Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wolfman

veterán

Battlefield 1

Persze szigorúan a single kampányt értem ezalatt. Ez a játék teljesen elvarázsolt, már megint. Azért már megint, mert minden BF játék kampánya kifejezetten élvezetes volt eddig számomra, kurtaságuk ellenére is. Eléggé jól eltalálták a hangulatot az első perctől kezdve az utolsóig. Nem teljesen lineárisan halad a sztori, mert mi választhatjuk meg melyik történetvonalat szeretnénk a másik után átélni. Persze alapvetően az egész arra szolgál, hogy a játék elemeit, fegyvereit bemutassa nekünk pár pálya keretein belül, de ezt a legmagasabb színvonalon sikerült kivitelezzék. Jól érződik a kilátástalanság, a társaink elvesztésének fájdalma, egy nemes cél érdekében való összefogás, a háború nyers mivolta és a hősök teljes hiánya, itt mindenki egyenlően esendő. Én meg merem kockáztatni, hogy az eddigi BF-ek közül a legjobb hangulatot most sikerült elkapni, bár a 3. rész látványáról sem tud az ember könnyen elfeledkezni.
    Apropó látvány! Minden bf rész megjelenésekor rádöbbenek és szembesülök azzal a ténnyel, hogy a Frostbite még mindig talán az egyik legszebb és legjobban optimalizált és legjobban skálázható motor, amit valaha csináltak. Ha rajtam múlna kukáznám az összes többi játék engine-t (na jó, nem mindet), aztán ezzel csinálnék mindent, mert amit ezzel a játékkal műveltek, az valami fenomenális. Rettentő gyönyörű a grafika és még középszintű gépeken is tökéletesen jól fut. Most már nem is látok olyan nagy különbséget single és multiplayer grafika között, mint eddig, elmosódtak a határok, mert eddig megfigyelhető volt, hogy a multinál picikét mintha leegyszerűsítették volna a felületeket, a skineket, bár nem jelentősen. Most ennek jelét nem láttam, ugyan olyan részletes a multi megjelenése, mint a kampányé.
    Hangokkal kapcsolatban szintén maximálisan elégedett vagyok. A kis Logitech Z623-asomból kiprésel mindent amit lehet, de szüksége is van minden tudására mikor robbanások vannak és a puskák eldördülnek. A zenék rendben vannak, a főcímdal jellegzetes, kicsit átdolgozták, mint ahogy az lenni szokott, de nem kevésbé epikus mint a korábbi részeké.
    Összességében tökéletesen elégedett vagyok minden téren, engem abszolúte magával ragadott. Várjuk sok szeretettel a DLC-ket (már amennyire DLC-t várni lehet ugye). Kipróbálása erősen ajánlott!

Új hozzászólás Aktív témák