Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
A nálunk kapható ETZ-k...
Egy nagy rakás ... mindegyik. Nem tudom, hogy a tulaj milyen alkatrészeket vett bele, meg hogy viselte gondját, De 100 000 forint + még eredetvizsga+ átiratod az majdhogynem + 40 000 forint. És ha ezek után könyékig kell nyúlkálni benne, mert a taiwani hajtókar beadta az unalmast, vagy a főtengelyről lecsúszik a kuplung, mert már nem jó a kúpja, meg a sebességeket dobálja ki, mert el vannak égve a kapcsolóvillák és a fokozatok szét vannak ütve.stb. Annyi menden lehet vele, amit házilag csak nagy szakértelemmel kellene öszerakni. kuplungkosár kihézagolása, meg ilyenek...
Nem tudom, soknak tűnik az ára, bár én rengeteget csalódtam az eladó etz-kben. Most költöttem egyre egy valag pénzt, én raktam össze, én tudom, hogy ebben mindenhol SKF van, minden a könyv szerint van megcsinálva. De az enyémet sem venném meg 100 000-ért
vagy nagyon rágódnék rajta. 
Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy nagyon rágódnék rajta.