Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Kicsit elakadtam, gondoltam beírok ide, hátha valami triviális dolog a megoldás.Van egy KMS szerver, ami bizonyos hálózatokban csücsülő kliensek esetén aktiválja az OS-t, míg másik hálózatból érkező kérések esetén nem. Az utóbbiaknál a ping válaszol, de a telnet a 1688-as porton nem.
A KMS szerveren a szoftveres tűzfalon nincs lekorlátozva a 1688-as portra érkező kérések forrása. Az alkalmazás átengedése a tűzfalon szekcióban is engedem a private és public hálózatok esetén a KMS-t. Tesztből a szoftveres tűzfalat teljesen lelőttem a KMS szerveren.Végpontvédelemként Cortex XDR van fent. Ennek a logjában nem volt esemény.
Kizárásos alapon a hálózatra gyanakszom. Szét van vlanolva itt minden is.Szerintetek?
#28664 Graphics:
Persze, tudsz szoftvert deploy-olni. Van erre külön GPO is, de az SCCM meg direkt erre lett kitalálva.
Egyébként O365-on nem gondolkoztatok a dobozos Office helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Crimson Desert
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warcraft
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kraftxld