- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgoo
csendes tag
Már nem azért kolléga, de mielőtt engem leb@szol, olvasd el, hogy miről van szó! Az egész onnan indult, hogy icsi1 #1016 arra panaszkodik, hogy a 4.0.4-es rommal napjában többször lefagy, nem tér vissza alvásból. A a Gadmei rom csak később került szóba, ahogy a te Chrome preferenciád is, ami meg a te döntésed és a jelenség szempontjából nem releváns.
Az sd kártyánál meg nem mondtam, hogy megoldhatatlan az adatok le-fel pakolgatása, csak azt, hogy nincs kedvem hozzá, illetve azt szerettem volna megtudni, hogy volt-e olyan, akinek a 4.0.4-essel ilyen problémája volt és a romcsere után megszűnt.
-
Nunder
őstag
Már nem azért kolléga, de itt a Gadmei ROM-ról volt szó, nem pedig a gyáriról
Az pedig, hogy neked milyen böngésző az ideális csak a Te döntésed, a másik választása ettől még lehet ideálisabb az adott igényekhez.
Ami meg a telepítést illeti. Én is telefonom 8GB-os Class 4-es SDHC kártyáját használom. Pikk pakk megvan a fel/la másolás, és nem olyan sűrűn jönnek a ROMok, hogy ne érje meg a vesződést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest