Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szabozsolt87

tag

válasz IIIstIII #21033 üzenetére

Székesfehérváron biztosan van egy cég a Jüllich Glas, de ők nem tudom, hogy kiszolgálnak e lakosságot. Az új gépházak oldal lapja edzett üveg. Az edzett üveget utólag megmunkálni nem lehet sajnos. Teljesen új üveget kell rendelned a már általad megjelölt furatok helyével. Neked kell elkészíteni a rajzot méretezéssel. Furat közép távolság az üveg széleitől. Azt figyelembe kell venni, hogy az üvegnél a furatokat az üveg szélétől úgy szabad elhelyezni, hogy ha neked egy 20 mm furat kell az az üveg szélétől 40 mm helyezhető el. Tehát mindig a furat méretének kétszerese. Minél nagyobb egy furat annál messzebb kell legyen a szélétől. Így tervezed. Az üveget lehet sima float vagy színes parsol üveg (szürke, bronz, kék). A sima float üveget fogják furatolni és ha minden meg van akkor jön az üveg megedzése ami megmunkálással jár tehát az éleit körbe polírozzák. A gépházak oldallapja 4 mm vastag. Ezeknek kb. 20-25 ezer forint a m2 ára.

• szabozsolt87

tag

Hali srácok,

Renget információ szerepel itt a fórumon, de a kérdésemre még sem találtam válaszra. A lényeg az lenne, hogy olyan alaplappal rendelkezem ami nem rendelkezik RGB vezérlővel. Viszont kaptam egy Deepcool MATREXX 55 V3 házat. Szeretnék bele RGB rendszer hűtőt tenni illetve LED szalagot is. Gondolom ehhez kell valami vezérlőegység. Találtam a neten egy bizonyos NBASE Cyclon DriverX ARGB vezérlőt ami távirányítóval rendelkezik tehát az RGB címzést nem alaplapon keresztül kapja. Valaki ismeri ezt a vezérlőt esetleg? Nem igazán találtam róla semmit és nem tudom, hogy a Deepcool LED szalagja csatlakoztatható e rá. Illetve, hogy ez csak az RGB-t oldja meg és a tápot a ventinek külön kell adnom? Más megoldást is meghallgatok.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák