Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
plityo
tag
A Media Marktban van ilyen kábel, másfél méter 7500 Ft!!! (Az eladó srác javasolta, hogy inkább gúglizzak rá.
)Én ezt fogom megvenni, sztem ez a legjobb megoldás, mert így beledughatom a már meglévő és elegendően hosszú HDMI kábelt:
http://www.edigital.hu/HDMI_kabel_csatlakozo/Equip_microHDMI-HDMI_atalakito_apa/anya-p329921.html(Online áruházakban még ennél is olcsóbban hozzájuthatsz.)
-
plityo
tag
válasz
royalka
üzenetére
Éééérdekes amúgy, mert nem vártam meg a választ, és az alvó módot "sohára" állítottam. Így nem aludt el a gép, így nem is ragadt offline-ba a mag. És nem ketyegett a sleep time sem. Szóval ez működöt.
...egy darabig, mert aztán vmiért mégiscsak elaludt. Sleep time: 1:36, Core1 offline-ban. Dögöljek meg, nem értem.
Leszedtem a GO Launcher EX Power Management Widget-jét, mert gyanús, hogy az kavart be. Aztán feltettem tölteni, reggel bekapcsolt kijelzővel találtam. Az analízis tanulsága szerint éjjel 4:36-kor bootolt. Jelenleg otthon van, nosleep módban, kikapcsolt kijelzővel. Kíváncsi vagyok, mit tapasztalok, ha hazamegyek. Meg fogom írni, és kipróbálom a képernyőzár tiltását is...(Kezdő androidos vagyok, de ez nagyobb rejtvény, mint a Windows Vista...
) -
plityo
tag
válasz
Zollkid100
üzenetére
Ebből a kínai csodatokból nekem is kell egy!

-
plityo
tag
válasz
zsolt64555
üzenetére
#1667-es hozzászólásban toltad fel, igen. De ezt hol kell szerkeszteni, vagy mókolni? Mi a módja? Biztos tárgyaltátok már korábban, de én olyan 1500 körül kapcsolódtam be...
Ha tudja valaki, hogy keressek rá erre a kérdésre, azt is megköszönöm, de ez a build.prop hack még ködös nekem. Nagyon köszi!!
-
plityo
tag
válasz
zsolt64555
üzenetére
az enyémen is tuti csak a sw a cinkes. minden jel arra mutat...
ezt a build.prop átalakítást kifejtenéd bôvebben légyszi?? -
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Teljesen egyetértek. Bô 1 hét után szívesen visszacserélném pénzre, de ugyecez már felejtôs. Pedig nagyon szerethetô lenne... Lenne, ha jó lenne szoftveresen....
-
plityo
tag
hazatérve megint stand by-ba ragadva találtam a cuccost, a tegnapi wipe-olás és cache clean után is. pedig töltôn volt... kezdek kiábrándulni...
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Én meg értettem a viccet.

-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
nyilván a lényege a kérdésnek az lett volna, hogy jobb legyen a tabi, mint most. Persze az igaz, hogy levélnehezékként nem idegesítene, ha kómába esik, meg hogy "up to 2 cores"... 
-
plityo
tag
Felteszek egy naivan láma kérdést: Nem lehetne valami ugyan ilyen felbontású, hw-ű gép 4.1-es (vagy pláne 4.2-es) ROM-ját valahogy feltolni erre? Mert ez az ICS nem túl finoman van portolva erre a masinára...
-
plityo
tag
Tegnap kezdte a mélyalvásba ragadást, azóta rendszeressé vált... nem tudom, mi az oka.
CPU masterrel próbáltam felhúzni 1,5 GHz-re, ez mûködött is, látszott a System Tuner grafikonján is. És onnantól nem is ragad offline-ba a kettes mag. Viszont kikapcsolt kijelzôvel sem a sleep time ment, szóval éber álom volt... A sebességen érezhetô volt a javulás, gyorsabb lett a masina. Aztán ezeknek a próbálkozásoknak mindig fagyás letta vége...
Létezik bevált módszer a rendszer stabilizására? Miért kezdett el egyszercsak sz*rakodni???
-
plityo
tag
az általatok többszöt is említett AnTuTu CPU Master "Root permission denied" üzenettel indul. ajánl egy honlapot, ahonnan le lehet tölteni egy exe-t. alkalmas az a program a Gadmei ROM rootolására?
-
plityo
tag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
okéoké, vettem

-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
"a szabályok nem ismerete nem jogosít fel azok megszegésére" ... sorry ...
-
plityo
tag
NFS Most Wantedhez: Találkoztam egy linkkel, ahol egyrészt fent van az offline apk is, másrészt a Data-ba másolandó cuccok GPU gyártók szerint vannak csoportosítva. Mivel a mi tabinkban Mali GPU dolgozik, gondolom azt kellene hozzá leszedne. Otthon majd kipróbálom, hogy ez változtat-e a sebességen.
http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?150730-Need-for-Speed%99-Most-Wanted-v1-0-28 -
plityo
tag
...amúgy ma megvolt nekem is az elsô mélyalvás... :-(
-
plityo
tag
válasz
Fairplays
üzenetére
Nekem is egyre élvezhetőbb az NFS, még 1 maggal is
Ha kicsit lehetne butítani a grafikán, tuti száguldana. És igen, szerintem azért gyorsabb neki, mert az nem HD felbontás. Nem is értem, hogy miért nem állítható a részletesség... Na de amúgy tényleg játszható sebességgel fut. 
-
plityo
tag
válasz
Fritz Teufel
üzenetére
Gadmei van fönn
-
plityo
tag
na egy új hibajelenség. nem tudom, hogy a go launcher tablet hd miatt-e (amit csak ajánlani tudok), de néha úgy ébred, minha ultra magasra lenne állítva a fényerô, be van égve a kijelzô. elaltatás, újra ébresztés megoldja.
-
plityo
tag
válasz
this is life
üzenetére
a tokra mondta :-)
-
plityo
tag
válasz
Zollkid100
üzenetére
megnéztem, a CPU1 nekem is offline van. na de azért ez nem annyira normális sztem...
-
plityo
tag
csak mutatóba, nem tűnik rossznak: http://olcsotablet.hu/tok-8-os-tablethez-usb-billentyuzettel.html
-
plityo
tag
3 nap használat után jóban vagyunk. Még nem volt kikapcsolva egyszer sem, nem is merült mély álomba. Felraktam rá a Thumb Keyboard-ot, nagyon kényelmes vele.
Gyorsan tölt, reggel töltöröl levéve, minden kikapcsolva egész nap, este 91%-on ébred.
Azért remélem a JellyBeant mihamarabb megcsinálják, és értelmesen, hogy ne kelljen kínai izékkel szórakozni... -
plityo
tag
válasz
this is life
üzenetére
ha azt bekapcsolom, akkor az NFS Most Wanted el sem indul, "sajnos leállt"...
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
csak normal van és power saving. rossz helyen keresem?
-
plityo
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Én 4GB-os SanDisk-kel frissítettem gond nélkül.
-
plityo
tag
Soroksárra mentem, ahol nem volt már, csak egy olyan, amin nem volt fólia, szal azt nem adták. Felhívtam az Auchan info vonalat, hogy hol van. Elvileg Csepel, Solymár, Budaörs, sőt még Debrecen is. Kapcsoltattam Budaörsöt, ahol a 5-ös gépi készlet ellenére 2 db volt fizikailag. (Előfordul náluk...) Szóval mentem oda. Rossz előjel volt, hogy épp visszahoztak egyet, mert felbuborékosodott a kijelző, kicsit elengedett az üveg ragasztása 3 nap után... De nem tántorított el, elvégre gari van. Szóval Budaörs.
-
plityo
tag
Sziasztok!
Ma vettem egyet a madaras tescoban. Azt várom tőle, amit kell, én is azon a véleményen vagyok, hogy 40-ért működjön, nem baj, ha nem hozza az almás sebességet.
Kis kérdés: Létezik, hogy a Gadmei ROM-nál az USB-ről úgy tölt, hogy nem tud róla? Mert felraktam a 10.11-es ROM-ot, és azt mondja, hogy merül az aksi USB kábelre dugva (mármint az akksi állapota azt írja, hogy "lemerül", közben meg szépen növekszik a százalék).
Valamint ezzel a ROM-mal unknown a Serial a beállításoknál, így a netTV-s alkalmazást nem tudom beröffenteni. Ahogy elnézem, ezt a myaudio-s honlapon regelve meg lehet oldani?
Még egy ilyen tiszteletteljes gyors kérdésem, ha válaszol valaki, ezer hála: Mi az optimális hack csomag ahhoz, hogy pengén menjen a cucc? A Gadmei ROM-on kívül mit tegyek rá?
Tudom, hogy minden le van itt írva, de ezersokszáz hozzászólás, ráadásul amit az elején leírt valaki, az biztos, hogy már van frissebben.

Nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
nyilván a lényege a kérdésnek az lett volna, hogy jobb legyen a tabi, mint most. Persze az igaz, hogy levélnehezékként nem idegesítene, ha kómába esik, meg hogy "up to 2 cores"...