Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
person
senior tag
válasz TazLeacher #15449 üzenetére
Igen.A kapható legjobb teljesítményüt ebből a tipusból.
Persze ár érték arányban![ Szerkesztve ]
-
vp.isti
csendes tag
értem, köszi. szóval inkább ati mint nvidia? elsősorban játékokra kéne.
Ez nem egy telefon, ez Nokia
-
nike_
addikt
Sziasztok!
Max. 32.000 Ft-ig jó választás lenne egy 8800GTS 512MB G92? Vagy inkább már HD4850-et vegyek?
Előre is köszönöm
-
nike_
addikt
válasz vp.isti #15458 üzenetére
A HD3850-et vedd...
Gyusz: Csak attól félek, hogyha az nV kiad egy jó karit, akkor leesik az ATi ára. Aztán ATi ad ki még egy jobbat, akkor lemegy picit az nV ára. Ezért nem nagyon tudok dönteni. Max. 10.000 Ft +-om van rá (9600GT-met ha el tudom passzolni 22-ért vagy 23-ért).
-
person
senior tag
512MB DDR3-as Gigabytot ajánlottak 825/1800
vagy inkább Sapphire HD3870 512MB GDDR4? -
fagy53
nagyúr
Nem lesz könnyű a 96GT-t annyiért eladni, ez nem olyan rég 35k volt.
Nem nyersz az új kari használatával annyit, mint amennyit veszítesz a bolton, számításba vetted, hogy mennyiért vásároltad a 96GT-t? Megér 45 FPS helyett a 60FPS ennyit? 22"-os monitornál v. felette érdemes a váltáson gondolkodni, alatta felesleges. -
nike_
addikt
-
fagy53
nagyúr
A csíkszélesség ugyan kisebb, de a magasabb tranzisztorszám miatt többet vesz fel teljesítményt, így nagyobb a hőtermelése és sajnos a gyári hűtés nem áll a helyzet magaslatán. Jóval magasabb hőfokok vannak mint a 96GT-nél, persze tudom a grafikus teljesítménye is jóval több.
-
Pitterix
őstag
Én vettem egy MSI 4870-et remélem jó vétel volt.....
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Kzo
tag
Szerintetek hosszútávú játékra ATI HD2600XT 256 gddr3 vagy ATI 1950pro 256 gddr3 egy árban tudom őket beszerezni és AMD X2 4200+ mellé mennének!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kzo
tag
Ugyan, sajnos nem ismerem egyik kártya valós teljesítményét sem csak olvastam róluk ,de a HD2600XT lehúzzák mondván hogy gyenge a teljesítménye!A x1950pro-ra meg hogy lényegesen erősebb!Egyenlőre a mostani TFT monitorom felbontása csak 1024x768 és olyan kártya kell ami ezen a felbontáson max szűrőkkel akadás nélkül futtatja a játékokat!
-
Kzo
tag
köszi!csak az új driver 8.6-osal állítólag sokkal gyorsabb!Na jó oda jutottam hogy inkább váltok PCI-E-re egy új alaplappal és majd a mellé vadászok PCI-E-s kártyákat a használt piacon olcsóbban kapok mint most agp-set habár a x1950pro csak 16.000!Nem jó helyre jön a kérdés de nagy a különbség egy 12.13.000-s és egy 20.000 alaplap között AM2+ foglalatosok között!Ill. komolyabb teljesítmény növekvés is észlelhető majd?(proci,memória,vid kari tekinetében)
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kzo
tag
Igen én is láttam már elég jókat de nekem az ATI szimpatikusabb!A tuning annyi lenne hogy a AMD x2 4200+ 2.2Ghz-ról felhúznám olyan 2.9Ghz körüli értékre egy komolyabb hűtővel!Ja és még 1 sokat vesz vissza a teljesítményemből hogy DDR2-es 667 -es ram-ok dolgoznak a gépben vagy a 800-asok lényegesen jobbak lennének?
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Üdv Nektek!
Kérdésem kicsit off topic ( ha tudtok neki jobb helyet, szivesen fogadom.. ) , de itt nagy agyak vannak
Szóval, a gépem: XFX GF 9600GT 512mb ddr3 pcie XXX Alpha Dog Edition
Asus M2N-X alaplap
2*1giga ram
1 dvd, 1vinyó
FSP Blue Storm II 400W ( elég lesz-e?!?! )
És vennék pl egy ilyesmit: [link] + cooler master hyper TX2
A gépet a VGA-hoz (és persze a táphoz) szeretném igazítani!A kérdés, h elég-e ez a proci hozzá, illetve a táp birja-e a majd a terheléseket?
Köszi mindent előre is
[ Szerkesztve ]
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
thx!
esetleg egyéb cpu-ötlet? jobb esetleg, vagy elég egy kisebb is?
( több véleményt is várok )
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Tothgera30
Ármester
Elcserélném, nem kell valakinek, esetleg egy 8800-ért és egy kis kp?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
greatchaos
addikt
válasz Tothgera30 #15482 üzenetére
ez nem az apró helye!
-
Qru
MODERÁTOR
Milyen gépet vegyek topik, de már itt is megkaptad a válaszokat.
#nincsbennetarcsi
-
sagesz93
addikt
Sziasztok!
Ehhez a 2600pro-hoz melyik drivert javasoljátok? mert havernak ilyen van és nemtudja hogy milyen drivert tegyen fel mert amit adtak neki az nem jo ! pls help + linkeljétek be a drivert ahonnan leszedheti ! köszi hello -
Tothgera30
Ármester
válasz greatchaos #15483 üzenetére
Tudom, csak említettem, mert 4780-ra vágyok.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
fagy53
nagyúr
válasz vp.isti #15493 üzenetére
Na, így már nehezebb a válasz.
Ha alapvetően játékra kell, akkor a 96GT-t vedd, de ha filmet vagy képeket is nézel sokat, akkor lehet, hogy a 3850 jobb választás.
Játékokban a 3850 sokat erősödött a drivereknek köszönhetően, a 256MB az ATi-nál nem probléma, de a GT-t nem éri teljesen utol. Amiben viszont egyértelműen jobb, az a megjelenítés, szebb kontrasztosabb, fényerősebb és ragyogóbb színei vannak mint a GT-nek. És semmilyen módon nem tudom utolérni ezt a megjelenítést az én GT-mel, pedig próbálkozom egy ideje. A filmekhez kell a kontrasztos kép és jól jöhet még, hogy a 3850-en HDMI csati is van.[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
Hali!
A barátom vga-karit akar venni, de nam tudom mit ajánljak neki:
Először is az adottságok: egy közepes minőségű táp (deer) 400w, 2g ram, e2180 2ghz@2660/1333fsb, p5k(ez gondolom nem nagyon fontos).
Most egy 17" crt-je van, de később se fog szerintem 1024*768-nál nagyobb felbontásban játszani.
max 36 a vga-ra.Gondoltunk először 9600gt, de most kijött a hd4850.
A tesztek alapján az ati készer is jobb, de a teszteket nagyon magas felbontásban futtaták, ezért szerintem jelen esetben nem teljesen mérvadó. Meg ahogy hallom az ati hűtése is elég gyenge, vagyis még plusz pénz a hűtés rá, meg vannak egész jó kártyái az nvidiának a 9600 kívűl is 8800gt esetleg gts(512).Várom a tapasztalatoikat a kártyatulajoktól, meg véleményeket!
Bárki bármit tud csak irja, mert fogalmam sincs mit válasszak!"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
fagy53
nagyúr
válasz bartucc #15496 üzenetére
A táp és a proci is kevés a 4850-hez, ő viszont sok a 10x7 felbontáshoz, feleslegesen sok.
Persze lehet abból még LCD mon. és 12x10-es felbontás is, de ehhez is bőven elég a 96GT és a 88GT, GTS. A jelenlegi konfig ez utóbbi VGA-khoz elég, GTS-hez legalább 2.8GHz-en kellene járatni a procit. -
tenshun
tag
max 25.000Ft -ért szerintetek melyik videókari éri meg a legjobban?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Na ide is bemásolom, hátha hamarabb kapok véleményeket:
Nagyon bárgyú kérdés egy öregembertől (44 years old) :
Régi gépemet most újítottam fel, a használat szinte kizárólagos célja PhotoShop, Autocad futtatása, netezés 32 bites Vista Ultimate alatt. A büdzsé nagyon szűk volt, így egy AMD 64 X2 4600+, 2x1 GB 800MHz-es ram, valamint egy integrált VGA-s olcsó Asrock alaplap lett beépítve, új, nagyon olcsó (mondhatni gagyi) HannsG 22"-os LCD monitorral. Vinyó, DVD-író maradt a régi ATA-s, Chieftec tápom is a régi. Minden nagyon szép és jó, hibátlanul és kellő sebességgel futnak a használt progijaim. Viszont pár napja egy-két régebbi játékomat szerettem volna újra kipróbálni nosztalgiából, és nagyon hamar az integrált VGA korlátaiba ütköztem. (Gef. 6150) Tehát a feladat adott: max. bruttó 12-15 ezer forintból gyönge-közepes grafkártya beszerzése. Azt már tudom, hogy DDR3-as RAM-os kell, és hogy a 256 MB-os is elég lenne. Lehetőleg passzív hűtős verzióra lenne szükségem, a gépem jelenleg (még) nagyon csöndes. Tuning nem játszik, öreg vagyok én már az ilyesmihez. Amiket kinéztem, és van olcsó gyártótól is:
Ati 1650 XT
Ati 2600 XT
Nvidia 8600GTJátékra melyik volna alkalmasabb? UT2003, és hasonló 3-4 éves játékok, de full fölbontáson játszva... (1680x1050)
Konkrét kártyatípusok, illetve csomagküldő szolgálattal rendelkező boltok is érdekelnének.Mindennemű segítséget köszönök előre is!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
fagy53
nagyúr
válasz Bogyó bá' #15499 üzenetére
Egyet már kapsz, ezt ajánlom. Az nV kártya játékra jó, de a megjelenítése gyengébb mint az ATi-nak.
A 2600XT a drivereknek köszönhetően gyors lett a játékokban és a képe kontrasztosabb, fényerősebb és színgazdagabb, mint a GF kariknak. Az int GF VGA-hoz képest láthatod a különbséget Te is. Filmek, fotók, de még az asztal is szebb lesz!
A 44 év meg nem jelent semmit, lehetsz olyan dinamikus, mint egy huszonéves! Játszhatsz mai játékokkal is, bár néha jobb volt a régi.
A Shapphire ventije a hőfok függvényében szabályzott, 2D-ben legtöbbször nem is hallani.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic