Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@ve89
tag
-
Plasticbomb
addikt
válasz Vigneau #30014 üzenetére
Jaja, sajnos már ez sem segít nagyon. Én pluszban azt szoktam csinálni, hogy ha épp nem mozdulok, csak állok, teszem azt a 30 sec visszaszámlálás alatt is, nyomok egy újratöltést vagy köszönök hogy Hi all! 10 secre rá egy Good luck and have fun! szöveget, csak hogy legyen valamilyen mozgás a szerver felé, megpróbálván elkerülni a disconnectedet. Általában ez bejön, de van,a mikor ez sem megy. Ha a csatában folyton rongyolok, nem szokott előjönni, mert mindig van változás, amit jelent a szerver felé a kliens.
(Ne tudd meg, hoyg szoktam dühöngeni melóban, amikor ad 1 épp egy baromi jó körre van kilátás, de egyből jön egy vevő, valamint ez a vacak is szétkapcsol... Még szerencse, hogy ilyenkorra a vevő már el is húzott.)
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
MODERÁTOR
válasz Vigneau #30053 üzenetére
Ha bemész a Digihez, hogy mobilnetet szeretnél, azt mondják, ok felírták menj haza, mert várólista van a mobilstick-hez.
Amúgy ők a Telenor hálózatát használják. Nekem nincs problémám a Telekommal így ezt mondanám "legjobbnak". Máshol még nagyobb zűrök vannak.. -
club1
veterán
válasz Vigneau #30051 üzenetére
Mobilneten ritkán stabil a ping, hiszen elég sok változós a dolog. És a legstabilabb 3G-n (eddig) ennél a szolgáltatónál volt. Ha stabil pinget akarsz mobilnetet használva, a legbiztosabb az LTE használata (már ha van felétek).
A Digi mobilnetje mögött a Telenyomor hipergagyinetje van. Ez elég jó, amíg a Telenyomor cella közelében tudsz maradni. A közel nagyvárosban 50-200 métert, vidéki városokban 200-500 métert, nagyon vidéken 1-2 km-ert jelent. Az adott távolságokon túl is létezhet 3G, csak olyan, amilyen... -
Vigneau
félisten
válasz Vigneau #65319 üzenetére
Isteni szikrát kaptam és meglett a megoldás. Hangpostával együtt 30 sec, anélkül 90 sec. Így már tökéletes.
Az volt a hibám, hogy csengésre és nem csengetésre kerestem eddig...
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
dptrsk
Topikgazda
MyTelekomba belépve kapcsoljátok ki a hangpostát, ha nem kell.
Ha kell, akkor ezt üssétek be, majd hívás:
*#61#
írjátok fel milyen számra megy az átirányítás, utána ezt üssétek be, majd hívás
**61* telefonszám *11* másodperc #a másodperc helyére 5 és 30 közötti szám kerülhet.
-
törölt tag
A hangposta-beállításoknál van vhol, de végső esetben felhívod az üfsz-t, ha ski nem tudja itt kapásból, de ez elég gyakori probléma, h alapból 3-4 csengésre van állítva, és meg kell küzdeni vele, azt hiszem, fél perc a maximum, v kikapcsolod teljesen. De mintha vmi kód is lenne, mint lehetőség, amit sms-ben elküldesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása