Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Nooeca

senior tag

válasz Intruder2k5 #10408 üzenetére

Több probléma is van ezzel:

- Nézhetjük a T alap árazását, de ha UPC-vel hasonlítjuk össze (merthogy választanunk kell), akkor nem a piaci, hanem a Speciális II-t vehetjük alapul... így pl. Gubek listája eleve felborul.
    - Jöhetünk a UPC sebességeivel, de kár az 500-as letöltésért ha 22 a feltöltése... az hogy ilyen csomagjai vannak a UPC-nek az ugyanannyira gáz rájuk nézve, minthogy a T nem emel 120-ról 500-ra.

Azt is érdemes megjegyezni hogy a T-nél sajtóközlemény szólt a 2018 / 500 Mbit/sec sebességről szóval ez sem légből kapott ötlet.

Szóval ezen logika alapján árban nincs különbség, hiszen Spec 2 és gubek által kiírt 120-as UPC mondhatni hasonló áron fut, kivéve az, hogy a T-nél nem 10 a feltöltés hanem 50.

Illetve azzal sem értek egyet, hogy tervek alapján ne szerződjünk, pedig de, engem pont az érdekel, hogy a 2 év alatt mire tudok számítani, nem az, hogy most mit adnak... aláírhatok ennyi erővel 2 évet akármilyen noname ADSL-re, de nem teszem, mivel tudom hogy jön ez meg az... vagyis előre látó vagyok. Szerintem azért fontos nézni hogy mi hogy lesz 1-2 év múlva, elvégre érdemes úgy beidőzíteni a hűséget, hogy 2 év helyett inkább legyen 1, vagy várni még fél évet a váltással, hogy normálisan váltsunk, ne szívjuk majd a vért a kezünkből hogy jajj, miért kötöttem annak idején 2 évre hűséget, miért nem tettem csak 1-re... vagy miért nem kötöttem 3 hónappal később...

Nem azt mondom hogy kiszámíthatóak a dolgok, de érdemes alapul venni minden ilyen hírt, főleg hivatalosat, és az alapján is mérlegelni, mert később ráfázhatunk ha rosszul döntöttünk.

• Gubek-Einste

legenda

válasz Intruder2k5 #10408 üzenetére

Csak net (csomagban a UPC-nál nincsen külön jelölve az ár) 2 éves szerzödéssel:
    T - 8K - 120/50
    UPC - 9,5k - 500/22
    8,5k - 240/20
    6k - 120/10

Aktív témák