Hirdetés

Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    Előrebocsájtom, sok motoros ismerősöm van, semmi bajom a motorosokkal, de ezt akkor se tudom felfogni:

    Gárdonyban voltam, gondoltam nem veszek 10 napos matricát arra a 40km-re, jövök a 7-esen, úgyis szeretek autókázni. Ugye ma történt pár baleset az M7-esen, mindenki jött a 7-esre a Balcsi felé, akkora sor volt, h 15 perc alatt nem fogytak el, míg jöttem Pest fele. Jött pár motoros csoport, index meg mindenféle nélkül, előzve a sort, az én sávom közepén. Gondoltam oké, tudnak előre menni, lassítok én is kb 50-re, ők meg jönnek velem szembe, és valahogy kurvára nem akarnak visszamenni a sávjukba.. Majdnem lenn voltam már az út melletti kavicsos részen, de csak azért se akarnak visszamenni.. Eljöttek mellettem bőven az én sávomban, lassítás meg minden nélkül.. 3 ilyen csoport volt, az utolsóra már messziről villogtam, de ott is az volt a vége, hogy én húzódtam le. Családdal, csontig megpakolva.. 1 motoros pár (2 vagy 3-an voltak) akik tényleg visszamentek a sávjukba, nekik intettem is, h köszi.. Ahol én jöttem, mögöttem elég foghíjas volt a sor, simán belefért volna, hogy visszamennek, majd megint mehetnek előre gond nélkül.. De nem.. A motorosok ennyire utálják már az autósokat?

    (hozzá kell tennem, csinált egy ugyanilyet egy kombi bmw-s is, előzte végig az álló sort, sehova nem fért be, 3 autó egymás mellett lett a vége.. megtapsoltam, a volán mögött ülő 2x éves faszfej meg csak vigyorgott. Ott lőttem volna agyon...)

    Amikor nem tudok ritmust menni a tömeggel, mindig lehúzódok, indexelek jobbra, hogy menjetek, motorost is mindig elengedem, ha mögöttem van (és sok meg is köszöni!! nem gyengén szokott jól esni) de sajna egyre többet tapasztalok ilyet.

    Nektek, motorosoknak mi a véleményetek erről? Ha én voltam a fasz, nyugodtan mondjátok meg, csak nem tudom mire vélni..

Aktív témák

Hirdetés