- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Minden jónak eljön a vége, de fájó szívvel váltam meg a Cowontól, remek kis lejátszó még mindig.
Az X1 megvétele előtt más igények kerültek előtérbe mint anno a J3 esetében, de majd részletesebben mesélek róla egy logout bejegyzés formájában.
Elsőre azt kaptam amire számítottam, nagyon rövid címszavakban: remek anyaghasználat és felépítés, stabil és megfelelő tempóban működő rendszer az 1.4-es firmware alatt, mindent le tud játszani, jó teljesítményű erősítő, ugyanakkor a hangzásvilága és a karaktere sokkal kevésbé toleráns a fülesekkel mint a Cowon, mindenképpen melegebb hangú fülhallgató igényel, mert rossz választás esetén kellemetlen hangot tud produkálni (Vsonic VSD2S-el szerencsére jól kijön alapvetően), az akkuidő pedig gyenge a Cowonhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest