Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• icaros

csendes tag

válasz Viktor0610 #305 üzenetére

1. más szolgáltató nem törli ki a gyártónak dizájnban, funkcióban, kezelésben stb. az adott telefonra tervezett szoftverét hogy helyettesítse egy sz*rral (ami sok esetben korlátozza a telefon képességeit), max berakják a könyvjelzők közé a saját wapportáljukat vagy neadjisten a wapelérés ikonját átnevezik. A legundorítóbb az egészben az hogy úgy tálalják mintha ez olyan hűdejó lenne.
    2. ''Egy nem agyament Live! felhasználó... Én is töltöttem már le játékot is, csengőhangot is a Live!-ról....'' :C na erre inkább nem is írok semmit mert az már személyeskedés lenne.
    3. kérdés: buherálja vki itt a live-os telóját p2kcommanderrel (úgy hogy az még működik is)? mint már írtam nekem nem szerették egymást és nem akartam erőlteteni hátha a más szoft a ludas. Ha igen akkor mit lehet megcsinálni?
    4. Már én is hallottam hogy a szakszervíz megtagadta a kiütést, egyik haverom a k750i-jét akarta vodátlanítani és közölték vele hogy a telefonját live szoftverrel értékesítették és csak az rakható bele, garanciavesztéssel sem vállalják kész passz mehetszanyádba. Összeesküvés.
    :(( :(( :((

Új hozzászólás Aktív témák