Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Kzo
tag
Szerintetek hosszútávú játékra ATI HD2600XT 256 gddr3 vagy ATI 1950pro 256 gddr3 egy árban tudom őket beszerezni és AMD X2 4200+ mellé mennének!
-
Kzo
tag
Ugyan, sajnos nem ismerem egyik kártya valós teljesítményét sem csak olvastam róluk ,de a HD2600XT lehúzzák mondván hogy gyenge a teljesítménye!A x1950pro-ra meg hogy lényegesen erősebb!Egyenlőre a mostani TFT monitorom felbontása csak 1024x768 és olyan kártya kell ami ezen a felbontáson max szűrőkkel akadás nélkül futtatja a játékokat!
-
Kzo
tag
köszi!csak az új driver 8.6-osal állítólag sokkal gyorsabb!Na jó oda jutottam hogy inkább váltok PCI-E-re egy új alaplappal és majd a mellé vadászok PCI-E-s kártyákat a használt piacon olcsóbban kapok mint most agp-set habár a x1950pro csak 16.000!Nem jó helyre jön a kérdés de nagy a különbség egy 12.13.000-s és egy 20.000 alaplap között AM2+ foglalatosok között!Ill. komolyabb teljesítmény növekvés is észlelhető majd?(proci,memória,vid kari tekinetében)
-
Kzo
tag
Igen én is láttam már elég jókat de nekem az ATI szimpatikusabb!A tuning annyi lenne hogy a AMD x2 4200+ 2.2Ghz-ról felhúznám olyan 2.9Ghz körüli értékre egy komolyabb hűtővel!Ja és még 1 sokat vesz vissza a teljesítményemből hogy DDR2-es 667 -es ram-ok dolgoznak a gépben vagy a 800-asok lényegesen jobbak lennének?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mini-ITX
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest