Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
orochi_gold
tag
Hali!
Hát kérdésem annyi lenne DX11 fontos lenne számodra a közel jövőben?
Mert ha nem akkor megtenné egy kisebb olcsó 8600GT.
Konfig többi részét leírnád nagyon jó lenne
I7 2600K@4500MHZ(1.355V) TITANIUM FENRIR EVO HD6950 GIGABYTE OC@(940/5500) ASROCK P67 PRO3-B3 8GB KINGMAX HERCULES 1866MHZ CM:GX450 THERMALTAKE COMMANDER MS-14
-
attila112
tag
SAPPHIRE HD5670 1GB DDR5 Nem minden game fut el fullhdban lagg nélkül, de nem fullos grafikán elég jók. Nagyon kicsi a fogyasztása(+tápot nem igényel) asszonypajtásnak vettem ilyet csak 512be, és egy crysis 2 közép-magas grafikán egy e6600al elég jól megy
kb 20as az ára, nem tudom mennyire gondoltál olcsó karira.Üdv: Attila OO===[][]===OO ne feledd az értékelést
-
Fl3x
aktív tag
NV GT440 (60W körüli terhelés alatt) vagy GTS450 (100-110W körül terhelésen) esetleg még GTX 550Ti de ez már 120W körül fogyaszt terhelés alatt. NV amúgy azért nem írtam, mert sztem radeonok ár/teljesítmény arányban és sokszor fogyasztásban is jobbak.
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
bubu1981
csendes tag
Ha jól tudom ilyen kari pont nincs, ugyanis van a GT440, amihez nem kell külön tápcsati, viszont ez valamivel gyengébb, mint a 6670. Valamint utána van a GTS450, ez már erősebb, mint a 6670, viszont ennek már külön tápcsati is kell. Szóval ha a tápcsati a szempont, akkor max GT440-est tudsz választani.
-
arcszesz
aktív tag
A 440 nagyon gyengécske.
Gts 450 ddr5-öst vegyél, jó kis kártya. Az enyémet alulfeszeltem 0,9V-ra, órajelet visszavettem 700-ra. Így egyáltalán nem melegszik és szerintem full terhelésnél sem fogyaszt többet 75-80W-nál. A CUDA alkalmazások hasítanak rajta, és játékokban sem okoz csalódást. -
elfelejtette
veterán
GTS450 DDR5-ös memóriával.
Van DDR3-as is, az k@ki...MOD. Gondolom a G92-es GTS-re gondoltál.
[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
tombar
senior tag
én úgy emlékszem h korábban gondok voltak a gigánál ezzel a termékkel. asszem mintha memória gondok lennének.
rezy89: szia! ha mindenképp 6850et szeretnél, akkor érdemes lenne felkeresned a topikját. ott biztos többet tudnak mondani a tagokEverybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
Csaby25
őstag
Szia!
Sztem 1280x1024-ben eleg egy HD 5670 jatekra.
Full HD-ra pedig, HD 5770/6770, HD6790 vagy HD 6850/GTX 460 1GB (arban es teljesitmenyben novekvo sorrendben) jatekra...
Szoval attol fugg mennyi a keret es persze hogy milyen a procija.A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Még több adatközpontot visz Olaszországba az Amazon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Asztalos klub