- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
Végre egy szakértö
Szoval.Feltelepitettem az FLP-t,minden rendben ment,de az elsö elindulás elött kér egy usert és egy passwordot.Na ezek mik? Jelszót kért a telepitésnél,de user nevet nem.Megprobáltam a számitógépnevet megadni,de semmi.Probáltam én azóta sokmindent beirni,de egyiket sem fogadta el.Mit kell ide beirni? -
Ghandi
aktív tag
Sziasztok. Bocsi hogy itt kérdezek ilyet,de lehet itt valaki máq probálkozott Windows XP FLP-vel.Egy kis segitség kellene hozzá.
Szoval valaki már telepitett ilyen oprendszert? -
Ghandi
aktív tag
Ja és közvetlen 220ról müködik.Szerintem a teljesitménye elegendö lenne,de hát csak molex meg flopycsatija van.Szerintetek meg lehet oldani vele?
-
Ghandi
aktív tag
Sziasztok.Nekem van itthon egy kis kiegészitö tápom.Külön perifériáknak gyártották,molex és flopicsatik jönnek ki belöle,olyan 50-60Wos lehet és teljesen passziv.Ezt lehetne ehez az alaplaphoz használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest