Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz Attix82 #22071 üzenetére
hello tatám.
táp is kerestetik NÁLAD csak felment az ára
a-data hm 550w moduláris
ez van használt 45000 ért[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Werkly
őstag
válasz Attix82 #36742 üzenetére
Én nem szidom egyiket sem! Ugyan régi konfigban volt a GTX 560 kártyám de a TDR nevű jelenséggel szoptam rendesen! Bár ez konfigfüggő ahogyan mondták! De számomra ez azt a döntést szülte, hogy nVidia ennek az istennek az idejében nem kell többet! De akinek nincs hiba az használja egészséggel! Én maradok a pirosnál mint régen! (Azokkal sosem volt fagyásom stb.) De ez csak saját "konfigos" tapasztalat! A kockázatokról és a mellékhatásokról kérdezze meg konfigurációját!
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Azért ez az oldal nem teljesen fedi a valóságot... én inkább a lehető legfrissebb teszteket olvasom el.
Hogy miért?
Mert a különféle driverek amiket a VGA gyártók (AMD, Nvidia, Intel, stb) adnak ki azok javítanak a megjelenítők teljesítményén... főleg a legújabb kártyáknál jelentősen észrevehető..."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Alpachino
veterán
Én inkább a személyes tesztjeimnek hiszek, és ezeket osztom meg másokkal.....
Egyébként meg jó nagy kamu eredmények jöttek ki pl. a GTX570 és a 480 viszonyáról, mivel minden esetben az oldal szerint az 570 győz egy pár %-al, ami pl. az én méréseimmel teljesen ellentétesek..... A 480, minden általam mért játékban veri az 570-et, nem is kicsit....
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz Attix82 #36750 üzenetére
Ez így van...
Ezért nem hiszek, ezeknek a netes mizériáknak, mert valós alkalmazásokban, több hét nyúzás után, elég sok mindenre fény derül egy VGA teljesítménye kapcsán. Más dolog az, ha valaki "pályanézegetésre" egy fél órára, egy adott konfigba használ/tesztel egy karit....
[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
-
Alpachino
veterán
válasz Attix82 #47898 üzenetére
Igen, én is így vagyok ezzel, hogy a PH-s teszteket nagyon sokan szent írásként értékelik, pedig ez nem így van....... érdemes több oldal tesztjeit is figyelembe venni+ a személyes tapasztalatot megosztó kollégák véleményére hagyatkozni vásárlás előtt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Attix82 #48075 üzenetére
Mert a grafikát is számolni kell. Az a különbség, hogy a GTX 680 jobban veszít a tempóból, mert az még fizikát is számol (és ez a context switch miatt egy olyan architektúrán mint a Kepler elég nagy teher). Ezért rossz a teszt is. Ha a GTX 680-nal is a CPU-n számíttatnák a PhysX-et, akkor a GTX 680 gyorsabb lenne. Sajnos ez a GPU-s gyorsítás egy beidegződés, jelen esetben GPU-s lassítás történik. Jó dolog maga az elv, de sok esetben nem elég hatékony. Az új PhysX runtime mellett megfigyelhető, hogy a CPU-val a számítás majdnem mindig előnyösebb, mint GPU-val. Ebben benne van az is, hogy az SDK már rigid body-t is számoltat GPU-val, ami nagyon nem kedvező a dedikált GPU-knak. Összességében a GPGPU jó dolog, de amíg a PCI Expressen van a dedikált GPU, fizikailag távol a CPU-tól, és ráadásul saját disjoint memóriával, addig nem mindig érdemes mindent átrakni GPU-s gyorsításra. Maga a számolás előnyös GPU-val, de az adatmásolással kapott büntetés elintézi ezt az előnyt.
A rigid és a soft body fizika tipikusan olyan dolgok, amik úgy fognak hatékonyan működni, ha a CPU mellé beköltözik az IGP és a memória is meg lesz osztva köztük. Ilyenkor adatmásolás nem lesz, vagyis az az előny, amit a GPU-s gyorsítás összeszed nem veszik majd oda.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Alpachino
veterán
válasz Attix82 #48231 üzenetére
Igazából a GTX660 TI-t már volt szerencsém tesztelni és összevetni a jelenlegi 6970-emmel...és pont ezért érdekelne, hogy a jelenleg sokkal olcsóbb GTX660 hogyan viszonyulna ezekhez a karikhoz, egyes játékok alatt
-
Fisherhun
tag
válasz Attix82 #48697 üzenetére
Köszi okés meggyőztetek akkor maradok a HD 7870 OC-nál.
Amúgy lenne még egy hülye kérdésem igaz nem ide tartozik de hátha tudjátok.
A 480GTX karimat akarom lecserélni mert akadtak vele problémáim.
Konkrétan létezik olyan ha terhelt állapotba kerül és kicsi a tápom hozzá akkor kék halálozik vagy az más miatt lehet?
Szerencsémre volt egy másik kari egy HD 7770 es amit haverom adott kölcsönbe (lényegesen kevesebbet zabál) és avval nem voltak ilyen gondokTáp : Chieftec 550W Gps 550AB A
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest