Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz WonderCSabo #21236 üzenetére
Nem vagyok tisztában a dolgokkal, de ez nekünk, átlagfelhasználóknak a gyakorlatban mit jelent? UI nem gyorsul, az amúgy is bugos lassú scriptek ezzel is lassúak lesznek, a jól optimalizált scriptek pedig amik amúgy 0.1 sec alatt betöltődnek most 0.08 sec alatt fognak?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
namerke
tag
Üdv!
Megtudnád mondani, hogy 64bites Nightlyban is elérhető-e a TI? Vagy ahogy a 32bites nightly kapja a frissítéseket az a 64bites vonalon is azonos ütemmel megjelenik?
Valamint az érdekelne még, hogy létezik-e olyan build amiben már van TI és a [korábban említett] Azure is megtalálható? Persze itt is a 64bites vonal érdekel inkább.
Ha nem létezik akkor van lehetőség egybefésülni őket valahogy? Vagy ez már túl komoly téma?[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
Felre ne ertsd, - es mas sem - kiprobaltam en is a ket benchmark-ot, es meglepodtem az eredmenyen, mert az en gepem gyengebb mint a Tied, es ezeket az eredmenyeket kaptam, igaz W7 32 bit alatt. TypeInference-t kikapcsolva nem neztem, tehat alapbol ahogy van bekapcsolva hagytam.
Kraken-1.1
7565.0ms +/- 0.4%
SunSpider 0.9.1
353.8ms +/- 0.6%Flash engedelyezve, az AdBlock Plus bekapcsolva, de csak az Easy es egy sajat reklamszuro a prohardver.hu/design/operaspeeddial.png van csak.
Viszont nagyon keves kiterjesztest hasznalok szamszerint 9-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest