- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
Aktív témák
-
Xamaya
csendes tag
Csodálatos Karácsonyt Kívánok Nektek!
* Karácsony a szeretet ünnepe. Nélküled, mi értelme? Ajándékok, és mosoly az arcokon.
Csak az én szemem könnyes, s hogy ne lássák kinézek az ablakon...
Mert nincs velem Õ. Távol ünnepel nagyon, a gyertya még ég. Lángjában csak Õt látom.
És ott áll a fa, feldíszítve miértünk ragyog. Hiányzol, hiányzol nagyon. Ez egy ilyen szomorú alkalom... *Most ezt érzem, és valóban rossz így külön a legszebb ünnep, de MI erősek vagyunk, és nem fog ki rajtunk semmi. Nem fogom engedni senkinek és semminek, hogy a boldogságunk közé álljon! Holnap lesz fél éve, hogy megismertem!
. Soha nem engedem el, szükségünk van egymásra! IMÁDOM! <3 Köszönöm, hogy vagy nekem! ^^,
♥ Szeretlek Kincsem! ♥
Sziasztok! További szép napokat Mindenkinek! :]
Pápá!Legyetek mindig nagyon vidámak, végtelnül jókedvűek, határtalanul szerelmesek, mosolygósok, és segítsetek ahol csak tudtok!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest