Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
skoos
őstag
Sziasztok! Vettem egy MSI R4650 native HDMI outos videókártyát.
Felraktam az MSI honlapjáról a catalyst derivert, de ezt a hang dolgot nem tudom megoldani. Tudna bárki segíteni, hogy hogyan lehet megcsinálni?
A videókari frankón működik, a rendszer minden indításkor fel akar egy eszközt telepíteni: "Audio Device on High Definition Audo Bus", gondolom ez a videókártya audiója. De semmivel nem tudom ezt felinstallálni.
-
blck1
tag
Üdv!
[MSI R5770-PMD1G 1G DDR5 ]
[XFX HD5770 1GB DDR5 HDMI DP XFX FAN]
[SAPPHIRE HD5770 1GB DDR5 HDMI DP FULL ]
melyik jobb választás? hűtés, és megbízhatóság
vagy esetleg ebben az árkat.ban tudnátok mást ajánlani?
17"es monitorra lesz, tehát 1280x1024re, fontos h jövőtálló legyen
amugy a vga nem nekem lesz, ja és mindenképpen iponról kéne, nem találtam a msi hawk verziót...
sürgősen kéne a válasz
köszi előre isUI: PH II 955 mellé...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
A mostani konfigom melle (adatlap, 1. gep) milyen kartyat ajanlotok annak tudataban hogy kesobb esetleg bovitenek Phenom || X4 955-re?
A Linux tamogatottsag fontos szempont, de azert johet ati is.
Udv. core2
-
attiati
veterán
25-30k körül most mi számít jó vételnek vagy bestbuy-nak?
Jön valami nagy durranás, amire érdemes várni? -
Blaze71
őstag
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy több év nVidiázás után most kipróbálom az ATI -t is.
Szerintem egy HD5850 menne a gépemhezMost tudnék venni Gigabyte márkájút.
Véleményeket szeretnék egyrészt a márkáról, másrészt pedig arról, hogy a gépembe ez a kártya teljesítmény szempontjából beleillik-e. (konfig az adatlapon, felbontás 1680X1050)
Előre is köszi!
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
-
zaki1
tag
válasz carrot #44144 üzenetére
A proci rángatását probáltaam ETC vel a 8600 ge böl ketött is kihajtana 2.2gh en,2.3vagy 2.4 re lehet húzni de tesztprogramban RE5 kevesebbet ért el ,2.5 kékhalál 2.6kekhalál+ETC uninstal+ujratelepit .msi gts 250 twin vagy asus 5770 cucor vgara gondoltam ,az e 7500 proci elég e hozzá ?
-
carrot
tag
Elég. Azt is ráncigáld (de nem is muszáj) ilyen felbontáson (1280x1024) meghálálják a játékok a magas órajelet. Én az 5770 választanám erősebb is, mint a gts meg viszonylag keveset fogyaszt, de mindkettő feleslegesen sok a monitorod felbontására, persze hosszútávra meg jól jön egy 5770.
szerk: megelőztek.[ Szerkesztve ]
-
zaki1
tag
válasz carrot #44176 üzenetére
en egy 5750 terveztem de a tápot le kell cserélni, akkor miért ne lenne egy 5770 es ha majd a monitort cserélem akkor 1280×1024 nel magasabb felbontásut veszek.nemrég cseréltem le a d sub kábelt egy dvi re a kettő között nagy a külömbség filmeknél majdnem ojan mind egy katodsugaras tv.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
30-50k-s kategóriában most mi a best-buy? köszi
-
HollyBoni
veterán
Szerintetek egy Ati 5770 még elég lenne a játékokra 1280x1024-es felbontáshoz sokáig?
-
Magnum p.i.
csendes tag
Sziasztok. Egy olcsóbb videokártyát keresek, 4670 vagy 3870-re gondoltam, melyiket ajánlanátok és miért?
"Tudom hogy mire gondolnak és igazuk van!"
-
G_P
tag
sziasztok!
lenne egy olyan problémám, hogy mostz vettem vga-t, és elkezdtem gamelni.
barátomnak koppra ugyanilyen gépe van, neki a testdrive(ennél van összehasonlítási alapom) tisztán ment max grafon, minden, nekem viszont szaggat.
annyi a különbség, hogy neki xp van, nekem meg win7.
nem tudjátok mi lehet a gond? -
RootRulez
félisten
válasz Magnum p.i. #44191 üzenetére
Használtan ez a 12-16K-s kategória, még számításba jöhet a 3850, jó árú nVidia 9600GT vagy jobb árú 8800GT...
═════════════════════════════════════════
-
törölt tag
Egy 5770-t elvinne passzívan nagy maga biztonsággal egy Arctic Accelero S1 Rev 2 vagy nem ajánlott és maradjak az L2 Pro-nál 7V-on? Ár mind1, nagyjából egyforma. Előbbi néma lenne utóbbi meg "csak" halk.
-
kona005
senior tag
Helló
Egyik haverom szeretne videókártyát venni.
20k lenne a keret , 1280*1024-es óvatos játékra
Ati lenne a megfelelő válastás mert AMD-s konfigba lenne.
Mit ajánlotok?
A válaszokat előre is köszi -
McKane
senior tag
üdv!
az örök bitmezőkre távozott a jelenlegi VGA-m. mivel már régen nézegettem a teszteket,a termékeket meg még régebben, kellene valami ajánlás..
a jelenlegi 9600GT (inno3d kiszerelés, 512MB-os, ddr3-as, pci-e )
namármost ez is eléggé jó kártya (volt), nem akarok a teljesítménye alá menni..
a keret nagyjából 25.000ft lenne.. mivel ez is 24.000ft volt több mint egy éve.
nemlényeg hogy ATI,vagy nvidia.. a lényeg, hogy minél erősebb legyen,elsősorban játékra menne.
a gép a következő: intel core 2 duo e4300 (alapon 1,8GHz,de 2,8-ig van húzva, 4gb ram ddr2 800MHz-s, windows7 , lg flatron w2253TQ full hd monitor. <- ezt kellene kiszolgálni).bocsi ha kicsit hosszú lett.. de remélem tudtok segíteni!
Üdvözlettel: McKane
-
RootRulez
félisten
válasz Magnum p.i. #44195 üzenetére
3870 erösebb valamivel, de ennek plusz tápcsati az ára...
-
RootRulez
félisten
válasz Magnum p.i. #44195 üzenetére
dupla...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest