Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Köszi.
Arról esetleg nem tudsz valamit mondani, hogy pontosan mi alapján állítják össze az LTE kiépítési sorrendet? Furcsa, hogy pl. a ~170 ezres Szegeden még nincs, a ~60 ezres Kaposváron már van. Közrejátszhat a jelenlegi cellák fejlettségi állapota is?iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
-
erdoke
titán
Igen, a feltöltési bónuszra gondoltam, de csak 40 MB, mert 3500-at töltöttem rá. Egy hétre így is elég lesz.
A webshopos rendeléshez ajándék percet kértünk, de az értelemszerűen nem a Dominóra ment, hanem a hűség hosszabbított Mozaik S-re, amelyikre a készüléket vettük.
Hétvégéig ki kell találnunk, milyen netet aktiváljunk erre a Dominóra, de jelenleg a két GoNet és a Surf variálása tűnik a legjobbnak.A legjobb aláírás a héten
-
morphin
tag
Hmm igazából tudok várni...ha több, mint 2 éve elvagyok (nagy nehezen most már) az i9000-el akkor ezt az 1-2 hónapot kibírom. Viszont addigra lehet lesz annyi félretett, hogy meg tudom venni T-n kívül is függetlenül. Ha leforgalmazom a kellő ponthoz szükséges forintot, be is fizetem egyből szept. elején amikor jön az e-számla akkor kövi zárásnál kapom csak meg az Arany szintet? Október első pár napja? Tehát elméletben másnap (miután megkaptam) már igényelhetek új készüléket...mondjuk nem értem miért nem egyből kapom meg szeptember elején amikor ugye jön a számla...a minősítést/szintet két számla között nem tudják megadni? Ennyire bonyolult dolog ez?
Amúgy köszi a segítséget! -
Mr. Teddy
őstag
Értem. A 15 napot az aktiválástól számítják? Szóval a 15 napban benne van a levél kiküldésének ideje is?
Amúgy ha letolom a 7 napos 1gb netet, majd hagyom hogy letiltsák, annak lesznek következményei? Mert igazából nekem ezek a kártyák csak az ajándék 1gb miatt kellenek, utána nem használnám nagyon semmire. Ez a "következmény" alatt azt értem, hogy berak-e a t-mobil a nevem mellé egy fekete pontot, aztán legközelebb korlátoz majd valamiben, mert anno hagytam letiltatni a kártyát. -
morphin
tag
Az alap koncepció az lett volna, hogy jelenleg Mozaik XS-ben vagyok és lejárt a hűségem(Július25). Forgalmazok annyit, hogy Arany legyek a részletfizetés miatt. Amint arany vagyok megrendelem a kiszemelt készüléket (Samsung Galaxy S4) az esetleges WS kedvezményekkel részletre és hűséget vállalva 2 évre és Mozaik XS-re.
Na most nekem két ügyintéző is azt mondta, hogy nincs hűségem Július 25. óta ennek ellenére ha most rámegyek a készülékre akkor kidobja, hogy 1 illetve 2 év hűséggel vehetem csak meg 186-190e-ért, tarifára nem enged. Ennyiért persze hülye lennék megvenni nemhogy hűséget vállalni. Megvárom akkor a 10.-ét, hogy mennyi pontot kéne gyűjtenem meg mérlegelem ezt az egész T f*szságot.
Lehet a végén az lesz, hogy visszamegyek Dominosnak és megveszem máshol a készüléket olcsóbban.
Üdv -
lafaty80
addikt
1430-on megtörtént már
Ott a hölgy is megerősített abban hogy ezt nem kellett volna kiszámlázni. Holnap megyek a T-pontban ahol mindez megtörtént. Köszi a választ..
De... a "legális" kicsit sántít, nem? Mai digitális világban, ahol mindent gépeken és adatbázisokban, szélessávú kapcsolatokon keresztül végeznek, 1,5-2 hónap kell egy ilyen tétel kirakásához.... az meg pláne megtévesztő, hogy "SIM csere 07.30" tétel azt jelenti szerintem mindenkinek hogy akkor történt a csere.... pedig ugye nem....Na de majd holnap rágódom rajta, ma sör meg a pihenés napja lesz
Széép napot nektek
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
hadogabi1
senior tag
Ha már előfizető vagyok 2 éve a t-nél és készülékváltásnál kamatmentes részletre akarom az új telot .és webshop-on keresztül akkor ennek pontosan mi is a menete? milyen adatok kellene hozzá esetleg jövedelemigazolás számlák stb valami? Köszi előre is.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
_adaml21_
őstag
-
Vangelis
félisten
Több hétig nem siekrült megszabadulnom a paletta mobil részétől.
