Hirdetés
Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz Tálydi #20499 üzenetére
A GTX460-al már érdemes lenne szemezgetni a GTX260 után...de azok 30K körül mennek, legalább is az 1GB-os verziók...
AndrewTdi : A Codegent felejtsd el nagyon gyorsan, mert életveszélyes a gépedre
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Fl3x
aktív tag
válasz Tálydi #20499 üzenetére
GTX260 ha eladod és rádobsz 20körül akkor már érdemes váltani vmire, gtx460 vagy 6850 aminél már érezhetőbb lenne a különbség. Persze újonnan használtan olcsóbbak.
[ Szerkesztve ]
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Alister71
nagyúr
válasz AndrewTdi #20507 üzenetére
Én egy 480-as HIPRO tápot használok 955-el és 6850-essel. Éppen langyos levegő távozik belőle, még terhelten is. Nem is drága. Érdemesebb lecserélni a Codegent.
A 965 mellé mindenképp egy 6850-est kell venni, ha újonnan nem jön ki a keretből, keresni kell itt az apróba.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
resqcsabi
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat találtam egy fasza vidkarit azt hiszem meg is veszem köv hónapban
-
Tálydi
senior tag
Válasz mindenkinek
Nos, igazábol a gtx460 radeonos alternatíváját keresem.[ Szerkesztve ]
Eeeeh, what’s up, doc?
-
dome911
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, hogy a gépembe max. milyen kedvező árú (használt) ATI/AMD kártyát lenne érdemes beletenni.
Nem egy mai config, és úgy tudom, hogy felesleges a bivalyerős kártya, ha a proci nem bírja. Gépet most nem cserélnék. Ja, természetesen játék miatt kérdezem.
Köszönöm előre is.
[Szerkesztve]
-
bubu1981
csendes tag
Sziasztok!
Videokártyát szeretnék cserélni, most egy Gigabyte GT220 OC 1GB DDR3 karim van ezt szeretném lecserélni egy korszerűbbre. Két kártyát néztem ki, csak nem tudom melyik lenne a jobb választás:
1. Gigabyte HD 6570 OC 1GB DDR3
2. Sapphire HD 6570 512MB DDR5 HM
A Sapphire-t szeretném választani, csak még eddig nem volt ilyen kártyám, és nem tudom mennyire megbízható ez a márka, van olyan jó mint a Gigabyte? Csak a minőséget nézve bátran vehetek egy Sapphire kártyát, vagy inkább a Gigabyte-ot válasszam? Válaszotokat előre is köszönöm! -
blabla89
csendes tag
Sziasztok!
Elég láma vagyok hardveres téren ... 15 ezer forintig szeretnék videokártyát venni, a legjobb ár/érték arányút, elsősorban Photoshop munkára használnám. Nos, azt sem tudom, hogy a program használja-e számításra a videokarit ... Intel Core i3-2100-as processzor mellé lenne ...[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz bubu1981 #20516 üzenetére
Kifogástalan szerintem mindkét gyártó, viszont a Gigabyte féle verzió valamivel gyorsabb és a memóriája is kétszer akkora.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gamer187
tag
Aki/k ajánlotta nekem a hd5670 annak ezúttal is köszönöm. nem bántam meg nagyon jó kártya
-
bubu1981
csendes tag
válasz Bjørgersson #20518 üzenetére
Játéknál mennyit számítana, hogy a kártyán 1GB DDR3 vagy 512MB DDR5 + Hyper Memory van (4GB 1333Mhz DDR3 memóriám van a gépben)? 1440×900-as felbontásban szeretném majd játékra is használni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz bubu1981 #20520 üzenetére
Szerintem mai játékokhoz már nem árt az 1GB memória, viszont most látom hogy az "csak" DDR3-as, szóval az valamivel lassabb lenne, bár nem tudom mennyire számítana ez ennél a kártyánál. De! Ha játszani szeretnél, szerintem jobban járnál használtan egy 5770-el.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
olta
aktív tag
válasz bubu1981 #20516 üzenetére
Ezek helyett inkabb ezt vagy ezt valaszd. Bar azt nem irtad, hogy mire kell, de az altalam linkeltek 1-2K + raforditassal megvehetoek, es erezhetoen erosebbek. Amugy a Sapphire mint szinte a legtobb forgalmazo megbizhato.
kovy29: az valo igaz, hogy 2x annyi a memoria rajta, de a kartya nem gyorsabb az 512-estol!
szerk.
Kicsit elkalandoztam iras kozben, es ugy latom azota helyesbitettel
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Igen utána láttam, hogy az 1GB-s verzió DDR3-as ramokkal van szerelve.
-
bajnokpityu
félisten
6450 fölött létezik passzív hutessel olcsón kártya?
eladó topping dac
-
Midway
senior tag
Hi!
9800gt-met szeretném valami modernebb kártyára cserélni.
Ritkán játszom , elég ha alapon elfutnak a játekok.
Tehát valami dx11 kártyát szeretnék ami nem fogyaszt sokat és csendes.
Gts 450 18k van.
Melyik ati lenne az alternativája max 20k?
Lehet használt is.
Gép: amd X4 925, 2x2gb ddr3 1600mhz ram , 450w chieftec táp. -
bubu1981
csendes tag
válasz Bjørgersson #20522 üzenetére
Használt kártyát nem akarok venni, csak újat, viszont újan sajnos ennyi pénzem van csak rá, amennyibe a 6570 kerül, meg a másik, hogy a legújabb 2. generációs directx 11-es karit szeretnék. Egyébként a mostani karim teljesítményével sincs semmi bajom, tökéletesen fut rajta pl a Crysis 2 vagy a Dirt 3 is max grafikán, szóval csak az miatt akarok fejleszteni, hogy korszerű legyen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz bubu1981 #20527 üzenetére
Akkor a helyedben inkább még gyűjtenék egy picit, annyi különbség nincs a két széria között, hogy megérje lecserélni.
-
olta
aktív tag
válasz bajnokpityu #20525 üzenetére
Egy ilyet kellene elcsipned velemenyem szerint
-
SPQR
tag
Sziasztok!
Mi lenne a 6670 1GD5 nvidia megfelelője ami tudásra ennyi vagy kicsivel több de semmiféleképpen sem kevesebb. és nem kell tápra dugni? -
bubu1981
csendes tag
Ha jól tudom ilyen kari pont nincs, ugyanis van a GT440, amihez nem kell külön tápcsati, viszont ez valamivel gyengébb, mint a 6670. Valamint utána van a GTS450, ez már erősebb, mint a 6670, viszont ennek már külön tápcsati is kell. Szóval ha a tápcsati a szempont, akkor max GT440-est tudsz választani.
-
KAMELOT
titán
válasz csucsbicep #20468 üzenetére
Ő írta ,hogy szeretne 2x HD5850! Arra írtam ,hogy helyette akkor már inkább HD5970 vagy HD6990.
Én tudom ,hog yelég a HD5870!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
gamer187
tag
szerintetek egy hd5670en meddig húzhatom fel a ventilátor sebességét? félek h magasra húzom és el száll vagy ettől nem kell tartanom?
és még annyit hogy meddig húzhatom fel magát a kártyát? a gyáricuccaival?
[ Szerkesztve ]
-
shadow1901
aktív tag
válasz gamer187 #20540 üzenetére
Láncold oda a padlóhoz...
Egyébként olcsóbb egy venti csere mint egy kártya csere....
Továbbá ha kell akkor ő is feltekerné annyira amennyire kell, esetleg 100%-ra. Csak ha te manuálisan állítgatod nehogy elfelejtsd feltekerni mielőtt használod.[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
gamer187
tag
jó gondolat
-
arcszesz
aktív tag
A 440 nagyon gyengécske.
Gts 450 ddr5-öst vegyél, jó kis kártya. Az enyémet alulfeszeltem 0,9V-ra, órajelet visszavettem 700-ra. Így egyáltalán nem melegszik és szerintem full terhelésnél sem fogyaszt többet 75-80W-nál. A CUDA alkalmazások hasítanak rajta, és játékokban sem okoz csalódást. -
bajnokpityu
félisten
megerősitést várnék Tőletek:
cikk
ez alapján 88W a különbség a min és a max terhelés között a referencia kártyán(inno3d is ilyen)
110W a max fogyija.tehát 22Wot eszik üresjáratban.ami sok,duplája a fejlettebb teknikának,de 10Wnyi üresjárati fogyi matt nem fogok önmagában vidkarit cserélni...
eladó topping dac
-
Alister71
nagyúr
válasz bajnokpityu #20547 üzenetére
A 8800GT neked visszaveszi az órajeleket és a feszt 2D-ben? Vagy mindig maxon pörög? (mint a 8800GT-k nagy többsége) Mert ha nem, akkor a te esetedben nem beszélhetünk 22W-os üresjáratról.
rumkola: ennyi.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
rumkola
veterán
válasz bajnokpityu #20547 üzenetére
mit is kell megerősíteni?
8800 nem veszi vissza a feszt, az csak a 9xxx-tól műxik
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest