- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
raziel01 #1677 üzenetére
No és mi lenne, ha befizetésre kerülne az SZJA számlára az ügylet után 16% adóelőleg, amit aztán az éves bevallásba is betenne majd (1553-ba) 2016 májusában, azt minden oké. Ha jön egy adóellenőrzést (nem fog jönni), akkor nyugodt szívvel lehet mondani, hogy ez az ügylet leadózva.
-
cinkoxid
senior tag
válasz
raziel01 #1677 üzenetére
A napokban felhív, akkor megtudom majd, hogy tényleg csak a pénz kell-e neki, vagy az igazság is érdekli-e. Ő teljesen abban a hitben él, hogy egy alkatrész nem mehet tönkre fél év után (ráadásul használtról van szó, 1366 foglalatú). Tehát nekem egy ilyen embert kell meggyőznöm. És ahogy említetted, ha sikerülne is meggyőznöm, attól még betelefonálhat a navhoz. Persze semmi jelét nem mutattam annak, hogy ilyen szempontból sebezhető lennék, illetve nincs tudatában arról, hogy prohardveren létezik ez a profilom, de facebook beszélgetésből könnyen rátalálhat. Viszont törölni meg nagyon nem akarom, hiszen lassan 10 éve tag vagyok, és sokat jelent nekem.
A telefonbeszélgetésünk közepén jelezte, hogy mindent rögzít, és szerintem az is illegális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest