- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Teszla_ #16255 üzenetére
Tegnap vittem a picit kontrollra. Vele szerencsére minden okés a következő találkozáskor jön a vérvétel, majd utána az ivartalanitás és át szeretné mosni a doki valamilyen antibiotikumos oldottal az orrát a doki, hogy ne röfögjön és horkoljon olyan hangosan.
Na de nem is ez a lényeg, hanem rákérdeztem a pisilésre. A kandúr valószínűleg bosszúból pisil mellé, mivel belepiszkáltak az életterébe. Az ideális alomtálca mennyiség pedig n+1 lenne. Most van nekik egy nagyon nagy, fedett dobozos izé. Valószínűleg kapni fognak mégegy ekkorát. Az csak elég lesz nekik. -
-
-
DeathAdder
veterán
-
válasz
Teszla_ #15999 üzenetére
Gyönyörű cica! Mi is Azt a Fressnapfszos konzervet adjuk a cicának mint amit írtál. Minden mástól fosik. Egyébként én pont azt hallottam, hogy száraz táppal nem szabad etetni sokáig az állatokat mert nem tesz jót a veséjüknek... Egyébként a kaját könnyű kiszűrni, ha elkezd fosni érdemesebb valami tiszta húst adni nekik, halat vagy csirkét, többnyire jól fogadják és kiderül, hogy a táptól voltak rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Amazon Kindle
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest