Hirdetés
Aktív témák
-
kicsigi97
tag
válasz csucsbicep #23298 üzenetére
Lehetőleg új legyen, de ha van használt fél vagy egy év garival, akkor az is jó.
Full HD TV-re lenne kötve, ezér a lehető legnagyobb felbontáson szeretne játszani, aminek a kivitelezése kijön 35k-ból.
-
Riuko
senior tag
válasz juventus85 #23303 üzenetére
De jobb lenne csak én 35E-ért nem tudok 5850-et újonnan!
Döglött, vagy kamu linket, kamu boltot, ne linkelj légyszíves.[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
Riuko
senior tag
válasz csucsbicep #23305 üzenetére
35 a keret mint olvashatod...... Akkor te ennyiért tudsz új garanciális 6870-et ugye!?
Kérek én is egy 20-25darabot.
[ Szerkesztve ]
-
juventus85
tag
Igazad van, elnéztem az árazást. Azthittem hogy ez még bele férne. Mondjuk apron van fennt 35-ért garanciális HD5850. Meglehet nézni hátha talál megfelelőt magának a vevő
"Bárcsak annyiért tudnám felvásárolni az eladó termékeket, amennyit érnek és annyiért tudnám eladni, amennyire tartja az illető. (Milliomos lennék)"
-
Riuko
senior tag
válasz juventus85 #23307 üzenetére
Igen, igen használt garisat simán találhat.
-
juventus85
tag
De most nekem is ajánlhatna valaki egy VGA-t mert 3 közül nem tudok dönteni HD5850,HD6850 vagy GTX460. Nézem sorba a teszteket de minden teszt mást mutat hogy melyik VGA a nyerő.
"Bárcsak annyiért tudnám felvásárolni az eladó termékeket, amennyit érnek és annyiért tudnám eladni, amennyire tartja az illető. (Milliomos lennék)"
-
Riuko
senior tag
válasz juventus85 #23309 üzenetére
460 kb!+10%---> 6850 kb! +10%--->5850
Én általában ezt szűrtem le, a sok-sok tesztből.
5850 a leggyorsabb ezek közül.
Ezek utánNeked kell dönteni hogy ATI vagy nVidia.
Nekem most van életemben először ATI-m (6850OC) de nem bántam meg a váltást, ezzel sincs semmi bajom, az nVidiával sem volt.[ Szerkesztve ]
-
juventus85
tag
Akkro 6850 lesz ennek a vége úgy érzem mert nem találok használtan 5850-t 30ezer FT alatt. Pedig azt akár holnap átvenném
-
Csaby25
őstag
válasz juventus85 #23309 üzenetére
Szia!
A 3 kozul a HD 5850 a jobb(kb 9%-al full HD-ban), utanna HD 6850(kb 3%-al full HD-ban) es GTX 460.
Viszont a HD 5850 tobbet fogyaszt.[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Riuko
senior tag
válasz juventus85 #23312 üzenetére
30alatt egyenlőre tuti nem
[ Szerkesztve ]
-
juventus85
tag
De én 30ezer FT alatt keresek, hogy ne szoruljak rá a HD6850-re Ugyanis a HD5850 annyira elnyerte a tetszésemet hogy szó nélkül azt választanám ha nem lenne megszabva a keretem
-
Riuko
senior tag
válasz juventus85 #23315 üzenetére
javítottam már látom, elnéztem.
Én ezt vettem 35-ért garival, nagyon-nagyon szeretem.
Halk és hűs.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Üdv.
Létezik videókártya, ami képes meghajtani egy 3200x2560-as felbontású kijelzőt?
Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
sznyunyi
tag
Hát hello!
Melyikkel járnék jobban játék, videoszerkesztés és minden egyéb kisebb dolog szempontjából(cuccok a lapomon ha az segítség lenne hozzá)? Ati 6950 2gb (pl duplaventis asus) vagy nV480gtx 1536mb(pl msi twin frozr II duplaventis)! Nem ragaszkodom a példákhoz, inkább az a kérdés, hogy ati vagy nvidia? VRAM szempontjából is!
Köszönöm!!Si vis pacem, para bellum!
-
Riuko
senior tag
válasz csucsbicep #23318 üzenetére
igaz, igaz
-
Csaby25
őstag
válasz sznyunyi #23319 üzenetére
Szia!
Sztem a GTX480 egyertelmuen jobb jatekokban mint a HD6950 2GB.
Viszont en a GTX480 helyett a GTX570-et valasztanam(kevesebbet fogyaszt es talan picivel jobb is full HD-ban).A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy SZERINTETEK mire érdemes lecserélni egy 4890 vapor-x OC-t. A konfig: 2500k, 4GB DDR3, táp: enermax pro 82+ 425w
Én 5870-re gondoltam, mert az már jóval erősebb, és használtan egész normális áron meg lehet kapni. Szerintem még elég hozzá a tápom.
-
Stirbi
addikt
válasz freestailo #23323 üzenetére
Üdv, a hd5870 tényleg jó választás, de ha mégnagyobb előrelépést szeretnél akkor egy hd6950 2gb.
-
Riuko
senior tag
válasz freestailo #23323 üzenetére
5870-re szavazok én is.
A táp is tuti elég.[ Szerkesztve ]
-
freestailo
őstag
Köszönöm a válaszokat, unlockolni nem akarok, a 2 gigás 6950 egyelőre túl drága is, úgyhogy 5870 lesz sztem. Nvidia vonalon mi van ebben az árkategóriában (40-45k) használtan?
-
Wrrraith
tag
válasz freestailo #23331 üzenetére
Üdv!
GTX 560 Ti használtan,garanciával.
Itt egy teszt is hogy össze tudd hasonlítani az 5870-el.[ Szerkesztve ]
-
Wrrraith
tag
válasz freestailo #23333 üzenetére
Hát nem rossz
Tuninggal (1GHz körüli GPU sebességgel) beéri a 6950-et is.Egy komoly hűtéssel(mint az általam linkelt ASUS DirectCU II hűtés) nem ügy elérni ezt a sebességet.(#23335) wolandino:
Üdv!
Mekkora keret lenne rá?[ Szerkesztve ]
-
wolandino
tag
sziasztok,
Egy nagyon halk, 4850 teljesítményénél valamivel nagyobb teljesítményű kártyát szeretnék, lehetőleg nvidiát.
Tudnátok adni pár ötletet?
Tényleg nagyon fontos, hogy halk legyen, és lehetőleg ne csak egy hétig
Köszi,
W. -
ChoosOne
csendes tag
Sziasztok!
Már elég rég óta gondolkozok egy új konfig készítésén, és mára már odáig jutottam, hogy minden megvan csak a vga hiányzik, amit anno ki is néztem tutira (6950 2gb) csakhogy, most eléggé elbizonytalanodtam az ára miatt... egyrészt sehol nem tudok szerezni, másrészt ahol van ott meg csillagászati áron adják, és ezért döntöttem úgy, hogy inkább veszek 2db 6850-et cf-be kötve. Ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem is: megéri a +5-10 ezret rákölteni 2db kártyára és cf-et csinálni vagy maradjon a 6950 2gb?
válaszokat előre is köszönöm!
-
freestailo
őstag
válasz wolandino #23335 üzenetére
Gigabyte 5750, 37300Ft Iponban, 1 GB DDR5-el tuti erősebb mint a 4850, igaz jóval drágább is, cserébe teljesen hangtalan
-
Wrrraith
tag
válasz freestailo #23337 üzenetére
Üdv!
Már ne is haragudj,de ez nem nvidia és ennél egy GTS 450 is erősebb ami olcsóbb nem is kicsivel...(és az sem túl hangos)ChoosOne:
Nem értem a problémád
Sokallod a 6950 árát,de inkább vennél drágábban 2 VGA-t? Ebben mi a logika?
Semmiképpen nem ajánlom egyébként a 2GPU-s megoldást.Nekem is volt 5970-em és hamar túladtam rajta mert több nyűg volt vele mint szerettem volna.(fagyások,indokolatlan lagolás,stb..)[ Szerkesztve ]
-
Wrrraith
tag
válasz freestailo #23340 üzenetére
Ebben teljesen igazad van.
-
ChoosOne
csendes tag
köszi a gyors választ srácok! A drágát úgy értettem, hogy pl iponba 70-80k körül lehet kapni 6950-et és lehet kapni, míg máshol akár itt ph!-n 60ért lehetne ha lenne! ezért írtam, hogy drága a másik meg a zaj épp lényegtelen mert most is 8 vagy 9venti zajong a gépházban, és fülessel nagyon nem érdekel, ha meg filmeznék vagy csak fórumozok akkor meg szimplán leveszem a fordulatszámot és máris meghalkul a rendszer , tehát azt mondjátok maradjak a 6950 vadászatnál?
-
Izzé
őstag
válasz freestailo #23337 üzenetére
Kiszúrtál egy beragadt darabot. Van az olcsóbban is pl: 6750 32.225Ft vagy szintén 37k-ért kicsit erősebb: 6770
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest