Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Még reggel küldtem sms-t, meg is kaptam most. Igaz, csak sima feltöltőkártyás vagyok.
-
Patrick
addikt
Kb, hajnali fél 3 körül visszajött a hálózat.
-
Patrick
addikt
Hálózat már van, de nem tudok hívni senkit...
Igen, most megint nincs...
-
Patrick
addikt
-
Patrick
addikt
Van valami a hálózattal? Nem tudnak hívni és nem tudok hívni senkit, sőt, már hálózatot sem talál...
Közben országos leállás van... GG legrosszabbkor, gratulálok.
-
Patrick
addikt
Okés köszi szépen srácok.
-
Patrick
addikt
válasz
nggabi #17972 üzenetére
Mert nem használom és olvastam itt, ha nem mondom le, akkor 990 havonta. Február 18-ig ingyenes. Netstartot is? Ilyenről nem is tudtam. Okés, köszi.
Na meg valaki írta itt, hogy online le lehet mondani, mert már próbáltam hívni, hát minden vonaluk foglalt volt... gondoltam online egyszerűbb lesz. -
Patrick
addikt
Sziasztok.
Regisztráltam az online a telenornál és csak annyi lenne a kérdésem, hogy ezt a Klikk szolgáltatást hogy lehet lemondani? Mert nem találtam sehol, ahol inaktívvá lehet tenni vagy ilyesmi. Vagy csak 3 hónap után tudom majd elutasítani, hogy nem kérem?
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest