- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nextman #3737 üzenetére
Nem rossz az, hanem FAT32. Ennél 4GB a max fájlméret. Hogy mire formázd, az attól függ, hogy milyen oprendszer alatt használnád még. Konkrétan nem próbáltam, de sztem első partíciónak hagyj meg egy kis méretű FAT -ot, hogy csatolja a kártyát. Aztán én EXT2 -re formáznám, de talán tudja csatolni az NTFS -t is.
Interstate76:
Legalább működik. Csak így nem tudjuk a hiba okát. Ezért írtam a rendszerlogot. De ez csak azért van, mert van egy olyan "hibám", hogy szeretem érteni is a dolgokat. A számítástechnikában ez gyakran nem a legcélravezetőbb hozzáállás. Ismered a viccet, amikor Bill Gates autója lerobban. Az Ő javaslata:
-Szálljunk ki és üljünk be újra.
Na, ez nekem kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest