Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8551) KukkSteve


KukkSteve
aktív tag

Sziasztok!

Szeretnék venni egy ehhez hasonló kis boxot. Tudnátok segíteni benne nekem kicsit?
Már kérdeztem az eladókat ebayen, de nem nagyon méltatnak válaszra, uh hozzátok fordulok, aki régebben foglalkozik vele biztos kitapasztalta már. :)

Egy FullHD 3D LED tv-vel akarom használni, milyet érdemes venni, hogy vigye a 3D filmeket is és bírja a 100-120Hz képfrissítést?! Van ilyen egyáltalán ami megbízható ezen téren is? Nagyjából ennyi jutott eszembe mint info. A költséghatékonyságot légyszi' vegyétek figyelembe! :) Köszi.

A számom az adatlapomon. ;)

(#8552) interstate76 válasza pozsoka (#8549) üzenetére


interstate76
addikt

Látom, nem nagyon válaszolt senki, így megteszem én (nem azért, hogy rádtukmáljam az adapterem, hisz ha valóban kapható 1-2e Ft-ért jóval gyorsabb, akkor természetesen azt vedd meg!). Szóval tegnap este csináltam pár mérést Speed Test-tel, és a legnagyobb kapott érték 11 Mbit/s volt, a legkisebb pedig 6 Mbit/s (wifis kapcsolattal). Szóval kb. annyit, ill. kicsivel többet tud az MK808B-m, mint egy 7-8 Mb/s sebességű usb lan adapter.

Ezután YouTube kliensprogiban beírtam a keresőbe, hogy HD, és az alábbi videókat játszottam le vele:

Planet Earth seen from space (Full HD 1080p) ORIGINAL
PEOPLE ARE AWESOME 2012 (FULL HD)
Neymar ● Dancing Feet ● Skills |HD|

Mivel - mint az a mérésekből is látszik - ingadozik kicsit a sávszélesség, ez volt tapasztalható a videók lejátszásakor is. Nem tudok átlagos töltési időről beszámolni, de 0,5 és 4-5 mp között változott a várakozási idő új videó indításakor, vagy ha beletekertem valamelyikbe.

Belső hálózaton keresztül a kb. 90 perces, max. 4 GB-os (GB=gigabyte ;] ) filmek mennek, e méret felett lehet gond (ha jól számoltam).

Ha valaki ennél közérthetőbb, felhasználói nyelvezetre lefordított módon is le tudja írni, vagy javítanivalót lát a tákolmányomban, akkor itt a helye!

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8553) interstate76 válasza Jabby (#8550) üzenetére


interstate76
addikt

Esetleg ez a típus?

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8554) gghrtz válasza interstate76 (#8552) üzenetére


gghrtz
őstag

Külső adaptert használsz, vagy az eszköz sajátját?

(#8555) interstate76 válasza gghrtz (#8554) üzenetére


interstate76
addikt

Mármint wifi adaptert? A sajátját, és egy RT-N56U routerem van kb. 15 méterre tőle, az MK808B meg a TV mögött.

Az MK808 nálam gyorsabb volt, azzal stabilan 20 Mb/s felett mértem, de lecseréltem bluetooth-os verzióra (amit persze azóta sem használtam, egyszer sem).

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8556) gghrtz válasza interstate76 (#8555) üzenetére


gghrtz
őstag

Próbálj ki egy külső adaptert, azzal biztos sokkal jobb lesz a vétel.

Én ezt használom hozzá:
[link]

(#8557) interstate76 válasza gghrtz (#8556) üzenetére


interstate76
addikt

Köszönöm a jótanácsot, meggondolom! Bár az az igazság, hogy ha dobni akarnék a letöltési tempón, akkor egy jobb usb to lan adapter vennék, mert ezzel kivehetném a rendszerből az Asus routeremet, és elég lenne a UPC-s Cisco (aminek vékonyka a wifije).

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8558) Jabby


Jabby
őstag

Apropó, vettem egy USB-s LAN-t. JP1081B van ráírva, RD9700 driver ment rá (XP). Még csak PC-n tudtam kipróbálni, de azt tapasztaltam, hogy switch-en keresztül nem műxik (egy hálózati kábel nincs bedugva), viszont router szabad portjára dugva minden OK.
Ez másnál is így van?

(#8559) gghrtz


gghrtz
őstag

Egyenes kotesu az UTP kabel?

(#8560) Jabby válasza gghrtz (#8559) üzenetére


Jabby
őstag

Igen, úgy látom nem cross egyik kábelem sem. Akárhogyan variálom a kábeleket, routerből van net, switchből semmi.

Viszont én is mértem sebességet, ez az USB-s LAN is max. csak 6,5Mbps-ra képes :F

(#8561) gghrtz


gghrtz
őstag

Ssjnos nem mind1 milyen chip van az adapterveb, mert asix chipsrtes megy normalisan csam. Keress ra a forumban.

(#8562) #79335424 válasza gghrtz (#8561) üzenetére


#79335424
törölt tag

Szerintem kapcsold ki a szójavaslatokat, mert nem mindenki tud újmagyarul! :) Egyébként igazad van, nekem eddig csak az ASIX ment usb 2.0 -án. Az összes többi csak 1.1 -en. Ezért lassúak.

[ Szerkesztve ]

(#8563) gghrtz válasza #79335424 (#8562) üzenetére


gghrtz
őstag

Bocsi, csak elgépeltem, de nem néztem meg utólag pedig megszoktam :D

(#8564) #79335424


#79335424
törölt tag

Semmi köze a témához, de akkor is leírom, mert most nagyon b.ssza a csőrömet. Összegyűlt egy pár teendő, ezért tegnap legyőztem undoromat és Windows -t indítottam. Na, 5 percen belül besz.ptam ezt a rendőrségi figyelmezteőablakos vírust, úgyhogy most ez az egyetlen dolog, amit nézhetek a gépen Winfos alatt. Úgy hiányzott a hétvégémbe még egy vírusírtás, registrybűvölés. Hogy a nyavaja szárítsa le mindkét kezét és a nemiszervét annak, aki ilyet kitalál! Meg a vírus megalkotójának is!

[ Szerkesztve ]

(#8565) csjohnny válasza #79335424 (#8564) üzenetére


csjohnny
tag

Kb fél éve hogy én is megkaptam a rendőrségi virust.Hihetetlen mennyi ideig birnak "ezek" vándorolni terjedni. Van rá megoldás a neten találtam kimondottan erre való virusölő leirást a registryben kellet valamit buherálni.

MK908 - MK808B - Measy RC11 - PS3 kontroller - Logitech C170 - 16GB SD

(#8566) #79335424 válasza csjohnny (#8565) üzenetére


#79335424
törölt tag

Igen, én is találtam, bár még nem tudom, hogy mennyire hatékony. Mivel egyéb okok miatt sem rendszervisszaállítást, sem csökkentett módot nem tudok indítani, marad ez a Kapersky boot CD. Viszont azt írják, hogy ha az oprendszert nem is, de a böngészőt újra kell rakni. Ha újra kell raknom a beállított addonokkal telepakolt Firefoxot, akkor a kardomba dőlök.

(#8567) ImTilk


ImTilk
csendes tag

Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni...
Még karácsonyra kaptam egy mk808-at, igazándiból nem is gondoltam, hogy a wdtv live-om mellett tudom használni valamire, de mivel az öregecske live nem játszik le mindent rendesen, viszont torrentezni tökéletes, az mk808 viszont mindent lejátszik, elkeztem megpróbálni a droidot rávenni a korrekt torrentezésre...
Rom amit használok :
MK808/Minix hibrid fw V2.2.3 720p Link
A tv-m 720p-s sokféle rom-ot próbáltam, lejátszás ügyileg ez jött be a legjobban...
Feltettem a transmission-t ezen leírás alapján : Link
Ajánlom mindenkinek a manual-t, így nem kell nagy Linux gurunak lenni, viszont mindenképpen kell egy Linux-os gép, vagy egy Linux live cd, vagy egy virtuális gépen futó Linux. (Én az utóbbival csináltam)
Pár buktató volt, például, hogy android alatt nem mount-ol a wincsi magától, ha az ember rádugja a gépre, vagy újraindítja a kütyüt, kell egy program rá mondjuk a play áruházból, vagy kézi mount terminálból, de én inkább megoldottam, úgy, hogy a fenti leírás alapján kiegészítettem az alábbi sorral a start.sh script elejét:
mount -t ext3 -o rw /dev/block/sda1 /mnt/sdcard/UsbOtgDrives/drive_1
(természetesen a paraméterek lehetnek mások, nekem ext3-as a wincsi fájlrendszere, és lehet az sda1 is lehet más másnál, illetve az utolsó paraméter a csatolási könyvtár is tetszőleges, csak létező könyvtárat kell megadni)
Így minden újraindításkor automatikusan felcsatolja a wincsit a droid, plusz a transmission démon indítását is kiegészítettem egy kicsit imigyen:
transmission-daemon&& sleep 5 && transmission-remote -t all -S
Ez azért kell, hogy egyből induljon a seed és a letöltés...
Ezekkel a kiegészítésekkel ellátott start.sh scriptet használom a play áruházból letölthető script manager-el, akkor újraindításkor-újrainduláskor (nálunk elég gyakran van áramszünet), nem kell foglalkozni a transmissionnal, végzi a dolgát rendesen..
Probáltam init.d-be rakni a transmission indítást, ment is, de a wincsi csatolása már nem ment (tuti én vagyok a béna), így maradt ez a megoldás, működik az a lényeg...
Viszont...
Van egy hiba ami miatt a hajamat tépem már szálanként kifelé és nem tudok rájönni mi lenne a megoldás :
Rendszertelen időközönként leáll a letöltés azzal a hibával, hogy read-only file system error..
Ha ssh-val belépek és kiadom a mount parancsot előjön a lista, hogy melyik csatlakoztatott eszköz, hogyan és hova van illesztve, amíg megy a letöltés akkor rw-ként van csatlakoztatva a külső wincsi , aztán egyszer csak valóban ro-vá válik amikor előjön a hiba.Csak úgy magától egyszer csak... Nem is értem, hogy hogyan lehet ez, és nem is tudok rájönni miért. Légyszi valami linux guru ha tud segítsen nekem...
Amúgy ha nincs ez a hiba tutin teljesít a transmission, seedel-tölt rendesen, de emiatt megbízhatatlan jelen pillanatban...
Előre is köszi...

[ Szerkesztve ]

(#8568) #79335424 válasza ImTilk (#8567) üzenetére


#79335424
törölt tag

Szerintem ez nem Linux, hanem Android probléma lesz. Több lehetőség is eszembe jutott, amitől ilyet csinálhat. Lehet, hogy nem fogod tudni megoldani a problémát, csak megkerülni. Első körben nézd meg a logcat -ben, hogy mi váltotta ki a hibát! Terminálból is elő tudod hívni, ki tudod íratni. Én Extreme Logcatet (pro) használok, mert kényelmesebb, olvashatóbb, mint terminálból. Tudja rögzíteni, menteni, floating ablakban futtatni, stb. Rögzítsd és keresd vissza a másik listán lévő hiba időpontja alapján!

[ Szerkesztve ]

(#8569) ImTilk válasza #79335424 (#8568) üzenetére


ImTilk
csendes tag

Nagyon, nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni, bocsi érte, lehet nem jött le az előző hozzászólásomból de túl sokat nem értek abból amit írtál :( Főképp ezt nem : " Rögzítsd és keresd vissza a másik listán lévő hiba időpontja alapján!" Milyen másik listán lévő hiba időpontja alapján? Abszolút véletlenszerűen következik be a dolog, van úgy, hogy 1 napig megy minden simán, de van úgy hogy óránként átvált read-only-ra a wincsi, és csak az újraindítás segít.... A logcat meg folyamatosan tolja az adatokat, de megveszem a pro-t amit írtál 500 Ft nem pénz érte és még jól jöhet akármikor, aztán meglátom mi a helyzet, csak nehezen fogom a milliónyi adatból kiszűrni, hogy mikor történt a probléma...

(#8570) sipi25


sipi25
tag

Azért ez nem rossz! :)

[link]

(#8571) Jabby válasza #79335424 (#8562) üzenetére


Jabby
őstag

Köszi, így értem...
Ez a 5-6Mbps sebesség alkalmas belső hálón filmek nézésére? Nem HD filmek.

(#8572) interstate76 válasza sipi25 (#8570) üzenetére


interstate76
addikt

Nem bizony! Épp ilyesmire (4 mag, 2GB RAM, beépített LAN csati) várok. Már "csak" az usb 3.0-t kellene beletuszkolniuk egy dobozba! :)

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8573) #79335424 válasza ImTilk (#8569) üzenetére


#79335424
törölt tag

Akkor nem értem, hogy mit is vársz. Lássuk, mit is tudunk eddig! Felmókoltál egy alkalmazást, ami egy külső meghajtón nem natívan kezelt fájlrendszerre ír, amit tulképp az oprendszer megkerülésével csatoltál. Ez nost nem tökéletesen működik, de mivel Te nem tudsz hibakeresést csinálni, ezért mi próbáljuk meg kitalálni, hogy mi a hiba? Mégis, mi alapján? Sok dolog okozhatja. Gondolom, a Transmission tud logolni. Biztos ki lehet deríteni, hogy mikor került bajba. Azért került bajba, mert az oprendszer kicseszett vele. Ennek az oprendszer logjában is kell legyen nyoma. A logcat egy nagyon hasznos hibakereső eszköz. Nem véletlenül fut alapból minden linux alapú rendszeren. Ha nem tudod használni, akkor két dolgot tehetsz:
1.: Csak hivatalosan telepíthető és használható programokban gondolkodj!
2.. Ha egy linux alapú rendszer lelkében túrkálsz, akkor tanuld meg használni ezeket a lehetőségeket (minden szükséges infót megtalálsz a neten)!
Írom ezt úgy, hogy soha nem tanítottak nekem semmilyen számítástechnikával kapcsolatos tudományt.
Egy tipp: ha a Transmissionban be lehet állítani, hogy rövid ideig elviselje, ha kirúgják alóla a célmappát, akkor egy automatizáló alkalmazásnak a hibát eseményként megadva meg lehet próbálni újramountoltatni a meghajtót. Ilyesmit értettem a hiba megkerülése alatt.

(#8574) #79335424 válasza interstate76 (#8572) üzenetére


#79335424
törölt tag

Meg E-Satát, Gigabites lant és 7.1 kimenetet. Persze mindezt fele ennyiért. Ne legyünk telhetetlenek, ez még csak a 21. század! :) Egyébként tényleg bestuy -nak tűnik a cucc. AV kimenet, IR -port, távirányító. Jó lenne tudni, hogy van -e rajta reset, meg hogy van -e belőle nem gyerekszobába való színösszeállítás is.

(#8575) interstate76 válasza #79335424 (#8574) üzenetére


interstate76
addikt

:) Igazad van, de azért egy hajszárítót vagy valami hasonlót még beleépíthettek volna! :)

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8576) RVR400 válasza #79335424 (#8574) üzenetére


RVR400
veterán

Itt nem tűnik ennyire homárnak... :DDD

Több szín, bár ezek is érdekesek. :)

[ Szerkesztve ]

(#8577) #79335424 válasza RVR400 (#8576) üzenetére


#79335424
törölt tag

Azzal a fekete felsővel, szürke alsóval már viselhető, sőt egész pofás. Kötözködésnek még három dolog jutott eszembe:
-egy kicsit vékonykának érzem azt a tápcsatlakozót.
-mit lehet vezérelni azzal a távirányítóval? Az IR támogatást csak 4.3 -tól ígérik.
-milyen modulok lehetnek benne? Az a bt 2.0 elég ijesztően hangzik. Lehet, hogy a külső antenna sem azért van, hogy jobb legyen a wifi, hanem hogy egyáltalán találjon vmi jelet?
Na, mindegy, amíg ezek kiderülnek, addig sem szeretnék kimaradni a licitdobálásból!

(#8578) weinmaker válasza #79335424 (#8577) üzenetére


weinmaker
őstag

Ez nagyon jó. Eszméletlen, hogy milyen ütemben fejlesztgetik ezeket a cuccokat. Mondjuk elvagyok a mk808-al, de egy ilyet simán el tudnék viselni. :)

Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!

(#8579) RVR400


RVR400
veterán

Ilyennel találkozott már valaki esetleg?

(#8580) #79335424 válasza RVR400 (#8579) üzenetére


#79335424
törölt tag

Hát ez elég UFO. Viszont mellette az az FX6, a 6330 -as modullal és külső antennával nem tűnik rossznak.

(#8581) #79335424


#79335424
törölt tag

Most látom, hogy a Concorde is próbálkozik.

(#8582) vlevi válasza sipi25 (#8570) üzenetére


vlevi
nagyúr

Aliexpresses linken spdif output?
Nahát! Megy az 5.1 hang? Vagy csak viccnek tették rá?

Egyébként, ha lenne rajta még 1-2 USB csati (mint a Minix Neo x5-on, csak az ugyebár "elavult" dual core...) már rákattintottam volna a buy gombra....

(#8583) Ance válasza #79335424 (#8581) üzenetére


Ance
őstag

Nekem a szellőzés kicsit hiányzik róla.... :)

Én a 220volttól várom, de még nem küldik, mert nincs, csak 06.28. után. Ott sem látszanak szellőzésre utaló nyomok, csak reménykedem, hogy ezt rendelték, mert ehhez hasonlít, ezen meg van. Majd meglátjuk.

(#8584) RVR400 válasza vlevi (#8582) üzenetére


RVR400
veterán

Attól, hogy optika, még nem biztos, hogy 5.1, sőt gyanús, hogy nem. Merthogy HDMI-n is ki kellene mennie a hangnak rendesen.

(#8585) #79335424 válasza vlevi (#8582) üzenetére


#79335424
törölt tag

Lehett, hogy a SOC tudná, hát rátették, bízva abban, hogy egyszer majd az Android utóléri a hardvert. :) De úgy rémlik, mintha az XDA -n láttam volna valami 5.1 trükköt SPDIF -re. De lehet, hogy az nem RK -ra volt írva, hanem arra a másik SOC -ra, aminek most nem ugrik be a neve.
Az USB -s aggodalmadat viszont nem osztom. Van rajta 2+1 port és ebből egyet sem foglal a LAN -adapter. Sztem ezzel el lehet lenni.

[ Szerkesztve ]

(#8586) #79335424 válasza Ance (#8583) üzenetére


#79335424
törölt tag

Legalább adott, hogy a user mivel varázsolja egyedivé. Az egyiken kevés, de nagy lyuk lesz, a másikon meg sok kicsi. :)

(#8587) vlevi válasza #79335424 (#8585) üzenetére


vlevi
nagyúr

"Van rajta 2+1 port"
Jé, tényleg. két rendes USB, plusz 1 OTG, és a táp az külön van, nem USB-n. Lehet, hogy jó eszköz lesz ez??? Mindenesetre látszatra már "leveri" a Neo X5-öt, mert az csak dual core. Persze kérdés, hogy az rk3188 mellé milyen egyéb hardver (wifi chip, BT) disznóságok vannak benne. De pl. a nagy wifi antenna igencsak pozitív dolog, hogy van.
Lehet, hogy itt az ideje, lecserélni az mk808-t? Vagy egy kicsit még várjak vele, mert csak meg kellene várni, mi lesz a Neo X7-ből? Amit már régóta ígérnek, de az első 1-2 facebookos fényképen túl többet nem láttam még belőle.

(#8588) RVR400 válasza #79335424 (#8585) üzenetére


RVR400
veterán

Az AMLOGIC tudja az 5.1-et, tehát nem a szoftver a probléma. Legalább a Rockchip 4 maggal tudhatná azt, amit az AML 2 magos cuccal is tud. Nekem ennyi problémám van az egésszel. 4 mag és 5.1, minden problémám megoldódna.

(#8589) #79335424 válasza vlevi (#8587) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ugyanannyiba kerül, mint a stickek, de sokkal többet tud. Bennem is az motoszkál, hogy min spórolhattak?

(#8590) RVR400 válasza #79335424 (#8589) üzenetére


RVR400
veterán

70 dodóért már kapsz sticket, amit pl fent is linkeltem, így majdnem 50%-kal kerül ez többe. Mi az a sok tudáskülönbség?

(#8591) #79335424 válasza RVR400 (#8590) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nálam az a "majdnem 50%" harminc alá jött ki (70$ vs. 90$), de ez nem jelent semmit, mert egyszer, félévkor buktam matekból. Csak hevenyészve ezért a különbségért van plusz usb, SPDIF, RJ45, infra, távirányító.
Viszont úgy tűnik, hogy a Geniatech azon fáradozik, hogy teljesítse vágyadat.

(#8592) RVR400 válasza #79335424 (#8591) üzenetére


RVR400
veterán

Én 100-ért láttam a másikat. :)
Az USB egy 2 dolláros cuccal megoldható, az SPDIF-nek túl sok értelme nincs, mivel sima sztereó, meg HDMI-n is kimegy ugyanaz a hang, a TV-ről meg továbbmegy erősítőre optikain, és mivel kijelző nincs a cuccon, így általában a TV-t is bekapcsolja hozzá az ember. :) Persze lehet extrém eset, ha az ember szimplán monitorra tolja ki a képet, de szerintem ennek nem túl sok értelme van. Az oké, hogy ott van az RJ45, aminek valószínűleg gyakorlati szerepe nem túl sok van a mai wifi-s világban, ráadásul az átviteli sebesség különbsége valószínűleg elhanyagolható. Persze ez csak kipróbálás után derül ki.

200 dollár a cucc, nem biztos, hogy 130-at megér az 5.1... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#8593) #79335424 válasza RVR400 (#8592) üzenetére


#79335424
törölt tag

Sipi25 #8570 -es linkje alapján "számoltam", és nem vizsgáltam (mert nem találtam), hogy mi is tartozik abba a 70dolcsiba. A Rikomagic hajlamos pl. a tápot "kifelejteni" a csomagból. De nagyon szubjektív, hogy kinek, mi, mennyit ér. Én túlnyomó részben monitorral használom, és kizárólag kábellel csatlakozom. Ráadásul sajnos, nem vagyok olyan szerencsés, mint TE. Nekem bizony 130 -nál jóval többet is érne, ha "minden problémám megoldódna". :D

[ Szerkesztve ]

(#8594) interstate76


interstate76
addikt

Nagyon komolyak a Geekbuying szülinapi kuponos akciói! Most rendeltem 13 dollárért egy kontrollert mozgásérzékelős játékokhoz, de nagyon sok dologból lehet szemezgetni!

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8595) RVR400 válasza interstate76 (#8594) üzenetére


RVR400
veterán

Jelen pillanatban nincs olyan távirányító, ami működik mozgásérzékelős játékoknál...

(#8597) interstate76 válasza RVR400 (#8595) üzenetére


interstate76
addikt

Ha tényleg ez a helyzet, akkor majd visszafizetik az árát, ugyanis a leírásban az szerepel, hogy direkt MK808-hoz és MK808B-hez. Azt tudom, hogy a kínaiak pennája sok mindent elbír, de azt is, hogy ha a GB-nál okkal reklamálsz, akkor kártalanítanak. Ha nem, akkor marad a PayPal-reklamáció, de nem hiszem, hogy odáig jutnánk.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8598) Ance


Ance
őstag

Javasolnám, hogy a négymagos cuccokkal kapcsolatos beszélgetést a forumában is lehetne folytatni, mert nagy keveredés lesz egy idő után:

MK908 Google Android 4.1 Mini PC TV Box RK3188 Quad Core 2G/8G BT

(#8599) interstate76 válasza RVR400 (#8595) üzenetére


interstate76
addikt

(Sajnos kicsúsztam a szerkesztési időből.)

Ez alapján úgy tűnik, hogy mégis van.

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast M50 tablet és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#8600) zebede


zebede
őstag

Vettem egy aktiv HUB-ot. Hogyan van ez helyesen bekötve? Van erről esetleg kép vagy rajz? :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.