Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
válasz
BITBOYS #4385 üzenetére
Ő róla mi a véleményed?
Tippmann X7 Basic -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
BITBOYS #4217 üzenetére
Szép képek, szép pusi. Érdekes, hogy más színekben mennyire másképp hat. Talán ebben a színben egy pöppet komolyabb hatása van.
Igen, EGO-k is rettentő szépek és csábítóak nagyon, csak az megint más árkategória...
Bár elég nehéz lenne kiálasztani milyen színben legyen...Azért érdemes megemlíteni azt is, hogy eclipse és Dye/proto oldal közt van egy kis különbség...melyik mennyire épít a reklámra illetve supportra...
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
BITBOYS #4212 üzenetére
Nem kell megijadni tőle, végtelen egyszerű programozni, ha gondolod szívesen segítek akár itt, akár ha felveszel adataimnál msn címmel.
Sztem, igazából nemtudod rosszul összerakni
ha levegőt ráadod és nem sziszeg, és megy rendsen akkor nagy eséllyel nem rontottál el semmit.
Törés az lehet tár hiba is, mármint ha túl lassú. Én most hétvégén játszottam vele és igazából törést nem tapasztaltam.
Rakjál fel teis képeket tiedről! Ha kell segítség szólj bátran, bár sztem leírása rohadt jó. Ha nem megy annyira angol, akkor csinálok fordítást róla, ha van rá igény.
Amúgy én ott lepődtem meg mikor láttam, mi mindent adnak hozzá. Teljes javító szett, zsír, és imbuszkulcs készlet.Maximális korrektség.
Amúgy kicsit utánnajártam, és az az érdekes, hogy tényleg van benne "rejtett" NXL mód, ami tulképpen full auto majdnem, de ezt kizárólag PM7 boardja tudja, no meg gondolom akkor rail is,mert kettőnek uan az a boardja, viszont az ehhez gyártott UL frame board már NEM tudja....elgondolkodtató
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
BITBOYS #4207 üzenetére
Nem csúnya az sem....
nekem vannak terveim vele, ezért fekete lett...
Amúgy elég jól "tuningolható"
Bár önmagában sem rossz. Ma szedtem szét teljesen meg dzsuváztam ki, bolt-t is szétszedtem, megtisztogattam, meg újrakentem. Porogramonis kicsit mahináltam...
Elvileg a 3 tüzelési mód után még van egy 4. is ami NXL módot fed...nem próbáltam, csak olvastam
Március elejére szervezzük következő kis kiröffenésünket, ha van kedved gyere teis
-
Mosqu!to
addikt
válasz
BITBOYS #4125 üzenetére
Szerintem nem gond. A nyáron is volt nyílt napunk, akkor is volt sok kezdő. Eleinte mindenki elég félénken használta, de aztán egyre jobban rákaptak a srácok. A csapatok úgyis úgy lesznek elosztva, hogy nagyjából egyenlő erőségűek legyenek.
Hogy játszani fogok-e nem tudom, nyáron tartottunk egy kis "bemutatót", 2 körre felmentünk. Most is lehet hogy lesz, de nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest