Hirdetés
Aktív témák
-
BJanee
tag
Köszönöm!
Nem is tudtam, hogy van külön topicja, köszi a felvilágosítást
máris találtam egy-két érdekes dolgot...
Csaby25 köszönöm, gondoltam. Csak valamiért jobban tetszett Msi, de ennyi plusz kp. helyett megrendeltem Asus-t, meg egy 12cm-es rendszerventit és még maradt pénzem Csak valamiért furdalt a kiváncsiságrövid az élet, hosszú a sír, addig nyögjön, ameddig bír..
-
rumkola
veterán
válasz rayoliviero #22499 üzenetére
tudja használni a rendszermemóriát is.... HM=Hyper memory
igazából parasztvakítás -
Striker
csendes tag
helló
venni akarok videókartyát
most a gép
Asus p5n32 sli plus
4 giga ram DDR2 800
core 2 duo e8400 3420mhz
msi n9600gt 1giga
ezek az infók rólana mármost vennék egy ilyet
http://www.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=01G-P3-1373-TR&family=GeForce%20400%20Series%20Family&sw=far cryben most közepesen hd readybe vagyis 1280 x 720 pa 25- 35 között alakul
crysis 2 be élsimítás ki mellette minden ultra csak a árnyékolás van lent legalacsonyabban kb ugyanez az fps arány néha még több is de pl a deadspace 2 full hdbe is megy 45 fps elkérdés hogy most pl far cry 2 vagy crysis 2 ezekre kb hány fps plusz lehet ha cserélnék ilyenre ha tudtok jobbat jöhetnek javaslatok de mindenképpen nvidia legyen de 50 fölé nemnagyon akarok menni
szóval ezzel amit kinéztem mondjuk fullhdbe ugyanez a beállítással előjönne ez a fps érték?
ezzel az evga kártyával kapcsolatban valami véleményetek van?
jóe vagy sem estleg jó márka-e? -
Rocky96X
tag
Helló!
Egy 6870-es kb mennyivel erősebb az 5850-estől ha 1920x1080-as felbontást nézünk?Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
Rocky96X
tag
válasz csucsbicep #22508 üzenetére
Hát nem sok a kül....
A 6870 meg a GTX 560 kb 1 szinten van ugye?Ha PÜ-t kapsz, illik rá válaszolni!
-
Stirbi
addikt
válasz Striker #22503 üzenetére
Üdv, gigabyte gtx460 1gb vagy gigabyte gtx560
-
-
Stirbi
addikt
válasz Csaby25 #22513 üzenetére
Helooo, a hd6850-esben van 960sp, nyugodj meg az összes 6870-ben 1120sp van!
Alpachino-azért ajánlottam két alternativát, mert az egyik vmivel kevesebbe kerül, a másik meg pont kerethatáron van.
(#22516) csucsbicep-,megrántja 4ghz-ra a procit és minimalizálja a cpu limitet igy,a jobbak fesz emelés nélkül vagy teljessen minimális fesz emeléssel is viszik.
[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
Van valakinek ehhez hasonlo:?
SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE
Erdekelne hogy viselkedik a ventillator full loadban.
Koszi!
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Begi
senior tag
válasz Repsol600 #22526 üzenetére
gtx460 vs hd 6850
Ez alapján nem igy történik -
Csaby25
őstag
válasz Repsol600 #22526 üzenetére
Sztem Full HD-ban olyan 3%-al jobb mint a GTX 460:[link]
De ezzel a procival sztem tokmindegy mert full HD-ban inkabb a proci lesz limites.
Begi:milyen felbontasban hasznalnad?A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
En a HD 6850-et valasztanam a GTX 460 helyett.(ha nem akarsz huzni, mert ugy tudom a GTX 460-at jobban lehet)
Ami pedig a HD 6870-et illeti, olyan 15%-al jobb mint a HD 6850, full HD-ban, ha nincs procilimit.[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Az adatlapomon van a jelenlegi konfigom. Az volna a kérdés, hogy 1680 x 1050-es felbontású monitoron játszom, és kell e videókártyát cserélni az új f1 2011 és a BF3-hoz. Ha kell tudnátok ajánlani valamit?
köszi, üdv!
szerk: a proci 3250MHz-n szalad
[ Szerkesztve ]
-
pepusos
senior tag
Hali! Szerintetek 6870 Sapphire Vapor vagy MSI Twin Frozr a nyerő hűtés és csendesség szempontjából?
[ Szerkesztve ]
-
f1alonso
aktív tag
Sziasztok!Remélem nem gond hogí itt is megkérdem a 5770topicba is kérdeztem de semmi.
Ha jól emlékszek másnál is volt ilyen hiba ami most nállam jelentkezett...
Olyat csinál a vga mindig hogy elkezdek játszani és egyszer gondol egyett elmegy a kép 10mpre begagy utána olyan mint ha úrjaindulna a vidókártya és utána vissza jön a kép...és marha idegesitő hogy ezt csinálja de néha windows alatt is csinálja olyankor irja h a képernyő illesztő szétesett majd helyreállt..legfrissebb driver van fent (11.8) Windows 7 Ultimate 64bit
Sapphire 5770OC VaporX 1gb és friss a windowsom. alap órajelen és a tápom bőven elég hozzá, és nem melegszik túl. És ez tuti a driver hiba és nem hardver hiba.Nincs vmi megoldás erre hogy ne vállaljon ilyeneket?
Üdv.
-
sekemek
csendes tag
Üdv, A gépembe bele raktam egy Shappire HD5670-es vga-t, de nem ad képet, a venti pörög. alplapom egy msi 945 ös és 400W táp. Az lenne a kérédsem hogy a bios frisités meg e oldhatná ezt a problémát??
a
-
Lori82
senior tag
Sziasztok.Egy core 2 quad Q6600 2,4 Ghz proci milyen Vga kártyát tud kihajtani?
-
olta
aktív tag
-
pepusos
senior tag
válasz Tothgera30 #22543 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
Üdv mindenkinek!Mi a véleményetek erről a kariról szerintetek 1280x1024 re közepes beállításokra E6550-es cpu mellett ,hogy muzsikálna?Előre is köszi:ZOTAC GT240 AMP EDITION.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest