Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
Vásároltam ma egy Nikon AF-S 35mm/1.8-at, és meglepően csúnya hangja van a motorjának. Olyan, mintha nem lenne kenése, szabályosan mintha vasrudakat dörzsölnék össze. Járt már így valaki új obival? Visszavigyem, elmúlik, vagy ez ilyen marad?
Köszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
Én messze nem vagyok hőbörgő típus, de az kicsit rosszul esett, amikor a 35mm-es nikkort hazavittem és úgy nyekergett, hogy én egyértelműen azt éreztem ez így nem lesz okés hosszútávon.
!! Másnap !! visszavittem, bízva abban, hogy 3 napon belül nem variálnak, és adnak egy másikat a nagykerben. Mire a bolt (ami egyébként teljesen korrekten állt a dologhoz) jelezte: jó esély van rá, hogy 2-3 hétig nem lesz obimMit mondjak, azért vettem meg múlthéten, mert szükségem volt rá, ha 1 hónap múlva lett volna rá szükségem, akkor megvettem volna 1 hónap múlva.
Na mindegy, az is lehet, hogy egy ilyen megfoghatatlan hibával elhajtanak a pics@ba, és akkor még ettől is csalódottabb leszek
-
dwelablack
tag
válasz lyunior #7216 üzenetére
Csak egy tanács, a magam szerény tapasztalatából:
Amíg nem tudod mit szeretnél, és nem fogsz éjszakai focimeccset fotózni, addig szerintem számításba veheted a 18-70-es 3.5-5.6 AF-S obit is. Potom pénzért dobálják, pontosan ugyanannyi a fényereje mint a 18-105-nek, vr nélkül.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
nem akarok okoskodni, szimplán csak saját logikám és tapasztalatom alapján ajánlottam ezt.
Lehet hülyeség, de én úgy gondolom hogy a VR jó ha van, de nem rossz, ha nincs. Bizonyos helyzetekben (ha lehet ilyen átváltást csinálni) csak néhány tized fényértéket jelent.
Tényleg embere válogatja, nem akarok senkit meggyőzni. Nekem ez a 20ezer forint körül árban ez bőven jó egy kis telének. (18-55höz képest egyébként a képe szerintem tényleg klasszisokkal szebb)nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
válasz dwelablack #7546 üzenetére
mármint a sima usb kábel, gondolom otg-ről van szó.
-
dwelablack
tag
válasz Bazsee71 #7733 üzenetére
nekem a recepciós úrral sem...
Saját vélemény: a nikonnak eladásig érdekes az üzlet. A termékgondozás egy kalap szar náluk
Nem azt mondom, hogy üssön meg egy Logitech vagy egy HTC szintet, (pedig simán érezhetném úgy, hogy a nikon a fényképezőgépek HTC-je...)Szumma-szummárum, én azt mondom, hogy a garanciával mindenki készüljön fel a legrosszabbra, így talán nem fogja akkora csalódás érni. (1hónapig rá se néznek, eltusolják a hibát, nem reagálnak emailre/telefonra stb.).
-
dwelablack
tag
válasz Real_Necro #7736 üzenetére
Egyenlőre várom vissza az objektívet, ami összesen eddig 1 napot volt nálam
Utána nem tudom mi legyen, igazából én meg vagyok győződve róla, hogy hibás ez a példány, de a nikon 1 hónap után kiböfögte, hogy a működést ez nem befolyásolja. (csak alvó babát ne kelljen vele fényképezni, mert a fókuszálásra tuti felébredne... )
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
1.5 hónapos, hivatalos garanciális 35mm/1.8G-s (nikkor) obimat elcserélném nikon 18-105re (újszerű hibátlanra)! Ha valakinek érdekes lehet, jelezze. (Debrecenben megtekinthető, kipróbálható, az égvilágon semmi baja nincs, olyan, mintha a boltból vennéd. van másik fix objektívem, így ezt elcserélném valami többcélúra)
Köszi,
Üdv,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
1.5 hónapos, hivatalos garanciális 35mm/1.8G-s (nikkor) obimat elcserélném nikon 18-105re (újszerű hibátlanra)! Ha valakinek érdekes lehet, jelezze. (Debrecenben megtekinthető, kipróbálható, az égvilágon semmi baja nincs, olyan, mintha a boltból vennéd. van másik fix objektívem, így ezt elcserélném valami többcélúra)
Köszi,
Üdv,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest