Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Ironed
csendes tag
thx, urak .-)
-
lujo10
aktív tag
válasz Alpachino #9905 üzenetére
Ja, még olyan másfél éve nekem is egy 512-es Galaxy 9800GT OC szíve dobogott a gépben, és mindenre bőven elég volt.
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
lujo10
aktív tag
válasz Alpachino #9908 üzenetére
Az bizony, pedig a passziánsz 640x480-on is ugyanolyan feledhetetlen játékélményt tud nyújtani
RootRulez: szerintem is tök elég a 1680x1050
[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
lujo10
aktív tag
válasz rumkola #9912 üzenetére
Vannak/voltak igen komoly felbontású CRT-k az tény, de ők sajna igencsak szerették pörgetni a villanyórát és lám, hogy fejlődünk, most itt az LCD/LED alacsony fogyasztással, de a villanyórát azért még nem igazán hagyjuk pihenni, csak most a VGA-val pörgetjük
-
Alpachino
veterán
válasz rumkola #9912 üzenetére
Persze, mert nagyon sokan 37" FULL HD LCD TV-t használnak monitor gyanán. Az ismerős srác is csodálkozott, hogy a 256-os 8800GT-je bedobta a törölközőt full Hd-n, pedig 1280-ban a 19" TFT-n, vígan el volt vele el is adta azonnal....
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Kapti
tag
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a HD5xxx széria nem megy vagy csak nyűgösen Nvidia Nforce4 chipset-es alaplapokkal [link]!
Én már két kártyával is megszívtam (HD5750,HD5670).Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
-
rezy89
tag
válasz Alpachino #9887 üzenetére
Igy van 100 k körül kellene összeállitani egy komplett gépet persze monitor nélkül, dvd iró, olvasó, floppymeghajtó nélkül, lehetöleg ugy hogy ár/ érték arányban egy elég korrekt kis gépezet legyen, és a benne található coccok nagyjából egyforma erösek legyenek! elöre is köszi a segitséget, én nem vagyok nagy profi ilyen téren! 21,5-22 colos nagyfelbontású monitort készülnék venni mellé, tehát vmi olyan kütyük kellenének bele amik nagyjából kitudják használni a monitort...
-
atesss
addikt
#9779-re [link] van valami ötletetek ?
-
joi29
őstag
A Gf 8600GT a HD2600XT-vel kb meggyező szinten van, amikor nincs
akkor kicsit erősebb nála.
A HD2600Pro az x1650pro, Gf 7600GT kategóriája.
Vagyis 1024x közepes beálltások mellet még el poroszkálnak,
de töbre nem valók.Kapti
Ezt mi már rég tudjuk és ha megkérdezted volna, akkor megmondtuk volna.[ Szerkesztve ]
-
Siera
senior tag
-
Storms
őstag
üdv
Használtan, 20-22K-ig milyen vga-t vegyek? Mindegy hogy Ati vagy nvidia. Van itt az apróban egy dobozos Gigabyte HD4870 1GB GDDR5( dobozos) 23K. Vagy Gigabyte HD4870 512MB GDDR5 20K. Melyik legyen? Vagy olcsóbban HD4850? Most 1440x900-at bír a monitor, de nemsokára 22"-osat veszek. Nvidia részről GTS250-et néztem de azok se olcsóbbak, GTX260 meg most nincs jó áron, valamelyik nap volt 22-ért is, de akkor meg pénz nem volt. Mit javasoltok? E8400 mellé lesz. Kellene valami mert egy 7600GS silent van és akadozik a GTA 4
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Ide is bepiszkítok, mert épp párom gépét cseréljünk. Már csak a CPU hűtő és a VGA a kérdéses téma és ehhez kellene némi segítség/tanács. Nemrég raktam össze az új konfigomat és jó belenézni, mert nagyjából sikerült eltalálni a színeket és az alkatrészeket egyaránt. Úgy döntöttem, hogy "az asszony" gépénél is folytatom ezt a vonalat és a fekete-kék kombó fog dominálni. A lényegre:
A "zöldek" pártján állok, de nem zárkózom el a Radeonoktól sem (kivéve a 6os széria ).
Lényeges elvárások:
-30k körüli árfekvés
-fekete nyák és fekete vagy épp kék hűtő
-közepes teljesítmény (persze ez relatív, hogy kinek mi a közepes 19"-os 4:3-as monitort kellene hajtania, játékban 1280x1024-es felbontáson elfogadható FPS értékek mellett, AA és DX11 nem számít)
Eddigi kiszemeltem az ASUS GTS450 DirectCU, de néztem a hasonló árfekvésű Radeon kártyákat is (pl 5770). Mi a véleményetek? Van jobb vétel ebben az árban?
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
veterán
válasz Prison85 #9923 üzenetére
Ekkora felbontásra elég 512 MB memóriával szerelt példányokat is nézned, azok jóval olcsóbbak. 5750-est is belevenném még a képletbe, 1280*1024-re elég az is. Nagyon közel teljesít a 450-hez, közelebb, mint a 450 az 5770-hez képest. Mindhárom kártyából van 512-es kiszerelés.
5750 és 450 található már 25 körül is.
Színeknek nézz utána.solfilo
-
Prison85
senior tag
válasz solfilo #9924 üzenetére
Köszi! Épp néztem az 5750-eket, valóban jó áron vannak. Közben találtam egy szép 5770-et, ami szintén elfogadható áron van: Sapphire Vapor-X
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Alpachino
veterán
Megpóbáljuk...... tessék :[link] ez egy kicsit több lett mint 100K, de ezt nem lenne azért a 9K-ért megbontani. Elég ütős kis konfig ennyiért, garis, bolti áron. házat nem néztem hozzá azt a te ízlésedre bízom de 3-4K-tól már beszerezhető.
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Prison85
senior tag
Egyszerűen nem szimpatikus Számtalan panaszt olvastam miszerint a színek/illesztőprogram/tartós használaton kibuktak. Persze nem is ecsetelem, mert látom neked is a 6osból van egy darab és nem akarok ellened és más felhasználók ellen beszélni vagy egy újabb ATI/Nv háborút elindítani. Én is szemezgettem anno a 6850/6870-nek, de végül maradtam a zöldeknél. Sajnos a 6-osnak hiába magasabb a "száma", gyengébb lett, mint az 5ös. Ár/értékben lehet, hogy jobb a 6os, de nem szeretnénk ebből a szériából (már csak hiúságból sem ). Szum: eddig 5770 VaporX a befutó. Teszteket elnézve GTS450 harmatgyenge. GTX460-nal elégedett vagyok és azt hittem, hogy a 450 csak egy hajszállal van alatta, de úgy látszik tévedtem így maradnak a pirosak - sok év után ismét
-
lsc
nagyúr
válasz Prison85 #9931 üzenetére
Sajnos a 6-osnak hiába magasabb a "száma", gyengébb lett, mint az 5ös. Így nem igaz, de ha azt írod hogy a 6850 gyengébb mint az 5850 úgy igaz, csak akkor ezt kell írni. Számtalan panaszt olvastam miszerint a színek/illesztőprogram/tartós használaton kibuktak. Ezt sem értem, de az előző hsz-ban bedobtam egy linket, érdemes lett volna elolvasni. Az mondjuk még mindig igaz hogy arra a felbontásra felesleges. Hozzáteszem nem erőltetés, azt veszel amit akarsz, csak érdekelnének azok a gondok amikkel én mint tulaj nem találkozom.
Az élet kegyetlen .
-
Prison85
senior tag
A linkelt tesztet nem olvastam végig idő hiányában, de holnap pótolni fogom. Írtam, hogy nem szeretnék belemenni a 6os kérdésbe (továbbá Nv vs ATI), de írok másképp, hogy ne legyen belőle vita :
Személyes elfogultságból nem szeretnék 6os radeon-t, de a 30k-s árszegmensben természetesen kíváncsi vagyok az összes lehetséges jelöltre. Természetesen megnézem és utánajárok a linkelt esetleges 6os Radeonoknak is. Elvégre simán beleugrottam/beleugrottunk volna egy GTS450-be, de hiába a zöld elfogultságom, ha a tesztek szerint leszerepel akár egy GTS250-nel szemben is (DX11 nem szempont). Ennek függvényében lehet, hogy most azt mondom, hogy "6ost nem vennék", de előfordulhat, hogy 2 héten belül mégis az fog dübörögni a gépben. Elfogultság ide, elfogultság oda: a lehető legjobb alternatívát keresem az általam kitűzött árszegmensben és eddig nagyon bejövős az 5770 VaporX.
-
karaszi87
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen VGA-t és miért ajánlanátok az alábbi konfig max 35k-ért?
LAP: ASROCK s1156 H55M-GE R2.0/BULK
CPU: Intel s1156 Core i3-540 3,06GHz/4MB BOX
RAM: Kingmax DDR3 1333MHz 4GB
HDD: Samsung SATA2 500GB 7200rpm/16MB F3 HD502HJ
VGA:
ODD: SONY SATA AD-7260S-0B OEM Fekete
TÁP: CHICONY Hipro 430W
HÁZ: Cooler Master RC-370-KKN1-GP Elite alsó tápos Zöld LEDÉn a MSI PCIe N450GTS M2D1GD5 1GB Cyclone-ra vagy az MSI R5770 Hawk-ra gondoltam!
Előre is köszi
-
bazsee83
tag
Sziasztok
Lenne olyan kérdésem, hogy van egy MSI P43 NeoF lap, 3.2 GHz-es Core 2 Duo procim, 4 GB ram-om 1066 MHz, és egy ATI Radeon HD4830-as 512MB VGA-m ami egy 4850 órajelén ketyeg, 500watt-os táp. Szeretnék egy új VGA-t venni 20k-30k között. Milyen kártyát vegyek, mit tudnátok ajánlani? Mindegy, hogy ATI vagy Nvidia. A gépre rá van kötve egy monitor illetve egy full hd tv is.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz bazsee83 #9943 üzenetére
Szia!
20-30 + a 4830 ára vagy összesen lesz VGA-ra 20-30-ad?
Milyen felbontású a monitor? A TV-n gondolom filmezni fogsz, nem játszani.
karaszi87 Akkor még gyűjts hozzá. Egy ilyen konfigba minimum egy olyan dukálna. Egyébként GTS450 vagy 5770, amelyik szimpibb...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő, hogy lecseréljem a Gainward GeForce 9600GT monitorvezérlőmet.
Ezek a monitorvezérlők közül melyiket tudnátok javasolni, amennyiben 2-3 éven keresztül szeretném használni?Csak ezek közül valaszthatok, de ne kérdezzétek meg, hogy miért!
- Gigabyte N460SE-1GI (GTX 460SE)
- Gigabyte GV-N560OC-1GI (GTX 560Ti)
- Sapphire HD6850 1GB/GDDR5 DP
- Gigabyte GV-R687OC-1GDAz optimális monitorvezérlő kiválasztásához, megadom a gépem további alkatrészeinek adatait.
Alaplap: Asrock M3A790GXH/128M
CPU: AMD Phenom II X3 720
RAM: 2x2GB DDR3 1600Mhz OCZ Platinum
Táp: Cooler Master Real Power M620Üdv.
Ori"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest