Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
válasz Golden9 #15300 üzenetére
Azt a funkciót nekem már a tizennégyesbe is beletették.
Igen, valoszinuleg neked tettek bele.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
wanted5
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz wanted5 #15303 üzenetére
Én nagyon nagyon régen, még az xp időkben, vagyis a w7 előtt használtam
ashampooauslogic defragot, de már akkor benne volt az a kapcsoló, hogy SSD meghajtókat NE defragoljon.
Asszem olvastam valahol, hogy a defrag szoftverek SSD esetén a defrag helyett trimmelest csinálnak. Persze ennek is csak olyan oprencer alatt van értelme, ami nem trimmel. De az ilyen rendszer szerintem nagyon elavult (pl xp), és azt már egyéb okok miatt sem érdemes használni.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz fornettisuti #15305 üzenetére
Szándékos volt :)
Irhattam volna rendszart is :)[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
válasz vidaila #15301 üzenetére
Aha, de nem tudja. Az utólag defragmentál.
még egyszer elmondom mi ez. Abba a pillanatban hogy egy adott fájl irása közben töredezettséget észlel, már rakja is szépen sorrendbe a fájlt.Automatic defragmentation with the threshold tool
O&O Defrag 20 Besides the default automated optimization in the background, O&O Defrag offers you the possibility to run job based defragmentation at fixed times. You can shorten the duration of a defragmentation by specifying a border value for its execution. This means that defragmentation will only take place when a particular degree of fragmentation is reached. You can thereby avoid unnecessary defragmentation runs. In the job dialogue under Drives, just enter a degree of fragmentation, e.g., 5%, upon which the job should be run.
Ez nem ugyanaz.Ez utolag defragmentálja a merevlemezt, mikor egy bizonyos százalékot már elért a töredezettség a merevlemezen. Az ashampoo meg kb. azonnal, fájlokként, ahogy az a merevlemezre kerül.
Golden9
igazad van, tényleg volt, eddig nekem ez kimaradt.C. s.nek külön köszönet!
wanted5 A képen láthatod két ssdm van. meg 2 hdd is, amire kell az intelligens defragmentálás.
Nem hülye, nyilván nem fogja az ssdt defragolni.[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
ZD Soft Screen Recorder 11.1.17
Időkorlátos:
Avira Prime (víruskereső, VPN, optimalizálás) 5 eszköz számára 3 hónap ingyen
Játék:
Farm Frenzy 3: Madagascar
promós link
állandó link
további részekEmpire World War 3 (ingyenes lett)
bobalazs:
Szívesen!
-
C. s.
addikt
DoYourData File Eraser 3.0 (még másfél napig)
PearlMountain CollageIT PRO 1.9.5 (még majdnem 2 napig)
Játék:
-
C. s.
addikt
Zemana Mobile Antivirus (nem tudom, mennyi időre adják)
Do Your Data Recovery for iPhone 6.6 (Win & Mac)
Játék:
Katy And Bob: Safari Cafe - Collector's Edition (még 59 órahosszáig)
promós link
állandó link
további részekVesa:
Szívesen!
A fájlnéven jobb kattal törölhető vele a fájl? És a programablakba való behúzás lehetséges vagy csak a betallózás? -
-
Onderon
senior tag
Évek óta semmi értelme töredezettség-mentesítőt használni, SSD-hez meg kifejezetten káros. Nem véletlenül vették ki az operációs-rendszerekből sem.
-
bobalazs
nagyúr
válasz Trailblazer #15313 üzenetére
Ez legyen az ő bajuk.
Tudod azt nem értem hogy miért nem a Microsoft csinál egy ilyen alapvető funkciót, miért kell 3rd partyhoz folyamodni. Simán megoldható lenne hogy ne x%nál csináljon töredezettségmentesítést, hanem valós időben eleve úgy mentse a fájlokat le a merevlemezre hogy ne legyen töredezett.Vajon miért lehet az hogy a linuxos ext2, ext3, ext4 fájlrendszereknek egyáltalán nincs szüksége töredezettségmentesítésre? Na ugye. -
salaud
aktív tag
válasz bobalazs #15319 üzenetére
Azért nem csinálnak ilyet, mert az NTFS így is lassú, pláne egy ext2/3/4-el összevetésben. HDD-n ez mérhető különbség. Ha beletennék ezt a funkciót, sok kis fájl másolásánál akár felére is lassulhatna a másolás sebessége.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
Onderon
senior tag
válasz #07746304 #15316 üzenetére
Így van. Én nem látok töredezettség-mentesítést, optimalizálást látok. Szépen csinálja a háttérben amikor kell. A 2Tb-os vinyóm majdnem tele van és 0%, soha nem nyomtam az optimalizására, soha nem kellett órákat várnom, hogy készen legyen, miért is kellene akkor letölteni bármilyen másik parasztvakítós, négyzetrakosgatós, mailware gyanús baromságot? O&O, IObit, Ashampoo és társaik. Szörnyű.
[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Semmi gond, közben a Sandboxie-ba telepítettem, és egyiket sem tudja. Tehát maradok az Ashampoo WinOptimizer 15-nél (kizárólag erre használom), csak nem szeretem, mert telepítéskor össze-vissza átállítgatta a vindózt, nem győztem korrigálni. Örültem volna egy célprogramnak.
Később még engedi aktiválni?
-
C. s.
addikt
Ashampoo Photo Commander 15 (amíg a készlet tart)
•This is a 1-computer lifetime license, for commercial or noncommercial use
•You get free updates for same major versionBLACK & WHITE Projects 4 [for PC & Mac] (még majdnem 15 napig)
•This is a 2-computer lifetime license, for noncommercial usePC Trek Advanced Password Recovery Suite 1.0.4
Holnap lesz 1 éve, hogy bejegyezték Texas-ban.Időkorlátos:
Seed4.Me VPN és Proxy (1 évre)
Játék:
-
CJ4567
nagyúr
válasz Onderon #15321 üzenetére
HDD-nél optimalizálás = tördezettségmentesítés.
Ja, a Windows-os nem ér semmit. Windows 0% tördezettséget írt a vinyóra, Auslogics Disk Defrag 30%-ot. (Van benne csak tördezettségmentesítés, vagy tördezettségmentesítés + fájlok elrendezése, játékra használt HDD-men sokat segített.)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
C. s.
addikt
válasz CJ4567 #15325 üzenetére
Szép munka, MS! Ezen fölbuzdulva én is nyomozni kezdtem. A W10 szerint a szokásos 0%, az Ashampoo szerint pedig 38%. Úgy döntöttem, ha már úgyis a gépen van, csináljon is valamit, bekapcsoltam a folyamatos töredezettség-mentesítést. Ezt egyébként hogy gondolta a Microsoft? Teljesen hülyének nézik az embert? Eleve abból indultak ki, hogy aki ezért még fizetni is hajlandó, az úgysem normális?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
+1 notika77
Semmivel sem lesz jobb a géped ha 5 vagy 15% töredezettséget mutat a Windows beépített megoldása dolgozik nyugi. Próbáltam teszteltem a gépem sebességét, alap állapotban majd egy kiadós külső defrag után - a Defraggler-rel - CCleaner készítője - és utána sem lett jobb, van automatikus karbantartása a Windows-ban az elvégzi amit kell sőt tovább megyek mivel szinte már mindenkinek aki megteheti SSD-n van a rendszere és a programjai ezért az hogy az ADAT HDD-ken mekkora a töredezettség kevésbé fontos.
Mondom ezt úgy, hogy én is mókolom a Windowst tételesen felsorolva:
- powershell-ben lefuttatok 2 parancsot ami törli az összes UWP appot
- Wise Care 365 Free-t használok - ebben van pár "optimalizáló" beállítás nagy része apróság pl. animációk gyorsabb lefutása stb.
- CCleaner-t is használom
- használomO&O ShutUp10-et kb. MINDENT letiltok kivév 2 update-et és 1 háttérben futás, és értesítés megjelenítése funkciótDE ezek közül a power shell és a shutup 10-et a telepítés után kell egyszer megcsinálni és a Wise care optimalizálót is
Ezek után nap rutin szintjén csak CCleaner-t futtatok és néha Wise Care-t
-
C. s.
addikt
válasz Cs1csó #15328 üzenetére
és notika77:
Már úgyis mindegy, mert amint rákattintottam, azt hittem, előad egy menüt vagy megerősítést kér, de azonnal ráállt a rendrakásra. Még azon melegében ki akartam kapcsolni, de nem sikerült, állítólag nem lehet, amíg dolgozik. Ez most így marad.
csicso82:
"powershell-ben lefuttatok 2 parancsot ami törli az összes UWP appot"
Mi az a parancs és hogyan jutok el a Powershellhez?
-
Cs1csó
félisten
Start menü - minden alkalmazás - Windows PowerShell - PowerShell (a legfelső futtasd rendszergazdaként)
másold be ezt: Get-AppxPackage -allusers | Remove-AppxPackage
majd üss enter-t
majd megint megnyitva ezt is futtasd le: Get-AppxProvisionedPackage -Online | Remove-AppxProvisionedPackage -Online
majd üss enter-t
Itt van pár cikk: [link], [link], [link], [link]
Ez a kettő amúgy a lényeges mert az egész gépről eltávolítja őket - a többi felhasználó alól is - persze engem egyik UWP-s app sem érdekel tehát aki meg akar tartani egyet is annak egyenként kell lefuttatni, de a CCleaner kilistázza őket és ott egyszerűen eltávolíthat mind egyenként de csak egy kattintással.
-
C. s.
addikt
Időkorlátos:
Magazinok:
Issuhub Pro - csak új tagoknak (6 hónapra)
Ha jól értem, föltöltési lehetőség, mert nézegetni regisztáció nélküs is lehet, van amit le is tudtam úgy tölteni. Nem mindent, de ez bejelentkezve sem változott. (2 magazinnal ellenőriztem.)Játék:
-
salaud
aktív tag
Beregeltem és telepítettem ezt az Ashampoo WinOptimizer 15-öt, majd bekapcsoltam az emlegetett defrag funkciót. Nálam a rendszer SSD-n van, de a Documents, Musics, Pictures, Videos mappák át vannak helyezve a HDD-re. Az Ashampoo WinOptimizer 15 defragjának bekapcsolása után a Metro: Exodus elkezdett játék közben összeomlani, előzmények nélkül. Az Ashampoo WinOptimizer 15 eltávolítása után helyreált a rend, több óra játék után sem omlik össze a Metro: Exodus.
Konklúzió:
Az Ashampoo WinOptimizer 15 károsabb a rendszer számára mint az esetlegesen töredezett HDD.
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
C. s.
addikt
KC Softwares - AVIToolbox V2.8 Pro (még majdnem 1,5 napig)
Időkorlátos:
Zemana AntiLogger Premium v2.74.2.664 (még majdnem 6 napig)
•This is a 1-computer 1-year license, for noncommercial use
•You get free updates for one yearAdGuard (6 hónapra)
Játék:
Find Fifteen Fairies
Windows
AndroidIncredible Dracula: Chasing Love (még majdnem 2,5 napig)
promós link
állandó link
másik részsalaud:
Lehet, hogy letiltott valamit, amit nem kellett volna. Ezért vert ki a víz engem is, miután telepítettem. Kizárólag a törlési képességei miatt van szükségem rá, amíg nem találok ingyen egy megfelelő célprogramot, ami tudja ezt és így.
-
NumBill
csendes tag
Lego Lord of the Rings Steam kulcs a DLH.Net regisztrált felhasználóinak.
-
C. s.
addikt
ByteScout PDF Multitool for Business 9.3.0
Phototheca Pro v2.9.0.2277 (még bő másfél napig)
•You get free updates for the same major version
•You get free tech supportJáték:
Romance Of Rome
promós link
állandó linkbobalazs:
Szívesen!
-
pfgeop
csendes tag
McAfee AntiVirus Plus for Windows - 6 hónapig ingyenes
[link][ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Sanwhole Vole Windows Expedition V3.91.9022 (még bő 2 napig)
O&O DiskImage 12 Professional
(Ez az amit 1 hónapra hírdettek meg. Már 5 nap sincs hátra belőle, aki szereti az utolsó pillanatra hagyni az ilyesmit, ezt tartsa észben! )Játék:
-
rgranc
aktív tag
válasz #07746304 #15346 üzenetére
Ott van az oldal alján:
How To Get Your Serial Code
Simply login (create an account if you haven't done previously) and click the "get serial code" button. You should be allocated a serial code immediately.Szerk.: ja, most nézem hogy magazin-kupont akar, akkor lehet hogy ez mégsem jó válasz, nem tudom, bocs.
[ Szerkesztve ]
-
isss
tag
válasz #07746304 #15346 üzenetére
...alternatív link - hátha működik ,!??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hálózati / IP kamera
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest