Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
bot1978
üzenetére
A kitet mindig párban kell visszaküldeni. Egyébként te is buknád anyagilag, mert az új modullal már nem kited volna hanem két egyforma RAM-od.
Mumee: Az szép eredmény. 3400 cl12 is volt itt valakinek Aegissel. Nekem csak egy kattintás volt, nem vacakoltam még vele. Subtimingek állításával biztos jobbat is ki tudnék hozni, csak minek.
-
bot1978
senior tag
válasz
bot1978
üzenetére
Elvileg nem kell egyesével vacakolni nem? Vagy ez nem úgy megy, hogy aki pörög benne az egy RMA számmal be tud küldeni 100 féle cuccot egy nagy dobozban aztán csók?
Most egy ramkit miatt végigvacakolni a csomagküldőt semmi kedvem
Inkább beszállnék a feladási díjba, ő is beljebb van meg én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Melyik tápegységet vegyem?
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast Black RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 24 hó garancia - ÚJ!
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz KCP556US8-16
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Inkább beszállnék a feladási díjba, ő is beljebb van meg én is.
fudi2002