Tegnap szerencsére összejött egy kedves munkatársad állal.Addig minden áron kötbérezni akartak.....
Most vége el tudom hordozni a netet és a telefont!De miért nem mondták, hogy így is lehet csinálni... érdekes.
Azt akarták, hogy levélben levélben kérjek engedélyt a módosításra..... és majd 30 nap múlva válaszolnak.Érdekes, hogy tegnap... már elég volt telefonon kérni, és 20 perc alatt meg is szabadultam.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
_adaml21_
őstag
Szia!
Dominos az előfizetés, tehát be nem fizetett számláról szó sem lehet... Engem nem érdekel, mi az indokuk, mert a törvény kötelezi őket, hogy 30 napon belül visszafizessék! Én fizettem 50ezer forintot, és egy hónapja már az emléke sincs meg a telefonnak lassan...
Az, meg hogy elvárom a cserét: ha veszek egy ócska kínai papucsot 1000 ft-ért, és hazaérve látom, hogy elengedte a ragasztás, visszamegyek és kérem a cseréjét. Én nem tudom, hogy te milyen világban élsz, de azt felháborítónak tartom, hogy veszek valamit egy kb (valakinek) félhavi fizetésért, ami gyárilag hibás, és nem tudják gördülékenyen megoldani a problémát... Nagyon igaz, hogy a vevő csak addig jó, míg fizet, utána le van sz*rva.Ja, az meg a másik, hogy a T-Pontos ügyintéző személyesen azt mondta nekem, hogy igen, visszaküldve 8 napon belül kérhetünk új készüléket. Tehát azt gondolom először a munkatársak fejében és a tájékoztatás minőségében kellene rendet tenni, és csak utána a fogyasztók (hibás) feltételezéseit kijavítani.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
"nem tudom, hogy az utóbbi hónapokban honnan ered többektől is az a fajta csereigény, hogy visszaküldik a készüléket, és azt várják el, hogy kapjanak másik (csere) készüléket"
Csak megerősíteni tudom adamlukacs tapasztalatát. A nyolc napon belüli téves csereigény (és sok más egyéb) sokszor tényleg a tájékozatlan T-pontban ülő ügyintézőktől ered. Több ismerősöm is kapott hasonló tájékoztatást már. Én mindenkinek azt szoktam javasolni, hogy inkább telefonon érdeklődjön, ha valami kérdése van, mert tapasztalatom szerint ott nagyobb eséllyel kap a valóságnak megfelelő választ. Bár ennek az okát nem tudom, mivel nem csak T partnernél nincsenek sokszor képben, de a Budafoki úti központban sem.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
A távollévő felek között kötött szerződések tekintetében a jogszabály kivételei nem változtak a hatálybalépés óta. Tudtommal egyik szolgáltató sem bugyikat meg egyéb, egyszer használatos eszközöket árul.
A Telenyomor egy olyan - általa szerződésbe foglalt - ponttal bújik ki a kötelezettség alól, ami eleve nonszensz. Ti. nem lehet egy jogszabály által biztosított jogot egy szerződésbe foglalt bekezdéssel érvényteleníteni. Ez kb. olyan, mint ha a tőlem kedvezménnyel kapható új készülékek jótállási kötelezettsége alól akarnék egy adás-vételi szerződés egy pontjával kibújni. -
_adaml21_
őstag
Azon a visszáru nyomtatványon, amit a T-Pontban való leadáskor kitöltöttünk, egyértelműen rajta van, hogy:
"A vételárat a csomag visszaérkezését követő 30 napon belül, arra a számlázásinévre és címre postázzuk, ahová Ön a számlát kérte"
Most ne jöjjünk azzal, hogy 'hiszen a T-pontban ragadt, az onnan visszaérkézéstől számított 30 napra vonatkozik', mert nem. Ez akkor lenne igaz, ha én saját költségemen a postán küldtem volna vissza, itt a nyomtatványon egyértelműen látszik, hogy 'Átvéve, 2013. júl 16'.
Hidd el, kedves 1430, eddig nekem is konstruktív volt a hozzáállásom, nem egyszer alkalmatlan időpontban hívott a kedves ügyintéző kollegina, de mindig álltam rendelkezésére, akkurátus információkkal láttam el őt, és ami a legfontosabb, hogy ÉN kerestem meg ŐT, és nem fordítva. Számtalan ígéretet kaptam már, hogy most már jövő héten biztos, aztán nem lett semmi, na de a jövő héten már tuti, és abból sem lett semmi.
Lejár a 30 nap, ígéreteket nem tartották be, részemről véget ért a konstruktív hozzáállás időszaka.
A húr ott pattant el legvégül, mikor épp intézném ezt a botrányos ügyet telefonon, és a kedves kollegina fontosabbnak, előbbrevalónak találta, hogy elmesélje nekem, hogy a számról, amiről telefonálok, épp lejárt a hűségidő, és "kedvezményesen" válthatok készüléket.....
Ezek után még naivan várhatnám, hogy legalább valahogy kompenzáljanak! De nem, örülhetek, ha másfél hónappal 50 ezer forint kifizetése után elkezdhetem a telefont "élvezni", és befoghatom a pofámat. Ez egyszerűen kritikán aluli..... -
tomy86
addikt
Tényleg nem kötözködni akarok, de ....
Idézet a ws szerződési feltételekből:
"5.1 Elállás módja, feltételei, következményei
A Vásárlót megilleti a jog, hogy a teljesítést követően 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálljon."
"A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.""ezért azóta nem is mellékelnek visszáru nyomtatványt a rendelésekhez"
innen letölthető
Gondolom azért nem mellékelik, mert az esetek többségében csak felesleges plusz papír.Nem erre gondoltál?
"A felek eltérő megállapodása hiányában a Vásárló nem gyakorolhatja az elállási jogot szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte."
Ez nem készülék vásárlásra, hanem szolgáltatás vásárlására vonatkozik szerintem.[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
Most mit mondjak van egy törvény olyan nincs hogy ránk nem vonatkozik holnaptól...Mivel webshopot üzemeltet bármilyen cég arra vonatkozik a távollévők közötti a távollevők között kötött szerződésekről meghatározott európai jogszabályok és kormányrendeletek. Szüntessék meg a webshopot akkor nem vonatkozik rá, ha működik akkor viszont törvénytelenség nem betartani a jogszabályokat amit akár peresíteni is lehet
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Nem vagyok jogász, de nem tudom elképzelni hogy mit találtak ki, hogy nem vonatkozik a az említett törvény pl. a Telekomra (viszont nagyon kíváncsi lennék rá ). A webshop útján vásárolt termékre mindenképpen vonatkoznia kellene, mivel arra sem lehet hivatkozni szerintem, hogy nem tipikus webshop a Telekomé, abban az értelemben, hogy vannak üzleteik, ahol az adott termék előzetesen megtekinthető, kipróbálható. Mert ez még a fővárosban sem igaz minden termékre.De végülis mindegy, mert amíg a ws szerződési feltételeiben benne van az elállási jog, addig azt érvényesíteni is lehet.
-
szaszii
tag
-
Blackmirror
őstag
Régi lejárt előfizetésemet váltottam netes előfizura.Ezért is kaptam vmennyi kedvezményt.
Köszönöm a választ.
Remélem nem lesz erre szükség,de azért jó tudni.
Csak annyi a problémám h Budapesten(22ker) nem éppen hasít a net.Ezt a kis e betűt nem szeretem látni,főleg akkor amikor számítógépnek osztanám a netet a telefonomról(bár ezt csak vész megoldásként használnám néha,de annak sem jó).
Ez 1-1,5 hónapja van így,előtte nem volt.iPhone X@R, iPad Pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Garanciális érintőképernyős Dell Latitude 5520 laptop Intel Core i5 11 gen 16 GB RAM 256 GB SSD
- PS5 Slim lemezes 140.000 Forintig keresek.
- Sniper Ghost Warrior Contracts EU PS4 digitális kód eladó
- MOJO x MC Dynamite BT fejhallgató
- Újszerű Seagate FireCuda 530 2TB M.2 SSD - HD Sentinel 100/100 - 8 nap - 1,4TB - 1 év bolti garival!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest