- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Ha úgy forgatod a tabit, hogy az előlapi cam alul van, akkor sokkal jobban látod ha pl. alulról nézed.
Állított esetben pedig ha jobb oldalt van az előlapi cam akkor láthatóbb a kép. Nálam legalábbisAzért engem néha zavar a tükröződése természetes fénynél, fel kell venni a fényerőt sajnos. Azok az androidos dinamikus fényerő-beállítások nem olyan frankók
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem zavar a panel láthatósága olvasáskor. Főleg az Aldiko kompenzálja legjobban, mert az esti üzemmód használatával kíméli a szemet. Nappal még nem olvastam vele könyvet, általában este érek csak rá, de a fényerőt levéve szerintem van olyan jó, mint egy reader. Úgyhogy erre csak ajánlani tudom, nekem ez volt az elsődleges szempont, hogy tudjak vele olvasni. És tessék
Decepticon: kérjük az értékelést, ha tényleg jó (BT engem hidegen hagy) akkor megy is fel este
Új hozzászólás Aktív témák
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest