Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gaboman

nagyúr

válasz runner 125 #97072 üzenetére

Ezektől az egyhengeres 48 lovas túra-enduró motoroktól nem kell sokat várni.
    Arra valók hogy 100-130 között a világból kimész velük.
    Nem kell arra számítani hogy meglepetést fognak okozni, nem vágnak hanyatt, ellenben nyomatékból szépen dolgoznak.
    Vérmérséklettől függ ez kinek elég, aki szereti odatépni a gépnek és élvezni a tempót nekik biztos hogy csalódást okoznának.
    De ők alapból nem is ilyen motort vennének, akik meg mégis megteszik azok hamar el is adják.
    Én tudtam mit veszek amikor a Pegaso mellett döntöttem, túrázni, nyugodt tempóban, kényelmesen, két személlyel, csomagokkal tökéletes.
    Ha a terepezésben is jobban megállta volna a helyét akkor megmaradt volna mint 4 évszakos motor.
    Az ilyen nagy köbcentis 1 hengeres motoroknak a fő gondja nem is az hogy 48 pacit lőnek ki magukból, hanem hogy mellé 200 kilót nyomnak.
    Ez mennyivel jobban hangzana ha csak 120-130 kilósak lennének.
    Az biztos hogy mondjuk a Fazer 1000 motorom ami 150 paci volt és a Pegaso között hatalmas űr tátong ha az adrenalinról és annak élvezetéről van szó.
    Amikor egy nagy cm3 izmos motornak a jobb csuklóddal igazán odatépsz igazi téridő ugrások tudnak bekövetkezni.
    Ez nagyon nagy feeling, én is élveztem, hazugság lenne azt állítanom hogy nem, csak nevettem a bukó alatt hogy mennyire nyúlok rajta.
    Ilyet egy 48 pacis gépen sosem fog megtapasztalni a sofőr.

Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)

• Topiccsendőr

addikt

válasz runner 125 #97072 üzenetére

Egyaltalan nem errol van szo, hogy egy szemszogbol nezem. Legalabbis en. Sok balfasz motorossal sikerult motoroznom, ebbol nagyon sok elesett a szemem lattara. Nagymotorral, rutintalanul.

Felsoroltam par balesethez vezeto, rutintalansagbol fakado vezetesi hibat, ami halalos is tud lenni. a csapkodas peldaul, amit te is ateltel egyebkent, meg itt a forumban is leirtad huledezve, hogy mi tortent. Akkor nem ertettem hogy megis hogy nem erted, mi tortenhetett egy 800 as motorral a segged alatt, akkora magabiztossaggal, ahogyan akkor beszeltel. Ez itt a baj.

En leszarom ki mekkora motort vesz elsore, csak ez igy nem igaz, hogy a lepcsozetesseg hulyeseg, draga, es nem eri meg.

Ugyanolyan hulyeseg, mint azt mondani, hogy soha nem fogod huzni egy eros motornak.

A futyimerce... Szerintem megtanulni motorozni nagyon sok energiat es penzt igenyel. Attol, hogy elnevezzuk futyimercenek, mert teged nem ez a resz erdekelt, attol ez meg teny. Ezt az aldozatot pedig nem sokan akarjak meghozni. Nem sokan tudjak, es nincs sok emberben kitartas hozza. Ebbol lesz a leszarom, meg a nem erdekel.

Es nem baj, ha nem gp pilotak irogatnak, de legyetek mar esznel.

Explosión de dos tiempos

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés