Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
theartofdota
tag
procimat ha kell akkor veszek rá egy jó hűtőt és húzom, chieftec 400 w van most ha nem elég veszek nagyobbat. max 40 -50 k
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
-
-
őstag
válasz elfelejtette #15153 üzenetére
Igen, de ezt ő gondolom elfelejtette
mod: Akkor 9800 GX2 vagy GTX260?[ Szerkesztve ]
-
ałv!n
csendes tag
mi a véleményetek? Szerintetek megéri a pénzét?
Vidkari: Asus EN9600GT HTDI 1GB PCIe
Alaplap: ASUS P5Q P45 alaplap s775
Gépház: Colors-it 9004-C4 450W
Proci: Intel s775 Core2Duo E4700 2,60GHz
Ram: Kingmax 2GB DDR2 (800MHz)
És mindezt összesen: 106,642 Ft-ért[ Szerkesztve ]
-
fagy53
nagyúr
válasz elfelejtette #15153 üzenetére
Dehogynem, lenne mindig egy tartalék 4850-ese, egy azért mindig menne!
ałv!n: nem, szerintem másnak is szemet szúr a 96GT 1GB. Itt valamit lehet spórolni, és az Asus nem a legszerencsésebb.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz schwartz #15138 üzenetére
Tapasztalatból mondom játékoknál sokkal jobb a tesztek meg nem ujjak mivel a 3870-esk mikor bejöttek még sz@r volt a driver, de mostmár sokkal jobb és kicsivel a 8800GT-t leveri játékokban, a 9600GT-hez meg köze sincs, de nem okoskodni akarok hanem én ezt tapasztaltam és rajtam kivűl még egy páran igy vélekednek....
[ Szerkesztve ]
-
Buko01
tag
BOCSI HOGY MOST VÁLASZOLOK !! KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGITSÉGET!
-
Lmh
őstag
Üdv! Help! Asus M2N-X kompatibilis a XFX Geforce 9600gt ALpha Dog Editionnel??? Beraktam a videókártyát és sípól mint az őrült....
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
raskolnikoff
őstag
dugd rá a PCIE tápcsatlakozót.
MOD a kártyára (bocs ezt muszáj volt még ideírni)
ja és ezt ugye offba szántad? ilyen topik is van, ha azonnali megoldást keresel VGA ügyben
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
raskolnikoff
őstag
válasz schwartz #15166 üzenetére
azért még nézz meg pár frissebb tesztet...(pl ne olyat amikor még új volt, pl computerbase.de vmi későbbi tesztje, náluk általában sok VGA szokott szerepelni) meg azért a 3870nek vannak egyéb feature-jei is...nem meggyőzni akarlak, csak vannak még plusz tények amik lehet hogy elkerülték a figyelmedet. nekem amúgy 8800 GT-m is volt /van
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
gtamate2
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
-
cod2gamer
csendes tag
Hi!
Szeretnék egy új karit (AGP) 20k körül mit tudnátok javasolni?
Ati vagy Gforce mindkettőből írjátok meg hogy melyik van ilyen árban és hogy melyik a jobb pls.
Jelenlegi karim: ati 9600XT 256Alaplap: Abit IS7-E
Proci: Intel p4 2.6 -
Ragadozó
Ármester
válasz gtamate2 #15172 üzenetére
Talán gondolni kell arra is, hogy ezek nvidia gamek...pl a crysis a CF-et sem támogatja...
Sok függ a játékmotortól is...nemcsak a vga drivertől...De ez is baromság, itt az én vgám, csak crysis fogja meg, de az semmin se megy rendesen...2-3 fps-ért hülyeség egyik-másik karit rossznak beállítani...
Különben a 8.6-ossal jelentősen gyorsult a COD4 a 2900, 3800-as szériákon...driver optimalizációMozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz cod2gamer #15175 üzenetére
Nem igazán van értelme jobb VGA-t pakolni abba a gépbe, inkább próbáld meg kicserélni az egészet.
#15178 BPFeri: Az a proci egy X1600Pro-hoz is kevés...
#15177 B-L-A-C-K: X1950Pro egy 2.6-os, 133MHz FSB-s P4 mellé? Te megvesztél?
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz VaniliásRönk #15179 üzenetére
Hát most ha AGP-et akar már nem mind1....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz VaniliásRönk #15181 üzenetére
Hát ja kompeltt gépcsere lenne az ésszerű, de gondolom arra meg nincs keret...
Én is most fejlesztek teljes gépet..remélem 3 évig kitart....
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #15183 üzenetére
Dehogy nincs keret, eladja a mostani vasat, egyben még könnyebb is mint darabokban, hozzácsapja az említett 20k-t, és vehet egy low-end konfigot, ami így is 3x gyorsabb lesz annál az ócskavasnál. VGA-t cserélni semmi értelme, néhány játék szebb lesz, de normálisan már semmi sem fog futni rajta.
De szórni a pénzt értelmetlenül mindig kényelmesebb."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Tothgera30
Ármester
válasz VaniliásRönk #15188 üzenetére
De ha vesz egy 2600-at akkor az bőven elég lessz neki, még ha tunigolja a procit is.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Lmh
őstag
Hi all! Vettem egy XFX 9600GT XXX Alpha Dog Editiont. De erre a dobozán lévő matricán kívűl az ég világon semmi nem utal. Az xp mindenhol csak annyit ir ki,h xfx 9600GT, letöltöttem az everestet is, és az is csak annyit ír, h xfx 9600GT..... Szerintetek van esélye, h sima 9600GT-t kaptam? Vagy honnan tudnám ezt esetleg kideríteni?
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
ne válaszoljatok, nem szoltam...
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz Tothgera30 #15189 üzenetére
Mire lesz elég? Hogy érted hogy ha tuningol is?
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tothgera30 #15189 üzenetére
Minek vegyen 2600-ot ha nem tudja kihasználni a procilimit miatt? Szvsz ebbe a konfigba már nem érdemes pénzt ölni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
gtamate2
veterán
vagy esetleg a használt 6600gt?
*Sn0w
-
MAC72
tag
Sziasztok !
Szükségem van némi tanácsra. Van egy drága komám, aki a fiát lepné meg a
születésnapjára egy a mostaninál jobb videókártyával (ati 9600).
A kérdésem, hogy mit ajánlanátok ami max elmegy a következő összetevőkkel
olyan 15000Ft körül ?
proci: Dual Core Intel Pentium D 805 (2666Mhz)
alaplap: MSI PM8M3-V
memória: 1Gb DDR RAM 400Mhz
A táp sajnos valami gagyi 300-as (esetleg cserélhető).Elbír egy ilyennel? Sapphire ATI RADEON HD3650
Vagy csak egy 7600GT ?
Segítsetek légyszíves, ebben nem igazán vagyok otthon ! -
MAC72
tag
Ja és persze AGP-s kártya kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés