Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pengwin
addikt
válasz mdraco #133338 üzenetére
Két kérdés:
Amivel játszol abban az NV vagy az AMD kártyák teljesítenek jobban?
Akkor is játszanál az AMD kártya mellé kapott játékkal, ha nem adnák ingyen?Ha nem sokkal rosszabb az AMD teljesítménye a kedvenc játékaidban akkor én a Pulse-t venném, meg akkor is ha előbb-utóbb megvennéd magadnak az ingyen játékot. Így már elég komoly árelőnye van szerintem a pulse-nak, de egyik kártyával sem nyúlsz mellé.
(#133341) mdraco
Az a táp simán elbírja mindkét kártyát, ne ez legyen a szempontod. ezek a Radeonok már nem olyan Watt-temetők, mint pl. az RX 590 volt.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Csupingo
veterán
válasz mdraco #133341 üzenetére
Teljesítményt nézve elvileg teljesen mindegy, melyiket választanád, de a 4 GB-os 5500xt-nél szoktak lenni furcsaságok. Már nem rémlik pontosan, de talán akkor, mikor betelik a memória, nagy fps beesések, lassulás szokott előfordulni bizonyos játékoknál.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
nagyúr
válasz mdraco #133341 üzenetére
Az 5500XT 4GB-os változata képes lassulásokra olyan helyzetekben, ahol a többi 4GB-os kártya frankón megy. Ezt gondolom lehet orvosolni a textúra-részletesség csökkentésével, de ezzel együtt én azt a kártyát elkerülném, hacsak nem kiemelten jó vétel.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest