- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Ráadásul Samsung B-Die csipes, ami a magasan szerencsés !
De leírtam mit kell tenned. De most meg már látom azt is hogy tuti mennie kell 3000MHz-en, sőt 3200MHz-en is.
Alaplapod és proci is adott ehhez. Csak valamit nagyon nem jól csinálsz !
[link]
Megnézted azt a kettő videót amit először linkeltem ? Szerintem tuti nem !CL16-18-18-36 értékeket ad meg Manuálisan, XMP legyen kikapcsolva.
CPU fesznek 1,35V helyett átállítod 1,375V -ra, ha nem elég neki, akkor mehetsz egy léptékkel még feljebb, amíg nem indul el ! Elrontani nem tudod !
Amikor mented az új beállításokat a gép leáll ! Ez természetes, mert ekkor kapcsolja át az általad beállított értékekre. Tönkremenni nem tud, mert ha valami sok neki, saját magát Default-ra állítja és újraindul. nem kell megijedni -
Mizol29
senior tag
R5 2600 van, de az adatlapomnál látod. Nem a procival meg nem a lappal van baj azok tökéletesek. Volt előtte egy 2800 mhz-es Patriotom amit gond nélkül 3000mhz-en járattam. Amióta chipet cseréltek erre a Nanya csodára azóta vannak gondok a Patriot ramokkal. Nem azt mondom, hogy mindegyikkel, de amelyik ezzel a chip-el szerelt azokkal biztos gond van. Az is biztos, hogy ez a ram ami most nekem van intel platformba 99% hogy működne, de ryzen alatt nem frankó. A milyen ramot vegyek topik összefoglalójába már bele is van írva, hogy Nanya chipes Patriotok kerülendők. Jó pár ember megfordult már itt akik hasonló módon megszívták mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest