Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• salaud

aktív tag

válasz vlevi #21131 üzenetére

Az office kompatibilitásról:
    Elmesélek egy sztorit.
    Volt egy cég, akinek az irodaházában több emelet volt, a legfelső szinten a főnökök gépe mindig az elérhető csúcs PC-s hardvert kapta irodai szinten. Így aztán gyakran megesett, hogy az első emeleten ugyanazon verziójú Windows-on ugyanazon verziójú MS Office-ban megírt dokumentum a legfelső emeleten a főnöki gépen megnyitva picit szétesett, máshogy nézett ki, stb. Mert Marika a földszinten egy HP minigépen dolgozott, 4:3-as képarányú monitoron, a főnök meg odafent a 4K-s felbontású csúcsmoncsin nyitotta meg a doksit. A főni kérdőrevont mindenkit hogy miért nem lehet normálisan megírni az a rohadt doksit, én meg letettem a kávésbögrét, lehívtam Marika gépéhez és megmutattam neki, hogy Marika gépén megnyitva a doksi jól néz ki, ahogy kell, Marika nem hibázott. Elmagyaráztam hogy a nagyjábóli megoldás az, ha mindenkinek ugyanolyan gépe van, csak ugye mindenki gépét lecserélni olyanra mint az övé baromi sok píz, az ő két szép szeme meg nem akar olyan 4:3-as felbontású monitort nézni, mert ugyebár...

A megoldás az lett, a felső emelet kapott egy gyakornokleányzót, akinek az a dolga, hogy ha egy doksi szétesik a főninél, a főni szól, ő meg összekalapálja olvashatóra. Szegény Marika meg azóta gondolom szemüveges...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés