Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Mint "tapasztalt játékos" azzal az 5450 1gb-al kb 3hónapja van..meg..NE VEDD MEG!
De tényleg..bármit de ne azt..1giga az nevetséges..és ddr2 64bites csak...melegedés miatt parázni nemkellene mert nálam csak 45-55fok között ingázik..Fontos volna tudnunk mit vársz el az "új" kártyádtól.
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
zsole84
senior tag
-
zsole84
senior tag
Biztos elvinné a jelenlegi tápod, én csak azt mondom, hogy nem megbízható, ezért én a helyedben cserélném. Tápos topicban [link] kérdezz rá, ha a csere mellett döntesz, de 9-10 k körül lehet venni normális tápot újonnan.
Mod: Egyébként amit másodjára linkeltél nem 6670, hanem 6570.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
én spec Ezt ajánlanámmert a ddr3 alapbol lassub a 2 giga vram meg elfog fogyni belöle és még lassú is lesz inkább tegyél mellé ezt a karit ami én rendeltem 21k bol meguszod háztol házig gari kiszálitás maga a kártya
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest