Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taybor
tag
Fogalmam sincs menyi az alap magyarországi ára az tom hogy usában 250$ a 4 GB gondoltam itthon is enyi föleg annak aki apple-nál dolgozik (áfa nélkül) . De tévettem egyébként lehet kapni Magyarországon 50 rugoért a my e sellernél csak ők most kifogytak a készletböl
szoval nem tudom milyen badarságot akarsz te itt nekem elnézni. Vagy te nem vagy elég tájékozott a témában mert ha az lennél tudnád hol lehet olcson beszrezni
Na mind1 egyébként én valoszinüleg 51e ft ért veszem meg használtan de kitünő állapotbanMár rohattul várom. Azt aki meg 76 ért akarja meg venni javaslom hogy nézzem szét egy kicsit a neten
-
leewi
aktív tag
elnézem neked eme badarságot amit írtál mert még ujonc vagy..de ez nem ment fel a gondolkodás alol..
először is ha valahol megszerzed 50-55 körül akkor rendelj kettőt megveszem az egyiket..
1- az USA-i árat hiába nézed arra is jön ÁFA csak éppen 3-8% közötti..tehát egy kicsit fejszámolj s rájössz, hogy nem reális amit kérsz..
2- 80%...emberek 10-ei-20-ai-30-ai vannak aki 74e-ért is vinné csak már legyen az országban..(tudom, hogy már van..de a legtöbben még nem tudják)
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő