Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Több probléma is van ezzel:
- Nézhetjük a T alap árazását, de ha UPC-vel hasonlítjuk össze (merthogy választanunk kell), akkor nem a piaci, hanem a Speciális II-t vehetjük alapul... így pl. Gubek listája eleve felborul.
- Jöhetünk a UPC sebességeivel, de kár az 500-as letöltésért ha 22 a feltöltése... az hogy ilyen csomagjai vannak a UPC-nek az ugyanannyira gáz rájuk nézve, minthogy a T nem emel 120-ról 500-ra.Azt is érdemes megjegyezni hogy a T-nél sajtóközlemény szólt a 2018 / 500 Mbit/sec sebességről szóval ez sem légből kapott ötlet.
Szóval ezen logika alapján árban nincs különbség, hiszen Spec 2 és gubek által kiírt 120-as UPC mondhatni hasonló áron fut, kivéve az, hogy a T-nél nem 10 a feltöltés hanem 50.
Illetve azzal sem értek egyet, hogy tervek alapján ne szerződjünk, pedig de, engem pont az érdekel, hogy a 2 év alatt mire tudok számítani, nem az, hogy most mit adnak... aláírhatok ennyi erővel 2 évet akármilyen noname ADSL-re, de nem teszem, mivel tudom hogy jön ez meg az... vagyis előre látó vagyok. Szerintem azért fontos nézni hogy mi hogy lesz 1-2 év múlva, elvégre érdemes úgy beidőzíteni a hűséget, hogy 2 év helyett inkább legyen 1, vagy várni még fél évet a váltással, hogy normálisan váltsunk, ne szívjuk majd a vért a kezünkből hogy jajj, miért kötöttem annak idején 2 évre hűséget, miért nem tettem csak 1-re... vagy miért nem kötöttem 3 hónappal később...
Nem azt mondom hogy kiszámíthatóak a dolgok, de érdemes alapul venni minden ilyen hírt, főleg hivatalosat, és az alapján is mérlegelni, mert később ráfázhatunk ha rosszul döntöttünk.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak net (csomagban a UPC-nál nincsen külön jelölve az ár) 2 éves szerzödéssel:
T - 8K - 120/50
UPC - 9,5k - 500/22
8,5k - 240/20
6k - 120/10
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Battlefield 6
- Sorozatok
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest