Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
válasz
üzenetére
Ugyanonnét kezdi feltölteni az inicializálatlannak fenntartott területet? Ha nem, akkor két teszt egymás után a megoldás, de valószínűbb, hogy igen. Előbbi esetben (ugyanonnét kezdi) viszont ha durva memóriahiba van, akkor fagy az egész rögtön, nem kell oda teszt, hogy az ember kiderítse, hogy gáz van.
Én arra gondoltam, amikor megkérdeztem, hogy ha oda is tudja adni tesztelőnek az egész memet egy pillanatban, és más progi is igényel utána, akkor elkezd swapolni a merevlemezre, és akkor már megint nem azt ellenőrzi, amit kellene.
Bocs, ha hülyeséget írok, de x86-os architektúrához még fél év visszavan, winfos memkezelése meg még messzebbi téma. Addig csak elképzeléseim lesznek róla, meg összeolvasott ismeretanyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 4. nap: Sorry We're Closed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002