Hirdetés

2020. szeptember 21., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) freelanced


freelanced
(őstag)

Üdv mindenkinek!

Először is szeretném tisztázni, hogy a téma névként ez ugrott be elsőként, de nem szeretném, ha bárki sznobizmusnak vagy nagyzolásnak venné a topik elnevezését, itt erről szó sincs.

Mindössze nem találtam olyat topikot ahol az elegánsabb megjelenést veszik gorcső alá, az kap nagyobb figyelmet. Ebben a topikban a jó ár-érték arányú, és egyben jó minőségű ruhadarabokkal szeretnék foglalkozni, amennyiben van rá kereslet.

Gondolok itt az alábbi témákra: ingek, zakók, nadrágok, elegánsabb cipők, zoknik, övek, pénztárcák és egyéb kiegészítő apróságok melyek teljessé teszik az öltözetünket.

Rengeteg külföldi fórumon foglalkoznak ilyesmivel de itthon kevés helyet látni, pedig nem megfizethetetlenek az egyes ruhadarabok ráadásul igaz a mondás, miszerint az olcsóbb néha drágább.

Természetesen nem azt várom el, hogy olyan emberek érdeklődjenek a téma iránt akik az év minden percét öltönyben töltik, hiszen ez a mindennapi életben tarthatatlan és értelmetlen lenne, viszont biztos vannak köztetek olyanok akik sűrűbben hordanak inget, elegánsabb cipőket és nadrágokat a mindennapokban anélkül, hogy túlöltöznének.

Ismét hangsúlyozni szeretném így lezárásképp, semmilyen formában nem kívánom minősíteni / elítélni / leszólni azt aki farmernadrágot és pólót visel, nincs ezzel semmi gond, a saját ruhatáramban is rengeteg ilyen ruhadarab van, kérek mindenkit tekintsünk el a személyeskedéstől.

Zárszóként, pár nap alatt úgy is eldől, hogy van-e kereslet ilyesmire itthon, a későbbiekben nagyon szívesen bővítem az első hozzászólást amennyiben igen. Továbbá meg kell jegyeznem, hogy sajnos az itthoni üzletekből szinte lehetetlen jó ár-érték arányú, minőségi ruhadarabokat beszerezni ( egy két kivétellel) viszont külföldről, általában Angliából, Spanyolországból stb. viszonylag olcsón kiszállítják az adott termékeket.

Szóval ha bárki elgondolkodott, hogy szeretne jobb minőséget, de itthon nem találja bátran írjon.

Emellett szívesen beszélgetnék a fórumtársakkal az öltözködési szokásokról, normákról és az értékeinkről amik manapság hanyatlani látszanak a mindennapok forgatagában.

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#2) Kos 7


Kos 7
(tag)

+1

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.