Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aktív tag
válasz 1hijjanhusz #45350 üzenetére
Ha minden jól alakul holnap beszerzem a 4670 nagytesóját 5670, már várom nagyon :-)
-
fagy53
nagyúr
Nagy hiba! Drágább és észrevehetően nem gyorsabb mint a 4670. Jó fogyasztású, jó hatásfokú a 4670 is, teljesen értelmetlen többet fizetni a semmiért...
Láttad ezt a tesztet? Máshol is hasonlót lehet olvasni...
Az általad használt felbontásra és játékokhoz a 4670 tökéletesen elég, 1024x768-ban mindent visz és elég jól elboldogul a 1280x1024-el is, mindezt olcsón teszi.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz RootRulez #45354 üzenetére
Ez az egész nálam úgy indult, hogy a HD4200-t cserélném valamire. Mivel nem szeretek iszonyat összegeket a gépre költeni, így egy 4650/4670 párosban gondolkodtam. Aztán végülis úgy kalkuláltam, hogy a fizuból ki tudok hozni egy 4850-t, úgy hogy nem lesz gond a többi kötelezettségemmel. Igen ám, de a modernebb, halkabb, hűvösebb dolgokat jobban szeretem, nah meg nem is nagyon játszom, így végülis egy 5670-ben álltam meg.
[ Szerkesztve ]
-
joi29
őstag
A 4670 kevesebbet fogyaszt az 5670-nél nem csak 3D-ben de 2D-ben is.
Amúgy meg simán pár kattintással fellehet rántani még alap feszen is
840Mhz-re a 4670 gpu-ját, és máris eltűnt az kis teljesítménybeli különbség.
De ha esetleg félsz a 4670 erőtlenségétől akkor itt találsz néhány videót. -
3.Aragorn
addikt
Üdv az XFX HD 4770 Own Build edition és bármely másik HD 4770 között mi az érdembeli különbség?
A hűtése lehet más? Mert olvastam külföldi tesztet, de ott nem láttam nagy különbségeket, talán egy leheletnyit erősebb volt az xfx... de többe is kerül... -
tjokai
senior tag
Ok, köszi az infókat...
Üdv!
-
Taifa Díaz
őstag
Sziasztok. Nekem a fiam segített eldönteni, melyiket válasszam Íme
A jobb oldali nyertes cucc egy vadiúj Asus EAH5770 CU Core.[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Alpachino
veterán
válasz Taifa Díaz #45362 üzenetére
Nagyon szép...mármint a kis fiad
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Eddie141
senior tag
Aranyos Ati fan már most? Mi lessz még itt később.
Én mondjuk a kettő közül a Zotac 260-ast válastottam volna, de ez már csak az nvidia pártiságom miatt van. Közel azonos a kettő, csak hőtermelésben, és fogyasztásban nem.
A dx11 nem számottevő+az ati zsebében, mert ez ahhoz még nagyon belépő szintű
Viszont tényleg aranyos. Le a kalappal A next generation a "Milyen videókártyát?" topikban
(kicsit emlékeztet erre, bocsánat előre is: South Park: "Nekem biza balra dől " ) -
RootRulez
félisten
Már látom lelki szemeim előtt. ahogy t a zöld felé hajlasz, de ő mindenáron a pirosra hajtana
═════════════════════════════════════════
-
knorbert1992
tag
Az Asus karik megbízhatók. Én 9600-8800 GT-t ajánlanám.
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D
-
Alpachino
veterán
válasz knorbert1992 #45366 üzenetére
Kinek ?
-
Taifa Díaz
őstag
válasz Eddie141 #45364 üzenetére
Igen, emlékszem arra a South Park részre (is)
Egyébként fél évig használtam a GTX260-ast, a kedvezőbb fogyasztás miatt váltok át, de nem volt soha semmi bajom az NVidiával. Sem a dx11, sem a teljesítmény nem esik akkora latba nálam most, mint a hőtermelés és a fogyasztás - az meg, hogy túl sokat játszanék az idén, nem túl esélyes, ezt a kép középső szereplője garantálja[ Szerkesztve ]
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! 2.6GHz Celeron 1GB ram-hoz milyen vga ajánlanátok a mostani egy fx5500 van most a gépbe.
Rock Katona
-
Krisinto
őstag
válasz LordDarkness #45369 üzenetére
Mire használnád a kártyát?
Én a helyedben már nem költenék arra a gépre!
Boltba nem nagyon kapsz,max használtan a hardverapron -
Alpachino
veterán
Max. egy 6600GT, de még ehhez is gyengécske a procid.
-
kriszbon
őstag
Én mellé dugtam egy (ilyent) csak azért mert ez volt kéznél.
(#45375) LordDarkness: Méé azt írtad hogy 10-ért vennétek kártyát, én ezt 6-ér vettem, de Pci-e.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Alpachino
veterán
válasz LordDarkness #45372 üzenetére
A VGA csere nem biztos, hogy megoldja a szaggatási problémát A 2.6-os cerka nem valami biztató. Egy P4 2.4GHz-es procival, már egészen jól futna. A 6600/Gt-vel biztosan sokat javulna és ezt kb. itt az apróban megkapod 5-6K körül.
-
Alpachino
veterán
válasz LordDarkness #45375 üzenetére
Ha a 6600GT-t megkapja a konfig, akkor pont egy picivel lesz jobb, mint a jelenlegi
-
kriszbon
őstag
válasz LordDarkness #45375 üzenetére
Ha tényleg Agp akkor abba nem igen van olcsón kártya. Most nézegettem hogy 9.5 egy 2600 Pro de DDR2-es, vagy van 3650/512/GDDR3 10-ért. De gondolom ezek drágák, meg erősek is lennének és még a végén esetleg jobban mennének a játékok.
Mod: Ja a 3650-es [link].[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Casanova*
veterán
szasztok! új vga-t vennék 50-60 ezer ft. körül. nos srácok milyen vga-t ajánlanátok??
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
ati 4890 vga-ról mi a véleményetek??
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
válasz 1hijjanhusz #45382 üzenetére
használtat nem. rossz a mostani garanciás gtx260 vga-m. azt becserélik újjabbra,erősebbre. csak rá kell fizetnem. Sapphire Atomic HD 4890 Vapor-X ezt szemeltem ki!!!!
-
Casanova*
veterán
Processor:
Intel Core2Duo E8600 3,6 ghz
Memory:
2x2 gb Kingston Hyper 1066Mhz
Hard Drive:
Samsung 500Gb(Sata 16Mb,7200rpm)
Video Card:
Gainward GTX260 896MB Golden Sample(216sp)
Monitor:
Samsung 20" SyncMaster 2043 NW
Motherboard:
P5K-E wifi ap solo
Computer Case:
Asus
Táp 550 w chiftech"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
-
Casanova*
veterán
válasz 1hijjanhusz #45387 üzenetére
ok,köszi!!!
-
OddMan
őstag
Szerintetek GeForce GTX 4XX szériából mikortól lehet majd egyszerűbb olcsóbb változatokat kapni?
Olyasmire gondolok, mint a 2XX-es szériánál a GTS250 vagy a GTX260-as.
Szóval szeretnék venni egy új nVidia kártyát és talán érdemesebb lenne már egy új gyártástechnológiájú példányt venni. Persze ha erre túl sokat kell várni, akkor asszem egy GTS250 vagy GTX260-as kártyát fogok választani.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
DeadBullet
tag
Fiuk mar irtam erre! Es a multkoraban beszeltunk hogy kellene nekem egy videokartya es vegul arra jutottunk, hogy gepcsere, de most van egy hasznaltan egy Sapphire ATI Radeon 3850 agp-s. 12000Ft alatt megkapom. Megeri megvennem a gepbe. A gep meg egy evig lenne kb. fo gep es azutan lenne csak csere es meg jatszanek rajta is egy keveset. 12000-et meger ez a videokartya?
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
DeadBullet
tag
válasz DeadBullet #45391 üzenetére
Elfelejtettem meg van egy videokartya amit tudok eladot Sapphire Ati Radeon X1550 7000Ft-ert. Adjatok tanacsot fiuk kerlek.
U.I. Holnap delutan 4ig. Jo lenne, ha elo allnatok egy jo tanacsal, mert addig kell valaszt adnom az egyikkel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
RootRulez
félisten
válasz DeadBullet #45391 üzenetére
Megérni megéri, mert annyiért megy, sőt. Csak eleve elvi kérdés, hogy megéri-e még AGP-be feccölni a lét... Ahogy nézem 9550-esed van. Ahhoz képest még egy 66GT vagy egy 76GS (ddr3) is nagy előrelépés lenne és jóval olcsóbb... x1550 helyett meg végképp inkább valamelyik előbb írt nVidia.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
DeadBullet
tag
válasz RootRulez #45393 üzenetére
Lehet, hogy olcsobbak de csak ezeket talaltam hasznaltan. Ujonnan meg barmilyen viedokartyat is nezzek nagyon draga. Egy Forsa FX 5500 256MB-os 6000Ft-ba ujonnan.
Meg ujonnan AGP-s NVidia-t nem lattam es hasznaltan se talaltam. Mit mondasz? Akkor legyen a 3850-es? Talan 11500 Ft-ert szerintem mar ide adja a tulaj. 12800-at ker erte. Keretem van ra, csak hogy mennyit dob a teljesitmenyen es 1ev tavlatara megeri-e a beruhazast szerinted vagy sem es akkor hogy is lesz a jelenlegi gep marad az uj vasarlasa utan is csak a feladatkore valtozik meg. Koszonom valaszod elore.Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin: LorDDeaDBuLLeT
-
Alpachino
veterán
válasz DeadBullet #45395 üzenetére
Az a gond, hogy a procid a 3850-nek kevés. De még ezzel a jókora procilimittel is nagy előrelépés lenne a fenn nevezett VGA teljesítménye a korábbi karidhoz képest. Ezt te döntsd el, hogy megér-e neked egy kihalt AGP-s platformba 12K-t beleinvesztálni. Én nem tenném....
Ja ! Az a 1.5GB RAM sem túl bíztató, még a jelen helyzetben sem, nem beszélve arról, ha legalább egy évre tervezel a konfigoddal.
-
BLiNk3r
senior tag
Q8200-as procihoz jó választás egy 5750-es videokártya? Vagy jobban járok egy 5770-essel?
(A proci egyébként egy ASUS P5B-ben, 2x1GB Geil Ultra mellett fut) -
OddMan
őstag
válasz RootRulez #45390 üzenetére
ATI 4805 kártyámat eladtam, mert nem képes 1280x720 48Hz-el meghajtani a projektoromat. Az nVidia simán tudja, szóval ez miatt ATI kilőve.
Amúgy powerstrip-el sem volt jó, extrém felbontások beállításánál az ATI driver elvérzik.[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
Eddie141
senior tag
válasz BLiNk3r #45397 üzenetére
Itt mindig a felhasználási mód a döntő, mert ahogy látom a hardvered elég erős, kihajtaná bármelyket. Ha nagy felbontásra és nagy részletességre vágysz, akkor természetesen 5770 (és ha nem okoz problémát a +pénz), de ha csak nagy ritkán jáccogatsz, akkor talán az 5750 is megteszi kissebb felbontásoknál.
Azért a jövőre nézve az 5770jobb befektetés.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével