- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
A DHCP Server a Router kezdo oldalan ahol a kapcsolat tipust kell beallitani, ott kell enegedelyezve lennie. a Linksys Network Monitor alapjan a gyari cd hasznalatara kovetkezetetek, ami ugyan csak nem szokot mukodni.
[link]Ha engedelyezve van akkor a helyi gepen a halozati kapcsolatoknal automatikus IP cim-re kell allitani, ami az alapertelmezes. Ha igy nem kap a gep a routertol ip-t akkor feltehetoleg a gepen levo biztonsagi szoftverek egyike keverhet be.
Lehet, hogy PS3 esetben nem szokot mukodni, de egy miset meger. Ha kezzel akarod beallitani akkor 192.168.1.2-192.168.1.253 kozott valaszhatsz ip cimet a gatway es a dns meg lehet a router ip cime, 192.168.1.1. Bar nem vagyok benne biztos, hogy az alap fw is szolgaltat dns forwardot.
-
h_143570
addikt
-
h_143570
addikt
DNS1 -nek add meg a router ip cimet, vagyis az atjarot, DNS2 maradhat uresen. Ha esetleg tamogatna DHCP-t akkor erdemes lenne inkabb azt hasznalni.
ha alapbealitasokon van akkor
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
az ip meg 192.168.1.1xx (az xx helyere barmit irhatsz, csak kulonbozon a laptopetol) -
Balli
őstag
Meg annyival egeszitenem ki, hogy a static DNS1 es DNS2-be beirtam a lenti DNS-ket es utanni megjelent a satusban a ket cim, de nem vagyok benne biztos hogy igy kell helyesen bevinni, mert ezutan sem tudtam csatlakozni a PS3-al, hiaba vittem be oda is ezeket az ertekeket. De a tobbi ertek amiket lent irtam meg tovabbra is nulla..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Airsoft
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest