Hirdetés
Aktív témák
-
UserX
addikt
válasz takessz #42697 üzenetére
Hello!
Igen, régebbi game-ekre, amit próbáltam, hogy normálisan visz: DOD:S (az örök kedvencem !), NFS: World (online). Mindjárt megnézem a COD: World At War-t (a régebbi kártyámon X1900GT) ez már be-be szaggatott. Ja, a konfigom adatai, mint írtam, nem a legcombosabb gép ma már:
ASRock P5B-DE
Intel D820 (legközelebb ezt cserélem ki...)
2x2 GB Kingston RAM (800 MHz)A 6670 DDR5-ről én is jókat hallottam/olvastam, de személyes tapasztalaton nincs...
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz takessz #42857 üzenetére
Amugy szerintetek egy [link] egy athlon 64 x2 260 al 1280x1024 be a wow 100 fps el menne high grafon?
jah és ez a konfig lenne
Konfig
Alaplap: Asus M4A78LT-M LE
CPU: AMD Athlon II X2 260 processzor
VGA: MSI 6670 1GB GDDR5 R6670-MD1GD5
RAM : Geil Enhance Corsa 4GB DDR3 1333MHz CL09 GEC34GB1333C9SC
HDD: Samsung 300 gb + Samsung 40 gb
ODD: DVD író 20x Dual Layer LightScribeegy termaltake 500w táp elég lesz hozzá
[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz takessz #42902 üzenetére
Tipikus reakció, mind ezzel jönnek ilyenkor.
Ezt: [link] meg ezt [link] és hadd ne soroljam tovább.
Használd egészéggel a szuper lc pówer tápod, abban is ez a belső van. Ja, hogy a ráírt teljesítmény 80%-nál már lehal?! És nincs is benne rendes védelem?! Legalább olcsó volt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Alpachino
veterán
válasz takessz #42902 üzenetére
.....Azt, hogy bátor ember vagy és szerencséd volt idáig, de én a helyedben nem "kísérleteznék" egy olyan hardveren, ami az önmaga árához képest, kb. 10X kárt tud okozni a többi hardverben.......vagy is 3-4K körül, pl. már egy rendes 400W körüli FSP kapsz, amivel nyugodtan bekapcsolhatod a gépet
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
bluyoo
nagyúr
válasz takessz #42904 üzenetére
Csak akkor van gond ha a nemlétező védelemnek kellene dolgoznia ...
Ráadásul ahogy Qru is linkelte terhelve nem képes normális keretek között tartani a feszültségeket.
Spórolsz 5K-t és viszi az egész konfigot.
De rakd bele és ha netán nem lesz gond visszajöhetsz hogy te megmondtadBazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz takessz #42912 üzenetére
Elég a 400W-os Hexa és spóroltál is 4K-t ...
De menjünk át a Milyen asztali gépet vegyek? topic-ba.
(#42911) csucsbicep
+1[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
Mosqa
tag
válasz takessz #43687 üzenetére
Abit i865ös lap
3ghz 1m 800mzh p4 prescott (478as)
2gb ddr
hd2600pro 256mb agpA helyzet a következő: Windows asztal 1920x1080, Wow 1280*720 ablak módban fullscreenre nyújtva, minden lowon, 25ös raiden volt baj 6-7 fps a fenti konfiggal, 10es raidek játszhatóak voltak 20-30 fps-el. Am alacsony felbontásnál is laggoltam úgyanúgy, szerintem cpu limit is befigyelt.
Am Taurin játszok ezzel a nicknévvel.
[ Szerkesztve ]
mosqa felhasználónak 9 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Alpachino
veterán
válasz takessz #48248 üzenetére
Hidd el, hogy az 5750-hez, az athlon 64 x2 5400+ 2x 2.8Ghz-en nem lenne elég
Vagyis nem lenne 100%-ban kihajtva. Az átlag FPS-eid még ha javulnának is, a játszhatatlan 25FPS közeli értékeid ugyan úgy beesnének.....
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
98bja
senior tag
válasz takessz #48268 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék venni videókártyát csak nem tudom hogy milyet. 20ezer Ft körülire gondoltam. Kinéztem egy Sapphire Radeon HD 4850-et (1gb-osat). Sztetek ez megéri az árát? Valamint még hány wattos tápegységet kéne venni hozzá? (most 450w van). Járékhoz kell, ha tudtok ajánlani annak örülnék! -
Hunork
veterán
válasz takessz #48523 üzenetére
Nem nagyon... Mindenhol szinte csak a GDDR3-as változat van, vagy GDDR5-ös, de 512MByte-os... (ipon)
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
Alister71
nagyúr
válasz takessz #48533 üzenetére
Win 7-en pl az a megoldás bevált, hogy nvidia drivert nem kell telepíteni, csak amit a win 7 rak, és akkor a 7750-hez mehet fel az AMD driver. Az nvidia és az AMD driver nem nagyon csípik egymást. Nem a vga-val van a gond, sem a chipsettel, hanem a driverekkel.
Inkább ezt: klikk
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
-
Lupi00
tag
válasz takessz #49123 üzenetére
Hogy milyen szintet üt meg az elég szubjektív ! Van akinek ez még gyenge . Magamat is ide sorolnám mert szoktam játszani a masinámon . A 650 meg a 7770 nem játékra termett így nem is jeleskedik a frémgyártásban ezért , ha szeretnél gémelgetni néha és számít a látvány , ebben az árban inkább javasolnék egy használt 5850-et , mellyel 30 százalék körüli grafikus teljesítményt nyernél .Lám! Viszont ha van még ott ahonnan a fent említettekre lenne , akkor 37-40000 körül már vannak idézőjeles "bitangok" - Vannak akiknek az 560 és az 5870 már matura . Szerintem azért ezek még odabsznk ! Dupla !
A 7750 egy egy irodában jól mutat , De játékra alkalmatlannak tartom amennyiben nem vagy jelentősen kompromisszum kész !
[ Szerkesztve ]
Gelesztaember
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest