- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
válasz
szabog4 #16365 üzenetére
Annó én is körbejártam a HDD elforgatós kérdést, akkor összesítve a válaszokat az derült ki, hogy mindegy a pozíciója, amíg 90 fokonként forgatod. Tehát vízszintesen, fejjel lefelé, jobb vagy bal oldalára állítva.
Arra viszont nem emlékszem mi a helyzet akkor ha pl az orrára akarod állítani.Amit biztosan ne csinálj: 45 fokban rögzíted és úgy használod. Mindegy melyik irányból, a 45 fokot kerülni kell, meg minden pozíciót, ami nem vízszintes, fejjel lefele, vagy jobb vagy bal oldalára állítás. Nekem ezt mondták.
Lentebb írták, hogy sok márkagép házában eleve oldalán állítva van a vinyó, úgy van kialakítva a ház. Vagy éppen fejjel lefelé, nekem is volt ilyen házam. Semmi baja nem lesz, én is úgy gondolom, az alap hogy a mérnökök gondolnak a HDD-re, nem csak hasraütésre dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest