- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
#40935168 #21324 üzenetére
Néztem most a linkelt illető képeit. Sokszor az az érzésem, hogy az alany elválik a háttértől (nincs köze hozzá, nem ott van), vagy 3d-s képet néznék. Ezekhez kevés a d800 + nem tudom én milyen obi?
Nem támadásból, de téged a technika (felszerelés), vagy a tudásod gátol az ilyen képek elkészítésében?
Nem mindegy! Ha az utóbbi, akkor miért a cucc a szar?Avagy, Matin Kühn a Te cuccoddal nem tudna ilyen képet lőni?
Nekem nincs bajom az írásoddal.
Én maradok a nagy dof-nál (szerényebb felszerelésnél/tudásnál), mintsem kiadjak másfél millát azért, hogy a hajam tépjem -
Balinov
titán
válasz
#40935168 #21324 üzenetére
mondomen,hogy nincs veled az egadta vilagon semmi bajom, meg peace,stb. meg none of my concern, either
Kell az ilyen jellegu geek a topikba, sok dolgot lehet tanulni igy laikusnak, es ez a forum lenyege ugyebar.
az meg termeszetes emberi tulajdonsag, hogy az ember az adott cuccbol a legjobbat szeretne kihozni, ezzel nincs is semmi gond.
Na, betolom a citromostea+algopyrin kombot mert holnap melo es ki kene magam kuralni.
szerk:
zool1:
de tenyleg ne folytassuk, nem fogja elorebbvinni a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konzol Screenshot
- Óra topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD