione
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok