Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz tjokai #45297 üzenetére
Mit nem értesz ?
De ami számodra fontos :
Az a lényeg, hogy a G92-es 8800GTS egy kis Turinggal, a GTS250, 9800GTX, és a 4850 sebességét tudja, csak nem 22k, hanem 17K. Ennyi
I[link]tt a három kari teljesítménye egy tesztben :
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
tjokai
senior tag
9800 gx2-ről vélemények?
Üdv!
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem. Jelen pillanatban egy Gigabyte 8600GT VGA kártyát használ egy kedves barátom 256 MB DDR3 memóriával, a Zalman hűtővel. Lehetősége lenne egy MSI HD4550 beújítására, melyen 1 GB memória foglal helyet, passzív bordával. Viszont csak 64bites a memóriák sávszélessége, igaz DDR3-asok.
Kérdés, hogy érdemes -e lecserélni egy szériával újabb kártyára a 8600GT-jét? Véleményem szerint az a 8600-as még mindig sokkal jobban teljesít.
Köszönöm szépen a válaszokat - ha lesznek!
[ Szerkesztve ]
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
mephi666
nagyúr
válasz RootRulez #45310 üzenetére
4670/9600gt egyikére szavaznék én is (9600gt tulajként), ami játékot rendesen optimalizálnak, azokat vinni fogja (esetleg kisebb megszorításokkal helyenként)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
csusza`
senior tag
Nagyon köszönöm, hasonlóan gondoltam én is, ám most megerősítést nyertem.
8800GT 512 MB-t érdemes-e most lecserélni, és ha igen, mire?Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
csusza`
senior tag
válasz karakpecze21 #45315 üzenetére
StarCraft II
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
jgrg
tag
Sziasztok
Én dillemáztam az összes létező kártya között (280, 4890, stb) és a végén vettem egy Powerview 5770-est 1Gb, (meg egy új Corsair tápot... (CPU Core2duo 2,3Gh; 2 Gb Ram; WinXP)
Írtam, hogy megírom a tapasztalatokat:
+ a kártya ventije halk, akkor hallani csak, amikor rendesen meghajtom.
+ a monitoron (1280*1024) minden megy max-max-on (COD MW2, MS FSX, BFBC2) - fps-t nem néztem nincs rá progim
+ a tévén 1920*1080-on megy minden maxon kivéve az FSX-t, az csak 1280*1024-ig bírja, de szerintem ez inkább a proci és a kevés memória
+67fok felett még sose volt a kártya (2 óra játék után kilépve, azonnal a kártya hőmérséklelét nézve)- jónéhányszor lefagyott BFBC2 alatt, de ez részben gondolom a játék hibája
- az Nvidia kezelő progija jóval felhasználóbarátabb mint a ATI CatalystCC
Ennyi.
Alapvetően elégedett vagyok, ha minden jól megy előbbutóbb veszek egy jogtiszta WIN7-t és akkor elvben már fagyni sem fog...
gergőDon't fight a battle if you don't gain anything by winning. - George S. Patton
-
rebells
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni abban, hogy a Photoshop CS4 milyen ATI Radeon kártyák GPU-ját tudja használni? Az Adobe honlapján van ugyan néhány típus, de vagy régiek vagy megfizethetetlenek. Hátha van köztetek aki próbálta és működik pl. 4550-nel vagy 5450-nel?
Árban 30 ezerig.Kösz szépen!
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Úgy néz ki, elhalálozott a videókártyám, helyette szeretnék a profilomban szereplő konfighoz minél jobb karit szerezni, max 20k-ért. Egyelőre használtban gondolkozok. Minél jobb teljesítményt szeretnék, elsősorban játékra és filmekre kell.
Mit ajánlotok?
-
fagy53
nagyúr
válasz 3.Aragorn #45323 üzenetére
9600GT, ha NV vonalon akarsz maradni, 15k környékén már kaphatsz. Amennyiben AMD is megfelel., akkor a 4830 ami 20k alatt simán beszerezhető és 20-30%-kal jobb mint a 9600GT.
Bár VGA-t a monitor felbontásához illik választani, de a procid, RAM méreted szempontjából mindkét ajánlott VGA illik a gépedbe. -
3.Aragorn
addikt
válasz fagy53 #45325 üzenetére
A monitorom egy régi Philips crt.
Azt akarod mondani, hogy ilyen monitorhoz hiába vennék egy erősebb kártyát? Nem lenne értelme?
A monitort már rég lecseréltem volna valami korszerűbbre, de sose volt egyszerre annyi pénzem...
Tehát szóval a monitor előbb-utóbb le fog cserélődni.Az meg, hogy Nvidia, vagy Ati, nekem tök mind1. Működjön, lehetőleg minél hatékonyabban a jelenlegi gépemmel. Tehát érzelmi alapon nem húzok egyik félhez sem.
[ Szerkesztve ]
-
Szilárd 10
csendes tag
Hello!
Leszeretném cserélni gigabyte 9600gt-met 512mb kártyámat hasonlò teljesítményû Ati-ra!
Ebbe kellene egy kis segítség mivel Ati kártyám még nem volt és nem ismerem őket .Köszi előre is,,10-et 5 cent-ért, nagy koponya vagy"--> "Bud Spencer"
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz Szilárd 10 #45328 üzenetére
Miért akarsz ugyanolyan teljesitményüt?Annak mi értelme?
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
Gyuri27
félisten
-
sz.zoli25
aktív tag
-
Szilárd 10
csendes tag
Egy asus extreme HD 4870 menyit ér?Haszáltan gari nélkûl!
[ Szerkesztve ]
,,10-et 5 cent-ért, nagy koponya vagy"--> "Bud Spencer"
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz Szilárd 10 #45334 üzenetére
Kinek mennyit...
Én gari nélkül nem nagyon vennék videokártyát...
Bármi mást igen...http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
Alpachino
veterán
válasz sz.zoli25 #45332 üzenetére
Azért az 5750 jóval gyorsabb a 9600GT-től és jóval drágább is. Ő hasonló, vagy közel azonos teljesítményt keres ATI oldalról
Szilárd 10 : 23-24K-ért már nem egyet láttam az apróban, tehát kb. ennyit..
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz Szilárd 10 #45334 üzenetére
3850 cf kb 20-25k (kb ennyi a 4670 cf is), 3870 25-30k, 4830 cf 36-40k, 4850 cf 40+, 4870 cf kb 45+ nagyjából így néznek ki az árak most az apróban. Nagy a szórás garis, oem, gyári, tákolt verziók között.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Szilárd 10
csendes tag
Akkor így kérdezem 35k adna valki 4870-ért?Csak azért lennék rá kivácsi mivel kaptam egy ajánlaton, hogy xbox360-om ért adnának egy ilyen kártyát!
,,10-et 5 cent-ért, nagy koponya vagy"--> "Bud Spencer"
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz Alpachino #45336 üzenetére
Árat nem mondott...Azt se,hogy ujjat vagy használtat akar...
Elöször 5670-et akartam de szinte ugyan annyi mint az 5750...
És igen,teljesitményben jóval jobb föleg kettö belöle...3.Aragorn:Viszonylag új :jó áron jó teljesitmény és alacsony hő és fogyasztás...
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu
-
Krisinto
őstag
válasz Szilárd 10 #45338 üzenetére
Szerintem nem éri meg!
[ő jó áron adja]
a reális ás 25-30 k körül!
Többet nem adnék érte használtan! -
Alpachino
veterán
válasz Szilárd 10 #45338 üzenetére
Dehogy ér annyit Ez már a 4890 árát súrolja
-
sz.zoli25
aktív tag
válasz Szilárd 10 #45343 üzenetére
Neked kell eldöntened hogy mire van szükséged...
Én a teljesitmény mellett adok a fogyasztásra és a hangra is...
Szeretek játszani,de legtöbbet netezek...
Elöször a 4890 vettem meg de alaphangon is kérte a 60W-ot...
Az 5870 viszont beéri 27W-al ugy ,hogy ha játszok azért jóval nagyobb a teljesitménye is...
Föleg ha CF-et akarsz vedd figyelembe a fogyasztást és a melegedést...http://phmegbizhatosag.atw.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja